קנדה?
|
01-Jun-2014, 16:53
הודעה: #16
|
|||
|
|||
RE: קנדה?
אופיר בבקשה ואם תרצה יש עוד :
עומרי קנדה אמנם משחק בצמרת ליגת העל בשנים האחרונות אבל חובות ההימורים שלו ושל אחיו אינם מניחים לו כאשר הנושים בעקבותיהם. תמלילי שיחות האיומים שקנדה קיבל לאחרונה מפורסמים כאן לראשונה ומטילים ספק על ניסיונו להרחיק את עצמו מהאירועים . מים"אין איחורים, אין הורדת ריבית, אין שום דבר. אם לא תשלמו בזמן אני מז... אותכם... אתה תצחק היום לאלוהים... בספר תורה... יש לך עד הצהריים להביא לי את הכסף יא..., הבטחתי לאנשים כסף... אני משפריץ אותך, תקשיב, אני מכניס את הסכין אני לא מוציא, אתה יכול להקליט אותי אני לא מוציא את הסכין, אתה תיקח לשמיים את כל הזעם שלי... תקשיב תקשיב, רק עכשיו גיליתי איפה אתם גרים, זהו נגמר הסרט זהו, או משטרה או שנגמר הסרט, ואתה יודע מה זה שנגמר...".זהו רק ציטוט אחד מתוך מסכת הסחיטה באיומים של הכדורגלן עומרי קנדה ואחיו על רקע חוב כספי לאלעד סרדניוף (31), אף הוא כדורגלן המשחק בהפועל כפר שלם מליגה א'.על פי כתב האישום, שהגישה התביעה המשטרתית, לפני כשנתיים וחצי סיכמו עומרי קנדה ואחיו עם יוסי (שם בדוי) כי האחרון ילווה לעומרי 70 אלף שקלים, אותם יחזיר בריבית של 10 אחוזים, בנוסף לתשלום חודשי של 7,000 שקלים. כחלק מהסיכום העביר יוסי לאחים קנדה 20 אלף שקלים, וחודש לאחר מכן העביר להם 50 אלף שקלים נוספים. חלק ניכר מהכסף קיבל יוסי מהנאשם סרדניוף. בחלוף ארבעה חודשים החליט יוסי לסיים את ההתקשרות עם האחים קנדה והעביר את הטיפול בחוב לסרדניוף עצמו.סדרת אירועי הסחיטה החלה בתחילת 2012. כאשר עומרי היה מאחר בתשלום החודשי נהג סרדניוף להתקשר אליו ולאיים בפגיעה בו, באחת הפעמים הוא אף ציין כי החוב עומד כבר על 90 אלף שקלים. בחלוף ארבעה שבועות הגיע סרדניוף למגרש הכדורגל במתחם וולפסון בחולון, בו התאמן עומרי במסגרת הפועל תל אביב, והטיח בו כי יש לו שבוע לארגן את ההחזר החודשי ואת הקנס על האיחור – 10,000 שקלים נוספים.האירוע הזה זכור היטב לחובבי מדורי הספורט, שכן הוא סוקר אז בהרחבה בכל אמצעי התקשורת.כתב. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk אין אחד אשר יבין את סוד האושר. |
|||
The following 1 user Likes amir's post: אלון (0101-0606-2014201420142014) |
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
הודעות באשכול זה |
RE: קנדה? - צהוב לעולמים - 01-Jun-2014, 12:29
RE: קנדה? - amir - 01-Jun-2014 16:53
RE: קנדה? - צהוב לעולמים - 01-Jun-2014, 21:56
|
משתמשים שצופים באשכול זה: 3 אורחים