הודעה שקיבלתי מטופי.
|
24-May-2014, 18:43
הודעה: #56
|
|||
|
|||
RE: הודעה שקיבלתי מטופי.
(24-May-2014 12:25)שמעון אלגרבלי כתב:(24-May-2014 10:24)אבירמבו המכבי כתב: לעירוני ק"ש יש את כל מה שצריך כדי להפוך, לכל הפחות, להפועל גליל עליון המיתולוגית של הכדורגל. אוהדים נמשכים להצלחות והיא כרגע אחת הקבוצות המצליחות ביותר בליגה. עד לפני כמה שנים לא היה סיכוי למצוא אוהדים שלה מחוץ לעיר והיום כבר יש ילדים פה ושם שמצהירים על עצמם שהם אוהדים שלה. בדיוק ככה כל המשפחה של אבא שלי התחילה עם מכבי נתניה ואז העבירה את זה לדור השני. שום דבר לא קורה ביום אחד. כמו שאתה תישאר אוהד מכבי נתניה תמיד, כך גם אוהדי יתר הקבוצות שגרים בקריית שמונה, אבל האליפות, גביע המדינה, ההשתתפות במפעלים האירופיים והריצה בצמרת עונה אחרי עונה, כל אלו מבטיחים שדור האוהדים הנוכחי שגדל בעיר יהיה ברובו של עירוני קריית שמונה. עד לפני כמה שנים לא היה סיכוי למצוא אוהד עירוני ק"ש מחוץ לעיר והיום, גם אם זה לעיתים רחוקות, מוצאים. זה כבר מצביע על התקדמות. אנשים כאן מנסים להתנבא לגבי עד כמה הם יכולים להתקדים ואני טוען שאנחנו לא יכולים באמת לדעת. עירוני ק"ש קוצרת הצלחות 3-4 שנים ומכבי חיפה כבר למעלה משנתיים מדשדשת. אם זה ימשך ככה לאורך זמן, הצפון יתחלק בהדרגה. זה בדיוק כמו שפעם בפתח תקווה היה רוב מוחץ לאוהדי הפועל. היום זה 80-20. אני לא רואה שום סיבה למה הם לא יכולים להיות הפועל גליל עליון של הכדורגל. [img]http://srv2.jpg.co.il/4/5241460cd3e91.jpg[/img] |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 6 אורחים