סדר בבלאגן
|
21-Jun-2016, 11:34
הודעה: #11
|
|||
|
|||
RE: סדר בבלאגן
ברור,היא לא שיחררה איש.
אך חייבת לעבוד ולא להמתין לאולי,לכן תיאמה איתו ציפיות. להערכתי גם במקרה של גרוס ובטח ליבר לא ישלמו לשום שחקן בליגה לאומית יותר מ200 אלף ש"ח נטו לעונה. .לקרוא היום על השכר של בוזגלו בבני יהודה ולהפנים,זה היה השכר של אזולאי בבית"ר ירושלים.. |
|||
21-Jun-2016, 11:38
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 21-Jun-2016 על ידי 11:39 עידן444.)
הודעה: #12
|
|||
|
|||
סדר בבלאגן
(21-Jun-2016 11:04)roeyshaul כתב: בוקר טוב. יש לי תחושה שעם ההצעות שהיא קיבלה במכרז אין לה יותר מידי מה לעשות. אם בתמימות ואם מתוך ידיעה שפשוט אין דרך אחרת- לדעתי היא ציפתה במכרז להצעות של 7 ספרות שלא מתחילות ב 1(ואולי גם לא ב 2) וכאשר זה כל מה שיש לה ביד- היא לא יכולה להעביר מועדון נקי לאחר הסדר נושים- כפי שהמציעים מצפים. כפי שאמרתי בעבר- אנשים מצפים לשים 1-2 מיליון ולקנות את מכבי נתניה ״נקיה״. אין חיה כזו. לדעתי אלה חלומות בהקיץ אם אכן החובות בלי ההלוואה מהעיריה הם מעל 10 מיליון כפי שפורסם. יאמר שילם 1.5 מיליון דולר על מועדון במצב לא הרבה יותר טוב מהיום(אמנם בליגת העל אבל ללא מתקנים, באצטדיון עלוב שאפילו במשחקים גדולים גורר יותר הוצאות מהכנסות, עם מחלקת נוער במצב רע יותר) אחרי מומ ארוך ומייגע. אלונה ברקת רכשה את הפועל ב״ש במצב זוועתי ב 8.5 מיליון(שלא נדבר על ההשקעה בהמשך). טביב לקח את בית״ר עם גרעון גדול וגם המצב של הפועל ת״א לא מזהיר. אולי קבוצות שכונתיות כמו מרמורק ושעריים בליגה א׳, בלי מגרש, בלי מחלקות נוער ועם כמות אוהדים שאפילו לא קרובה לזו של נתניה רכשו בסכומים המצחיקים שמוזכרים וללא התחייבויות אבל לצערי הרב אלה האנשים היחידים שבסביבה ואני מאוד חושש שגם ההשקעה שלהם תהיה בהתאם... Sent from my iPhone using Tapatalk |
|||
21-Jun-2016, 11:40
הודעה: #13
|
|||
|
|||
(21-Jun-2016 11:04)roeyshaul כתב: בוקר טוב. עם כל הכבוד לערן לדיא ובטח ובטח לאיציק כהן, השחקנים הנ"ל ובמיוחד ערן לוי השתכרו כאן כשחקנים בכירים בליגת העל, במשך כמה עונות. 2 מהם קיבלו חוזה ל3 שנים ואחד מהם קיבל חוזה כשלא היה ברור אם יוכל לחזור למגרשי הכדורגל. כלויאליות למועדון הייתי מצפה משלושתם לבוא לקראת המועדון (באם המועדון מעוניין בהם). זה הזמן שלהם לבוא לקראת המועדון ועונה אחת להרוויח פחות ממה שהורגלו. אז נכון שעכשיו כולם יבוא ויגידו שאף אחד לא היהמסכים לקיצוץ כזה (ושוב אתם נתפסים לשמועות כאילו שלא סבלנו מהם מספיק), אבל עדיין, מכבי נתניה נתניה נתנה לערן לוי ולדיא סבע וגם לאיציק כהן, לא פחות ממה שהם נתנו. לא נכנס לאחוזים ומספרים אך עדיין לא רואה איזו קבוצה תשלם לאותם 3 את השכר שהרוויחו במכבי נתניה, אז גם בקבוצה החדשה שלהם הם ירוויחו פחות, כמה פחות מהשכר המוצע להם פה? לא יודע, אבל מבחינתי זה גם המבחן של אותם 3 להראות אם הם "הולכים אחרי הלב" או אחרי הכסף (הקטן). תרשו לי לנחש את התשובה... |
|||
21-Jun-2016, 11:49
הודעה: #14
|
|||
|
|||
(21-Jun-2016 11:40)אלון כתב:(21-Jun-2016 11:04)roeyshaul כתב: בוקר טוב. שמע. בוא נגיד שלא אני ולא אתה ישבנו ואולי גם לא נשב למו"מ איתם. אני יודע מכמה אוהדים שהפכו לחברים של ערן (גליה אף פרסמה בפייס נדמה לי את הפרטים) שהבקשה ממנו היא לקיצוץ של 2/3. אבל שוב - לא אני ולא אתה קשורים לזה - אם יש/יהיה בעל בית זה תפקידו. למה לבקש דבר כזה כעת, האם הגברת מתכוונת להתמקם טוב יותר בכסאה? |
|||
21-Jun-2016, 12:00
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 21-Jun-2016 על ידי 12:04 עידן444.)
הודעה: #15
|
|||
|
|||
סדר בבלאגן
ערן לוי שחקן מעל גיל 30 אחרי פציעה שיש שחקנים שפורשים בגללה- בטח בגיל כזה(לראיה- עומר פרץ למרות שעבורו זו פעם שניה)- לא יודעים מה בדיוק מצבו והאם זה אותו שחקן שאנחנו מכירים.
לאור ההצעה(במידה והפרטים נכונים)- פשוט תעשו אחד ועוד אחד ותבינו שאת הכסף הגדול הזה(וזה כסף עצום עבור קבוצה עם תקציב שחקנים של 3-3.5 מיליון שקלים) מכבי נתניה לא רוצה לשים על ערן לוי שיתכן מאוד והוא רחוק מאוד מהיכולת שהורגלנו אליה- וכנראה בצדק. אני מסייג את זה מעט כי הרבה אוהדים רואים בו סמל ומכבי נתניה בלי ערן לוי(אלא אם בחוזה שתואם את התקציב) זו עלולה להיות מכה במכירת המנויים- יתכן מאוד שבלי ערן גם דיא יבין שאין כאן שאיפות יוצאות דופן וגם ירצה לברוח ובסופו של דבר מדובר בצעד כלכלי שלא ישתלם כלכלית. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|||
21-Jun-2016, 12:02
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 21-Jun-2016 על ידי 12:02 אלון.)
הודעה: #16
|
|||
|
|||
(21-Jun-2016 11:49)roeyshaul כתב:(21-Jun-2016 11:40)אלון כתב:(21-Jun-2016 11:04)roeyshaul כתב: בוקר טוב. א. אני יודע מכמה אוהדים שבני שטיימנץ עמד לקנות אותנו (וגם גליה אף פרסמה בפייס נדמה לי את הפרטים...). ב. צריך להכין תקציב לעונה הבאה. כנראה שהמו"מ עם גרוס והנושים הוא לא כזה פשוט וקל (ואומר זאת אך ורק על סמך תחושותיי) ובמקביל צריך להכין קבוצה עם מה שיש. כנראה שכרגע זה מה שיכולים להציע לשלושה. ושוב זה הזמן שלהם להחליט "אם הם הולכים אחרי הלב" או אחרי הכסף... |
|||
21-Jun-2016, 12:17
הודעה: #17
|
|||
|
|||
אלון, עזוב, הם חברים וברור לי שהוא משתמש בה לצורכי המו"מ כי הוא ידע שהיא תפרסם. אולי גם לה ברור.
בכל מקרה - מה ביקשתי? תגידי, ראבאק, איפה הדברים עומדים. תגידי שייקח זמן אז את שולחת מישהו מטעמך שיישב ויציע לשחקנים חוזים. תגידי, ההצעות לא מספיקות (וזה לא נכון, כי אני יודע שהיא כן תתן את הקבוצה הסכומים עליהם דובר). כל זמן שלא מעדכנת - זה נראה, נשמע, מריח ובכלל יוצא רע. |
|||
21-Jun-2016, 12:28
הודעה: #18
|
|||
|
|||
סדר בבלאגן
(21-Jun-2016 12:17)roeyshaul כתב: אלון, עזוב, הם חברים וברור לי שהוא משתמש בה לצורכי המו"מ כי הוא ידע שהיא תפרסם. אולי גם לה ברור. רועי, אתה בן אדם אינטלגנט ( בניגוד לרועים אחרים...), כנראה שהמצב לא כזה פשוט ואין יותר מידיי מה לעדכן, אך מה שכן יש זה להכין קבוצה. וחלק מהכנת קבוצה זה לפנות לשחקנים ולעדכן אותם בהצעות שכרגע המועדון יכול לעמוד בהם. ולגבי ״החברים״, אז כנראה ״פירסום ההצעה או העזיבה של ערן״ יצאה בחתונתו של עומר בוארון ביום חמישי. גם אני שמעתי מאנשים שהיו שם את מה שערן אמר. והגיע הזמן שגברת גליה הנכבדה תשמור את הדברים ״שהיא יודעת״ לעצמה... נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk |
|||
21-Jun-2016, 12:33
הודעה: #19
|
|||
|
|||
יש בכלל סגל לאימון הפתיחה ?
מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
21-Jun-2016, 13:21
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 21-Jun-2016 על ידי 13:33 אסףג.)
הודעה: #20
|
|||
|
|||
אין אופציה אחרת פרט לפירוק. דמי המכירה מהקבוצה יצטרפו לשקל תשעים שיש בקופה ויחולקו בין הנושים. יישאר כסף רק לשחקנים (מעבר למה שיקבלו מביטוח לאומי) וזהו. בנק מזרחי ייפרע מהעיריה. שהשאר יגשו לאוסידון מצידי. הם לא מעניינים אותי.
אין סרט שהנושים יקבלו משהו, אף אחד לא יכסה להם אפילו שליש מהחוב. זו סטואציה של פירוק, ופירוק בלבד. עיריית נתניה תשלם את המחיר ותגבה אותו בשנים הבאות מהקבוצה (והפרחים למרים ששיקול הדעת שלה היה זוכה בפרס מפרופ' חיים שפירא באי יישום נכון של תורת המשחקים). אני רק מקווה שעו"ד חדש לא התאהבה ברעיון של לנהל קבוצת כדורגל ולשפר את המוניטין שלה. הרי אין ילד שלא יכיר את שמה, רק שבדרך הקבוצה תלך פייפן. אם לשופט אין טיפה של זיקה לכדורגל, הוא לא יבין למה אי אפשר לעלות עם הנוער ולייחד את כל ההכנסות שהקבוצה מייצרת לתשלום לנושים.ובדרך גם היא גובה שכר לא קטן אני בטוח. |
|||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים