יש דברים יותר חשובים מרווח...מי יהיה מאמן הכושר??
|
01-Jul-2015, 15:05
הודעה: #41
|
|||
|
|||
RE: יש דברים יותר חשובים מרווח...מי יהיה מאמן הכושר??
(01-Jul-2015 14:13)אופיר34 כתב:(01-Jul-2015 12:57)אלון כתב: מה עובר עליכם? ימפולסקי/תמיר כהן/אלראי כהן? השתגעתם? ראו ערך שליו מנשה... אני מאמין שיהיו אחרים,כל צעיר שנפלט ממכבי חיפה/ת"א עדיף מאלה שצויינו פה... |
|||
01-Jul-2015, 15:13
הודעה: #42
|
|||
|
|||
(01-Jul-2015 15:01)ORENARIEL כתב: ימפולסקי שחקן שרץ ומשקיע, המהירות שלו תשבור כל קו הגנה בארץ עם המסירות של ערן לוי, לליגה שלנו מהירות נטו מספיקה גם בלי טכניקה (ראה ערך לוברסקי) ובטח לקבוצת תחתית, גם אם הוא יהיה שפן שיעלה מהספסל ויגרום למומנטום כשההגנה של היריבה כבר עייפה ותשושה עוד אחד מהחתולים בשק שמכרנו להם. עד היום האוהדים שלהם לא מבינים מה הוא עשה שם. תזכיר לי איפה העגל הזה היום? |
|||
01-Jul-2015, 15:15
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 01-Jul-2015 על ידי 15:22 ORENARIEL.)
הודעה: #43
|
|||
|
|||
יש לך מישהו פנוי אחר להביא יותר טוב ממנו בתקציב הנוכחי? תן שמות
מה שבטוח שבכל תקציב לא תמצא ישראלי יותר מהיר ממנו יש לך בכלל את הפריבילגיה לפסול אותו כרגע? אני בטוח שאם הוא יגיע אתה תחשוב אחרת לגביו ימפולסקי שד על המגרש והוא שורף את הדשא, זה חשוב כשלוחצים גבוה את שחקני ההגנה של היריב וזה מה שקבוצת תחתית צריכה כדי לשרוד, יהיה לנו יתרון מהירות במאבקי התחתית. מה שגם עונה שעברה היו לך בהרכב חוטבי עצים פחות טכניים ממנו. |
|||
The following 1 user Likes ORENARIEL's post: roeyshaul (0101-0707-2015201520152015) |
01-Jul-2015, 15:22
הודעה: #44
|
|||
|
|||
(01-Jul-2015 15:15)ORENARIEL כתב: יש לך מישהו פנוי אחר להביא יותר טוב ממנו בתקציב הנוכחי? תן שמות יש הרבה אבל אני לא סקאוטינג ולא משלמים לי גם על עבודת סקאוטינג. אבל אם המועדון העקום הזה היה עובד כמו לדוגמא מכבי פ"ת, בית"ר או ק"ש ותר בארץ אחרי פוטנציאלים לא ממומשים בליגות נמוכות, לא היינו צריכים לדון בכל הפצועים והפגומים שאתה מזכיר פה. עומר אצילי, שלומי אזולאי, חן דלמוני הם דוגמאות לשחקנים שהתגלו ע"י קבוצות אחרות בליגות נמוכות והלוואי והיו אצלנו היום. |
|||
01-Jul-2015, 18:33
הודעה: #45
|
|||
|
|||
(01-Jul-2015 12:23)אייל ס כתב:(01-Jul-2015 12:12)פיליפצוק כתב: הוא מסוג השחקנים שהמעבר למרכז הארץ דפק אותו. אייל היית חולם ששחקן כזה יגיע למכבי נתניה העונה.. לדעתי הוא מתאים למכבי נתניה כמו כפפה ליד , אם הוא יעבור את הבדיקות הרפואיות , ונמצא שאין לו שום פציעה והוא בריא 100% , אפשר להחתים אותו בשקט ל-2 עונות עם משכורת מכובדת (אפילו 3 עונות) .. אין מצב שהוא מסרב להצעה כזו גם לאחר פרישה (לדעתי הוא מנסה לחזור למרכז הבמה באמצעות ההודעה) כשמאמן לא מאמין בך ולא נותן לך לשחק או שיש שחקנים שהמאמן יותר "אוהב" אז זה כמו כדור שלג שגודל ,הוא פשוט סבל מחוסר מזל , ונפל בין הכסאות.. אחרי שרואים את הסרטון אתה מבין איזה כשרון יש לבן אדם.. וזה בדיוק המקרה הקלאסי של לקחת שחקן גדול אחרי דעיכה קטנה , ופתאום הוא פורח במכבי נתניה ודוגמאות לא חסר... איפה היו השחקנים האלה לפני שבאו לנתניה ? : איציק זוהר , אמיר שלח , ראובן עטר , תמיר כהן, גיא צרפתי , אבי סטרול, טל בנין , לירן שטרואבר ואחרים.. אף אחד לא התסכל עליהם ואחרי נתניה חלקם גם הגיעו לנבחרת . "מאז שבהפועל תל אביב מנעו ממנו את השתתפותו והושיבו אותו בטריבונה כדי לחסוך כספים, אלרואי גמר את הכדורגל לשלושה חודשים במסגרת הקבוצה. כל מיני אנשים שפעלו בצורה הכי לא ספורטיבית, כי המטרה הייתה לשבור שחקן ולהרוס אותו והם הצליחו במידה מסוימת". איזי שירצקי נזכר: "אלרואי היה שחקן מדהים. כולם רצו אותו, הפועל תל אביב, מכבי תל אביב, כולם, וקרה לו מה שקרה לו. אני יודע מה הסיבות, אבל אני לא אגיד לך. חבל לי על הבחור למרות הכל, הוא גדל אצלי, הוא קיבל חוזה מדהים בהפועל, 170 אלף דולר. הכדורגל זה מקצוע, זה קודם כדורגל, אחר כך שאר הדברים. אצלו הדברים התהפכו". "תשובה ברורה לא ניתנה, אבל הוא היה מנוע מלהשתתף, כמובן גרמו לכך שהוא לא בסגל, ולא ברור למה, הרי בכל חודש הם משלמים את המשכורת בהתאם למה שהוחלט ונקבע וזה הגיע עד לידי כך שבמשחק מול בית"ר הוא כבר היה שבור טוטאלית ובסופו של דבר החליט על דעת עצמו לא לנסוע לאצטדיון טדי כדי לשבת על הטריבונה". האבא מספר על שיחה שהתקיימה בין אלרואי וייטב לוזון: "המאמן דיבר עם אלרואי לפני כארבעה חודשים פנים אל פנים ואמר שהוא רואה בו את השחקן הטוב ביותר בפתח תקווה ויודע שהוא יכול לתרום והוא ביקש שהוא ינהיג את הקבוצה ויסחוף אותה”. "למחרת, במסגרת האימון, פני הדברים השתנו ואלרואי חש שלמרות מה שדובר לא נעשה דבר ואין שום כוונה ליישם את מה שנאמר. הוא פנה לייטב ושאל אותו מה קורה, ייטב ענה לו: "השתנו דברים". הוא התפלא, לפתע הוא לא נכלל בסגל, הרבה עיתונאים לחצו ושאלו לפשר העניין, הוא נכלל במשחק אחד או שניים אבל לא שותף על אף שהיכולות שלו גבוהות בהרבה יותר מרוב השחקנים במסגרת הקבוצה. מסתבר שבשבועות האחרונים המאמנים החליטו לשתף שחקני נוער ואותו להשאיר בצד ולא לכלול אותו בסגל" הבן אדם עבר התעללות ספורטיבית , וישב ביציע אחרי פציעה ומשקולים לא מקצועיים.. |
|||
01-Jul-2015, 19:11
הודעה: #46
|
|||
|
|||
אולי אתה צודק אבל הוא החליט לפרוש. בראש שלו הוא פשוט ויתר אז מה יעזור לרדוף אחריו ? כל פעם שיהיה לו קשה הוא יגיד לעצמו בראש במילא אני לא רוצה את זה ..
מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
01-Jul-2015, 19:19
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 01-Jul-2015 על ידי 19:29 ORENARIEL.)
הודעה: #47
|
|||
|
|||
מה אתה היית עושה במקומו ? אחרי שהוא הגיע לטופ ונבחרת ישראל הוא צריך להתחנן לקבוצות תחתית בלי קהל? , לשחק עבור משכורת נמוכה?
ברגע שהוא לא קיבל הצעות , ואפילו מתנכלים אליו ולא נותנים לו לשחק מה עוד יש לו לעשות? לשחק בליגה לאומית? אם אתה היית שמח לקבל אותו אם הוא לא היה פורש ,אז אין פה שום הבדל , הודעת הפרישה הזו היא לא אמיתית, ראיתי קטע אחד באח הגדול שבו אשתו שיר אומרת לאיציק זוהר שאלרועי לא גמר עם הכדורגל והוא רוצה לראות לאן זה יתפתח.. אם מישהו ממכבי נתניה יפנה אליו ויציע לו הצעה ל-2 עונות משכורת מכובדת (עם אופציה ל-3) , וידע שבונים עליו והוא יהיה בורג מרכזי ,הוא יחזור לשחק ללא צל של ספק מעולם לא היה מקרה של שחקן מוכשר שפרש בגיל כה צעיר ולא בגלל פציעה , הוא פשוט מאוכזב ומאוד פגוע |
|||
01-Jul-2015, 19:37
הודעה: #48
|
|||
|
|||
אם הייתי במקומו ובעיקר בגילו לא הייתי יושב שנתיים ביציע, חלקם בגלל כסף, ואם צריך מתחיל מלמטה. למשל במקום לפרוש הייתי מציע את עצמי לקבוצה כמו נתניה עם שכר נמוך מתוך ידיעה שזו מקפצה והזדמנות. אם בגיל 26 הוא לא רוצה מספיק, זה לא בגלל שהוא ישב על הספסל. לא בוער בעצמותיו.
מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
01-Jul-2015, 19:48
הודעה: #49
|
|||
|
|||
(01-Jul-2015 19:37)טל.מ כתב: אם הייתי במקומו ובעיקר בגילו לא הייתי יושב שנתיים ביציע, חלקם בגלל כסף, ואם צריך מתחיל מלמטה. למשל במקום לפרוש הייתי מציע את עצמי לקבוצה כמו נתניה עם שכר נמוך מתוך ידיעה שזו מקפצה והזדמנות. אם בגיל 26 הוא לא רוצה מספיק, זה לא בגלל שהוא ישב על הספסל. לא בוער בעצמותיו. במצבו(ואני לא ציני),הוא חייב לשמור 24 שעות ביממה ולכן הראש שלו כבר שנתיים במקום אחר. ולעינייננו,מי יהיה הדג'אני הבא בנתניה,שחקן שחקן בכסף של ליגה לאומית? |
|||
01-Jul-2015, 20:00
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 01-Jul-2015 על ידי 20:01 פיליפצ'וק.)
הודעה: #50
|
|||
|
|||
(01-Jul-2015 19:19)ORENARIEL כתב: מה אתה היית עושה במקומו ? אחרי שהוא הגיע לטופ ונבחרת ישראל הוא צריך להתחנן לקבוצות תחתית בלי קהל? , לשחק עבור משכורת נמוכה? אורן, אכלת לנו את ת'ראש עם אלרואי כהן, עוד שניה אני דומע. קח גיטרה, לך אליו הביתה ותנגן לו מתחת לחלון את הבלדה לפורש עד שהוא ישתכנע לחזור בו. האיש פרש, לא בא לו לשחק יותר כדורגל, חלאס תתקדם... |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 5 אורחים