הפירוק החל?
|
20-Jun-2015, 18:50
הודעה: #41
|
|||
|
|||
RE: הפירוק החל?
מי שאומר שיש מגעים רציניים עם אנשים אמידים שמגלים עניין רציני, צריך להציג את המקור לכך. אבל, בכל מקרה, יש לשמור על אופטימיות.
|
|||
20-Jun-2015, 19:04
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 20-Jun-2015 על ידי 19:04 דוד חטב.)
הודעה: #42
|
|||
|
|||
התמימות שלכם מוזרה לי שגב אשם ברוב מוחץ אבל כל האנשים מסביב היו כל כך טובים שצריכה להיתקע פה לאורך כל ההיסטוריה???
|
|||
20-Jun-2015, 19:11
הודעה: #43
|
|||
|
|||
הפירוק החל?
הלואי וזה נכון ויש תרומה גדולה או בעלים מה שחשוב שרועי יסגור עם מאמן עדיף דורה יש פחות או יותר בסיס צריך לפגוע בזרים ואז תהיה קבוצה לא רעה
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|||
20-Jun-2015, 19:22
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 20-Jun-2015 על ידי 19:22 עידן444.)
הודעה: #44
|
|||
|
|||
הפירוק החל?
לא רק ששגב לא סתם תמים או אחד שלקח סיכון ונפל- למעשה מדובר בפושע! אין דרך אחרת לתאר את מה שהוא עשה עם הערבויות. בנוסף לכך, העובדה שחברו הטוב הוא היחיד שיהנה מפירוק של מכבי נתניה, והוא מכולם אף הראשון מבין עשרות נושים שמכבי נתניה חייבת להם כסף שמאיים ואף מוביל מהלך שעלול לקרב את הפירוק- גורם לי לתהות שוב ושוב מה היו כוונותיו של אדון שגב. אבל מאוד יתכן שסתם מדובר באיש ששפיותו מוטלת בספק...
|
|||
20-Jun-2015, 19:31
הודעה: #45
|
|||
|
|||
בהנחה שאין פירוק ועם כל הכבוד לדורה, בני לם ,לנדאו ודומיהם אני דווקא הייתי מחפש מאמן שייצר גם באזז מסוים. המאמנים מהסוג שרצים פה לאחרונה משדרים ציפיות נמוכות, בינוניות, רזומה לא מרשים או בקיצור שום דבר שיכול להדליק או לגרום לאוהד מתלבט לבוא ולרכוש מנוי.
דווקא אחד כמו לואיס מרין ,דמות אהובה ונערצת על כל האוהדים, יכול כן לייצר את העניין והבאזז ולגרום לאיזשהי התעוררות בקרב האוהדים. אז נכון שהוא בתחילת דרכו ואין לו מי יודע מה נסיון אבל אם הוא יאמן כמו ששיחק אפשר להיות רגועים. הכל כאמור בהנחה שאין פירוק. במידה וכן יהיה כל מי שיסכים לאמן פה נגיד לו תודה... |
|||
20-Jun-2015, 19:34
הודעה: #46
|
|||
|
|||
הפירוק החל?
תאמן אתה אופיר .. תשחק פתוח או סגור ?
Sent from my iPhone using Tapatalk מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
20-Jun-2015, 19:43
הודעה: #47
|
|||
|
|||
תן לי קודם קצת תקציב וקצת שחקנים ואז אני אגלה לך הכל...
|
|||
20-Jun-2015, 19:55
הודעה: #48
|
|||
|
|||
הפירוק החל?
מה שאופיר אמר...
במידה והולכים לפירוק,הייתי הולך על אופיר וטל.מ... נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk |
|||
20-Jun-2015, 20:21
הודעה: #49
|
|||
|
|||
הפירוק החל?
טל מ. כותב עכשיו מכתב התנצלות למריים. אל תפריעו לו...
Sent from my LG-D855 |
|||
20-Jun-2015, 20:32
הודעה: #50
|
|||
|
|||
הפירוק החל?
בוא נגיד שאחרי שהיא כמעט גרמה לי לאחר לטיסת המשך מניוארק לסאן פרנסיסקו - השתווינו
Sent from my iPhone using Tapatalk מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 10 אורחים