שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
למה הכדורגל פה הוא פשוט סירחון
01-Jun-2015, 22:57 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 01-Jun-2015 על ידי 23:27 פיליפצ'וק.)
הודעה: #101
RE: למה הכדורגל פה הוא פשוט סירחון
מה עושה את רועי דניאל "לבכיר" במועדון, הוא אולי הפקיד הבכיר ביותר, קרי המנכ"ל.
בינתיים הוא לא הביא ומביא למיטב ידיעתי כסף למועדון שמשאיר אותו כרגע מעל המים.

(01-Jun-2015 22:34)דוד חטב כתב:  רועי דניאל היום האיש החזק במכבי נתניה גם אם אייל לא אוהב את זה...
כנראה שגם אם סלובו חבר של איזיקוביץ (לראשונה שמעתי את זה כאן...) רועי דניאל מאמין בו למרות שאייל חושב שסלובו יעדיף את החברות שלו עם אריק על קריירת האימון שלו...
דבר אחרון שני המאמנים נועדו להיכשל במצבנו הפיננסי העגום ושניהם לא ראויים לרמה בליגת העל!!!

אולי בלבול מה אתם אומרים ??

רועי דניאל מאמין ברוני לוי שאוהב מאוד את סלובו ורוצה לסדר לו ג'וב בליגת העל.
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
01-Jun-2015, 23:19
הודעה: #102
(01-Jun-2015 19:40)אייל ס כתב:  ומאלו שפנויים.....את מי היית רוצה לראות?

רק שלא יעשו טעות ויחתימו את קורצקי.
01-Jun-2015, 23:27
הודעה: #103
יש פה לדעתי טעות אסטרטגית ודווקא בעונה כמו זו שצפויה לנו חשוב להביא מאמן בעל רזומה ושם
01-Jun-2015, 23:40
הודעה: #104
(01-Jun-2015 22:57)פיליפצוק כתב:  מה עושה את רועי דניאל "לבכיר" במועדון, הוא אולי הפקיד הבכיר ביותר, קרי המנכ"ל.
בינתיים הוא לא הביא ומביא למיטב ידיעתי כסף למועדון שמשאיר אותו כרגע מעל המים.

(01-Jun-2015 22:34)דוד חטב כתב:  רועי דניאל היום האיש החזק במכבי נתניה גם אם אייל לא אוהב את זה...
כנראה שגם אם סלובו חבר של איזיקוביץ (לראשונה שמעתי את זה כאן...) רועי דניאל מאמין בו למרות שאייל חושב שסלובו יעדיף את החברות שלו עם אריק על קריירת האימון שלו...
דבר אחרון שני המאמנים נועדו להיכשל במצבנו הפיננסי העגום ושניהם לא ראויים לרמה בליגת העל!!!

אולי בלבול מה אתם אומרים ??

רועי דניאל מאמין ברוני לוי שאוהב מאוד את סלובו ורוצה לסדר לו ג'וב בליגת העל.

משה, אתה לא פייר.
סלובו עוד לא מונה (ולפי אייל גם לא ימונה) ואתה שופך את דמו כמו שלא שפכו פה את דמו של שגב. אל תשכח שבזכות ״החברות״ שלו עם רוני לוי, נשארת ליגה ולא מעט בזכותו ובזכות חמו עדיין לא התפרקת...

נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk
01-Jun-2015, 23:55
הודעה: #105
אלון, בוא נהיה אמיתיים.
רוני לוי לא הגיע לפה בגלל רועי דניאל ולא בגלל העיניים היפות שלי או של אייל או של כל אחד אחר פה, די לתמימות.
הוא הגיע לפה כי זה שירת את האינטרס שלו ובדיעבד הוביל אותו לאן שהוא באמת רצה להגיע.
01-Jun-2015, 23:59
הודעה: #106
(01-Jun-2015 23:55)פיליפצוק כתב:  אלון, בוא נהיה אמיתיים.
רוני לוי לא הגיע לפה בגלל רועי דניאל ולא בגלל העיניים היפות שלי או של אייל או של כל אחד אחר פה, די לתמימות.
הוא הגיע לפה כי זה שירת את האינטרס שלו ובדיעבד הוביל אותו לאן שהוא באמת רצה להגיע.

אני מאמין שלרועי דניאל היה משקל בהחלטה שלו. גם אם לא, עדיין אתה מגזים עם הביקורת שלך עליו, במיוחד כשכלום עדיין לא נחתם.

נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk
02-Jun-2015, 0:05
הודעה: #107
משה, אתה אולי לא מבין אבל הדברים שאתה אומר פה הם בדיוק הדברים שגורמים לאנשים שמכבי נתניה מחפשת לא לקרוץ אפילו לכיוון שלה.
לא הבנתי איך רועי דניאל הפך פתאום לבעייה של מכבי נתניה. אז הוא ביחסים טובים עם רוני לוי שהמליץ לו על דראפיץ סו וואט??
אם אתה יודע או לא בהרבה מאד מקומות עבודה האנשים הטובים ביותר הם אילו שמגויסים בזכות המלצות וקשרים. דבר לגיטימי ונפוץ. אפשר לחשוב שהוא מביא לפה אגרונום ממכון ויצמן שלא קשור לענף....
אני חוזר ואומר, מי שלא תביא בסיטואציה הנוכחית לא יצפו ממנו להרבה. דראפיץ ראוי גם אם הוא חבר של חבר....

Sent from my LG-D855
02-Jun-2015, 8:24
הודעה: #108
לדעתך הוא ראוי, לדעתי הוא בלוף, מאמן שסיים מקום 14 בליגה לאומית לא מגיע לו לקבל קבוצה בליגת העל עם כל הכבוד.
אם הוא היה אחרי עונה מוצלחת, עונה מזהירה הייתי שותק, אבל דחילק כל בר דעת מבין שמה שמביא אותו לפה זה קשרי החברות שלו ולא הכישורים שלו.
02-Jun-2015, 8:40
הודעה: #109
אז גמר מקום 14 . זה מקום הרבה יותר גבוה מהמקום שבני לם גמר....
ואני אומר לך שוב, זה שהוא חבר של חבר לא צריך לפסול אותו אוטמטית. יש פה גם דברים מעבר לחברות
02-Jun-2015, 9:27
הודעה: #110
(02-Jun-2015 8:24)פיליפצוק כתב:  לדעתך הוא ראוי, לדעתי הוא בלוף, מאמן שסיים מקום 14 בליגה לאומית לא מגיע לו לקבל קבוצה בליגת העל עם כל הכבוד.
אם הוא היה אחרי עונה מוצלחת, עונה מזהירה הייתי שותק, אבל דחילק כל בר דעת מבין שמה שמביא אותו לפה זה קשרי החברות שלו ולא הכישורים שלו.

השאלה היא עם מי הוא סיים מקום 14. והתשובה היא שעם קבוצה דלת אמצעים שאתה אולי מכיר שם שחקן אחד. לחמן סיים מקום אחד למטה מזה וירד ליגה עם קבוצה שהיתה מועמדת לעליה. יחי ההבדל הקטן.
אתה אומר שאני תמים? ברור שיש המלצות וחבר ומי חבר ולא תמיד המאמן הכי מוצלח מקבל ג׳וב(בלי קשר לסלובו- סלובו ראוי לקבל צאנס).
על סמך מה גיא לוי הגיע לבית״ר? על סמך הכישלון בסכנין? על סמך עוד כישלונות שלו בעבר? על סמך מה הגיע טל בנין להפועל חיפה? מה ניר קלינגר עשה מאז האליפות וליגת האלופות עם מכבי ת״א?
אתה באמת מחפש היגיון במינוי מאמנים בארץ? ואני תמים...
סלובו ראוי מרבים אחרים.
אגב, המאמן שאני הכי אהבתי את הכדורגל שלו בנתניה היה גילי לנדאו... למה אף אחד לא סופר אותו?
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 6 אורחים