ההבדל בין מועדון גדול למועדון קטן
|
27-Apr-2015, 20:28
הודעה: #11
|
|||
|
|||
RE: ההבדל בין מועדון גדול למועדון קטן
לא רוצה להכנס למועדון גדול/קטן.
עובדתית למכבי נתניה אין ארגון אוהדים שמסוגל לבצע מהלכים קצת מעבר לתפאורה במשחקים עמוסי קהל. למכבי נתניה אין אוהדים עשירים שמוכנים לתמוך במועדון בימים קשים. גופי הפרסום/הגופים העיסקים הגדולים לא "סופרים" את מכבי נתניה. המועדון הוא לא אטרקטיבי ברייטינג שלו. מהם הפרמטרים לגודלו של מועדון? כל אחד והפרמטרים שלו..... |
|||
27-Apr-2015, 20:32
הודעה: #12
|
|||
|
|||
ההבדל בין מועדון גדול למועדון קטן | |||
27-Apr-2015, 20:34
הודעה: #13
|
|||
|
|||
(27-Apr-2015 20:32)עידן444 כתב:(27-Apr-2015 20:28)ORENARIEL כתב: השחקנים הטובים והמנוסים הולכים לאיפה שיש כסף, מה שנשאר זה זרים צעירים וטובים (מציעות כמו קיודה ונוואקמה) , מציעות מליגות נמוכות (למשל ברק יצחקי שהביאו אותו מליגה נמוכה) , ושחקני בית ונוער שאפשר להביא. אין לו שחקן אחד ישראלי בכיר שהוא הביא לקבוצה.. להיפך הוא רק מוכר כל הזמן איזי הביא צעירים מליגות נמוכות וכל התקציב הולך על הזרים |
|||
27-Apr-2015, 20:36
הודעה: #14
|
|||
|
|||
(27-Apr-2015 20:19)עידן444 כתב:(27-Apr-2015 20:10)פיליפצוק כתב: המועדון הזה היה בגדולתו כאשר הכדורגל בארץ לא היה מקצועני ושכונתי. תעשה לי טובה, אתה נוהג להשוות כדורגל אירופאי אמיתי ומשובח לבלוף שיש פה שנקרא "כדורגל", זה עושה לי גירודים. בוא אני אגיד לך משהו, כל אחד בפורום פה יתהלל ויגיד לך שאם הוא היה מיליונר הוא היה קונה את מכבי נתניה. אז קודם כל אני מאחל לכולם להיות מיליונרים אבל אני גם מבטיח לך שיום אחרי הזכייה, הם לא ירוצו כל כך מהר לקנות את מכבי נתניה או כל קבוצת כדורגל ישראלית אחרת. |
|||
27-Apr-2015, 20:36
הודעה: #15
|
|||
|
|||
(27-Apr-2015 20:28)אייל ס כתב: לא רוצה להכנס למועדון גדול/קטן. הדשא של השכן תמיד ירוק יותר... עמותת האוהדים של הפועל ת״א לא שווה אגורה! מי שמחזיק אותה זה כמה אנשים עסקים אמידים שרוב הזמן עושים יותר נזק מתועלת! נכון לכרגע הם נהנים מרייטינג של קבוצה גדולה ועדיין בא שם קהל שהולך ומתמעט ועוד כמה שנים כאלה ולא ישאר ממנו כלום... אם אני איש עסקים שיושב בחו״ל ורוצה להשקיע בקבוצת כדורגל אני הולך על נתניה בלי היסוס ואומר זאת בשיא האובייקטיביות. |
|||
27-Apr-2015, 20:38
הודעה: #16
|
|||
|
|||
(27-Apr-2015 20:32)עידן444 כתב:(27-Apr-2015 20:28)ORENARIEL כתב: השחקנים הטובים והמנוסים הולכים לאיפה שיש כסף, מה שנשאר זה זרים צעירים וטובים (מציעות כמו קיודה ונוואקמה) , מציעות מליגות נמוכות (למשל ברק יצחקי שהביאו אותו מליגה נמוכה) , ושחקני בית ונוער שאפשר להביא. בק"ש איזי מקבל הרבה הטבות מס, אל תתבלבל. אם מכבי נתניה הייתה מקבלת חצי מהטבות של איזי, כבר היו פה שני רוכשים. |
|||
27-Apr-2015, 20:40
הודעה: #17
|
|||
|
|||
גם ההבאה של הצוות הספרדי זו בדיחה... בלי כסף הח׳ברה האלה לא מגיעים לחגים... זה פשוט ברור כשמש וניתן לראות את זה לא פחות ברור מאשר את הדהירה שלנו להתרסקות על הקיר...
|
|||
27-Apr-2015, 20:57
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 27-Apr-2015 על ידי 21:01 ORENARIEL.)
הודעה: #18
|
|||
|
|||
(27-Apr-2015 20:38)פיליפצוק כתב:(27-Apr-2015 20:32)עידן444 כתב:(27-Apr-2015 20:28)ORENARIEL כתב: השחקנים הטובים והמנוסים הולכים לאיפה שיש כסף, מה שנשאר זה זרים צעירים וטובים (מציעות כמו קיודה ונוואקמה) , מציעות מליגות נמוכות (למשל ברק יצחקי שהביאו אותו מליגה נמוכה) , ושחקני בית ונוער שאפשר להביא. אין שחקן בשנים האחרונות שהגיע לק"ש בסטטוס כוכב.. כל שחקן שהוא מביא הוא שחקן בינוני או מתחיל פרט לזרים אחמד עאבד הגיע מאחי נצרת רועי קהת הגיע מב"ש שהיה שם כל העונה על הספסל חן דלמוני הגיע מבית"ר ת"א עאהד עזאם מהפועל חיפה דין מימוני מאחי נצרת אופיר מזרחי מהנוער פינאס מנתניה... רודג'רס קולה הגיע מאשדוד גם באליפות כל השחקנים שהוא הביא לא היו נחשבים כוכבים.. בדיוק כמו שאיזי אמר בבובה של לילה: הבאתי את בדש ב-8 שקל מכרתי אותו ב 80 אלףףףףף הוא לא השקיע כמו ב"ש שהביאו "כוכבים" עם קבלות דוגמת ברדה בוזגלו מליקסון ארבייטמן וכו' |
|||
27-Apr-2015, 21:02
הודעה: #19
|
|||
|
|||
עידן,בהנחה שאתה צודק....כמה אנשי עסקים אמידים מוכנים כל שנה להוציא מיליוני שקלים עבור מכבי נתניה? אף לא אחד.....
בכמה גדול כח הקנייה של אוהדי הפועל ת"א על אוהדי נתניה? לפחות פי 3. כמה אוהדי הפועל ת"א היו מוכנים לשרוף את המועדון בימים פחות קשיים מאשר בנתניה וכמה אוהדי נתניה יתייצבו מחר להפגנה מול הבקרה/העיריה/ההתאחדות? |
|||
The following 1 user Likes אייל ס's post: פיליפצ'וק (2727-0404-2015201520152015) |
27-Apr-2015, 21:04
הודעה: #20
|
|||
|
|||
(27-Apr-2015 20:40)עידן444 כתב: גם ההבאה של הצוות הספרדי זו בדיחה... בלי כסף הח׳ברה האלה לא מגיעים לחגים... זה פשוט ברור כשמש וניתן לראות את זה לא פחות ברור מאשר את הדהירה שלנו להתרסקות על הקיר... אל תדאג להם, יש להם מי שתומך מאחורי הקלעים, אל תדאג. לנתניה יש בינתיים אחד שרק משחק לנו בכספי הפנסיה וקרן ההשתלמות וגוזר קופון שמן על משאבי הטבע של המדינה. |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 3 אורחים