דודו סראנסה שוחרר הנזק רק 45 אלף יורו
|
23-Sep-2014, 10:46
הודעה: #21
|
|||
|
|||
RE: דודו סראנסה שוחרר הנזק רק 45 אלף יורו
בחייאת משה,את קנדה לקחו כדי להיות שחקן הרכב,נפצע..חזר לכשירות,ישב על הספסל והמתין לזמנו,נפצע מגן,מה עשה מאמן? לקח בלם לא טכני ,שם אותו כמגן ימני ואת קנדה השאיר לחלק מים לשחקנים.
.ואתה יודע מה,אתה ממשיך בשלך,לסנגר/לסנגר/לסנגר ומבין אותך,הייתי שם! |
|||
23-Sep-2014, 10:49
הודעה: #22
|
|||
|
|||
(23-Sep-2014 10:46)אייל ס כתב: בחייאת משה,את קנדה לקחו כדי להיות שחקן הרכב,נפצע..חזר לכשירות,ישב על הספסל והמתין לזמנו,נפצע מגן,מה עשה מאמן? לקח בלם לא טכני ,שם אותו כמגן ימני ואת קנדה השאיר לחלק מים לשחקנים. אין לי ויכוח איתך לגבי החילוף הראשון אבל להגיד שזה מה שהביא לאיבוד הנקודות, נסחפנו. |
|||
23-Sep-2014, 11:05
הודעה: #23
|
|||
|
|||
(23-Sep-2014 10:40)פיליפצוק כתב:(23-Sep-2014 10:37)אסףג כתב: גם יוסי מזרחי והולצמן לא כשירים... גם אני חיפשתי. הם לא עשו את אותו הלחץ שהם עשו במשחק הקודם. נראו מבולבלים ועצבניים ושלמו את המחיר. וכן, ייתכן וזה פופוליסט אבל זה מה יש. אתה מוזמן לשים רטייה כדי לא לראות את הטיפשות בהתנהלות, את החובבניות בכל הנוגע לכושר הגופני, את השליפות על גבי שליפות. אני מקווה שהקבוצה תתייצב ושהמאמן הזה יראה למה הוא הכי ותיק בליגה. משחק מפורסם בו השוו לנו היה מול הפועל ת"א. היתה להם קבוצה מפחידה ולמרות שניסינו חטפנו שלישיה ב-8 דקות ואפילו כמעט הפסדנו. שלשום זו היתה מכבי פ"ת. את המשחק הזה היית צריך לקחת. בטח שאתה מוביל. איך שלא תסובב את זה, ניהול המשחק היה גרוע ביותר. |
|||
23-Sep-2014, 11:07
הודעה: #24
|
|||
|
|||
Re: RE: דודו סראנסה שוחרר הנזק רק 45 אלף יורו
(23-Sep-2014 10:46)אייל ס כתב: בחייאת משה,את קנדה לקחו כדי להיות שחקן הרכב,נפצע..חזר לכשירות,ישב על הספסל והמתין לזמנו,נפצע מגן,מה עשה מאמן? לקח בלם לא טכני ,שם אותו כמגן ימני ואת קנדה השאיר לחלק מים לשחקנים. האם קנדה או מקורב בשמו הלין על כך שלא שותף? כשבן שושן צעקו וקיללו את המאמן- אחר כך נאמר נכתב שבן שושן ביקש להתחלף לפני שהוא קורע את השריר. מי יודע אוליי גם קנדה ביקש לא להכנס מכיוון שאינו כשיר בצורה מלאה. איננו בקיאים בעובדות אך זה לא מפריע להכנס בכל מי שנמצא בפוזיציה של העשייה Sent from my GT-I8190T using Tapatalk |
|||
23-Sep-2014, 11:11
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 23-Sep-2014 על ידי 11:14 עידן444.)
הודעה: #25
|
|||
|
|||
זה ועוד איך עלה באיבוד נקודות! ואני אגיד לך יותר מזה, זה משחק שהלך לכיוון של הצגה שהיית מדבר עליה כל השבוע. החמישי והשישי היו עניין של זמן. מכבי פ"ת היתה מפורקת. ואז כדור ארוך מפגר ופשוט מיד לאחר החילוף המפגר הזה הופך לשער השלישי שלהם ששינה את כל המומנטום, והשאר הסטוריה... אז נכון שזה קורה בכדורגל... אבל... רבאק...
ואם אתה שואל אותי, החמישי של פ"ת היה באוויר יותר מהחמישי שלנו... זה לא משהו שאמור לקרות לקבוצה של מאמן מנוסה כל כך מול קבוצה עם התקפה כל כך מוגבלת. |
|||
23-Sep-2014, 11:14
הודעה: #26
|
|||
|
|||
(23-Sep-2014 11:11)עידן444 כתב: זה ועוד איך עלה באיבוד נקודות! ואני אגיד לך יותר מזה, זה משחק שהלך לכיוון של הצגה שהיית מדבר עליה כל השבוע. החמישי והשישי היו עניין של זמן. מכבי פ"ת היתה מפורקת. ואז כדור ארוך מפגר ופשוט מיד לאחר החילוף המפגר הזה הופך לשער השלישי שלהם ששינה את כל המומנטום, והשאר הסטוריה... אז נכון שזה קורה בכדורגל... אבל... רבאק... אתה ואחרים מבטלים את העובדה שהיה גם יריב במגרש וזו טעות! אותו יריב פתח את העונה יותר גרוע מאיתנו ולהתחיל את העונה עם 0 מתוך 6 זה כדור שלג שלא בטוח איפה היה נעצר. אז נכון אנחנו נתנו מתנות ולא מעט אבל היה גם יריב שלא נשבר גם אחרי שלוש פעמים בהם פיגר. |
|||
23-Sep-2014, 11:15
הודעה: #27
|
|||
|
|||
(23-Sep-2014 10:46)אייל ס כתב: בחייאת משה,את קנדה לקחו כדי להיות שחקן הרכב,נפצע..חזר לכשירות,ישב על הספסל והמתין לזמנו,נפצע מגן,מה עשה מאמן? לקח בלם לא טכני ,שם אותו כמגן ימני ואת קנדה השאיר לחלק מים לשחקנים. אנחנו לא יודעים (אולי אתה ושאר המבקרים כן) מה היו השיקולים של מזרחי באותו רגע. אני יכול לחשוב למשל שאבו עביד הגנתית עולה על קנדה ולכן מזרחי בחר בו, מעבר לזה, אבו עביד שבוע קודם עשה עבודה טובה בסה"כ כמגן כך שאי אפשר להגיד שהכניסו קונוס לעמדה הזאת. ואנחנו אכן מסנגרים לפעמים כי מישהו צריך לעמוד מול פרץ הביקורות הזה שלעיתים נשמע מתלהם וחסר טאקט. |
|||
23-Sep-2014, 11:20
הודעה: #28
|
|||
|
|||
מילה גם לאדון "רווח" שפתח את השירשור הזה.
בחרת בכותרת "דודו סארנסה שוחרר הנזק רק 45 אלף יורו". למה לא לתת לשירשור הזה את הכותרת "דודו סארנסה שוחרר וכמה כסף נחסך מהמהלך"? |
|||
23-Sep-2014, 11:22
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 23-Sep-2014 על ידי 11:25 אייל ס.)
הודעה: #29
|
|||
|
|||
עזוב אופיר זה לא רצי,ני,על כל דבר אפשר לומר,שאנחנו לא יודעים מה השיקולים ומה קנדה או מקורביו אמרו ומה בן שושן הרגיש ומה סגרו עם דודו ואיזה רשימות של שחקנים הכין מזרחי באפריל ומה מותר ואסור לעשות במחנה אימון.
השורה התחתונה קובעת ונכון לרגע זה כשמביטים על כל הפר0מטרים המקצועיים והניהוליים,הציון שלנו לא עובר. הלוואי והכל ישתנה והכל יתהפך ואתם תפתחו פוסטים שמציגים את כל המקטרגים בלשון לגלגנית ואותם מקטרגים יבלעו ארון נעליים. .עד אז,תפסיקו להתנהג כמו בת יענה ותיהיו ישרים כלפי עצמכם. (23-Sep-2014 11:20)פיליפצוק כתב: מילה גם לאדון "רווח" שפתח את השירשור הזה. כי לא נחסך,לו דודו סרנה היה עובר בקרה והיה חלק מה24/25 מיליון היה אולי אולי צדק במשפט,עכשיו צריך ללכת לבקרה ולהפקיד את ה45 אלף יורו ואת הסכומים הנוספים ששולמו לא עד היום |
|||
23-Sep-2014, 11:41
הודעה: #30
|
|||
|
|||
(23-Sep-2014 11:22)אייל ס כתב: עזוב אופיר זה לא רצי,ני,על כל דבר אפשר לומר,שאנחנו לא יודעים מה השיקולים ומה קנדה או מקורביו אמרו ומה בן שושן הרגיש ומה סגרו עם דודו ואיזה רשימות של שחקנים הכין מזרחי באפריל ומה מותר ואסור לעשות במחנה אימון. לדעתי מה שלא רציני זה לבוא ולמתוח ביקורת ולהצהיר הצהרות מרחיקות לכת כשאנחנו לא מעורים בנעשה בקבוצה מיקצועית, חברתית וניהולית, ולמען האמת אני די מופתע שאתה פתאום חושב אחרת. לא זוכר שבעבר התנסחת בצורה דומה. ועם כל הכבוד במחזור מספר 2 אין שום שורות תחתונות. כן, יש תקלות ובלתמ"ים שלא היו צריכות לקרות ובחלקן כמובן יש לצוות המקצועי והניהולי חלק גדול, אבל זה קורה גם במקומות יותר עשירים ומסודרים ממכבי נתניה. לא אומר שצריך לעבור לסדר היום על כל הפאלטות ,אבל בוודאי שאסור לסגור את הבסטה ולשפוך את התינוק עם המים. ואני אגיד לך שוב מה שאתה כל כך אוהב לשמוע - יש דברים חיוביים שעליהם צריך לשמור ויש דברים שליליים שאותם צריך לתקן. אני בעד לתת את הזמן ולקוות שהמצב ישתפר. |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 2 אורחים