אין הבדל בין "האוהד/אוהדים"
|
21-Jan-2015, 10:45
הודעה: #11
|
|||
|
|||
RE: אין הבדל בין "האוהד/אוהדים"
(21-Jan-2015 10:32)mordii2 כתב:אני את החבורה הדוחה שם לא מסוגל לשמוע ומעדיף לשמוע את אופירה וזוהר שדוחים אבל לדעתי קצת פחות.(20-Jan-2015 20:41)אייל ס כתב:הכול נכון אבל מפה עד החגיגות שעשו אתמול ב103 זה בושה הקוף ואינשטין פתחו שמפניה צנציפר חגג . לברקוביץ יש פתיל קצר מאוד ואני מסכים שהוא היה טיפש בסמס ששלח אבל כדורגל הוא יודע .(20-Jan-2015 20:26)דוד חטב כתב: אייל אני לא בקיא בפרטים כמוך אבל ברקוביץ למיטב הבנתי לא איש צבוע ועם כל הכבוד ליאמר ברקוביץ בנה אחלה קבוצה בנתניה... תהיה רגועה, היה מביך לשמוע ב 102 את ההתקפה של אופירה וזוהר על כל אחד שהעביר ביקורת ולו הכי קטנה על אייל ברקוביץ'. |
|||
21-Jan-2015, 10:50
הודעה: #12
|
|||
|
|||
חטב, ברקוביץ מסוכן בריבוע,שקרן וצבוע!
מהמעט שיצא לי להיות איתו בקשר בעינייני נשר הבנתי במי ומה מדובר,הירושה שהוא השאיר בנושא "מנהל הבית ספר לכדורגל"+ העדות שלו בבית המשפט באותו נושא,לימדה רבות על האיש שאיחל לנבחרת הלאומית להפסיד לשוויץ,שיחד עם אופירע הכין לעצמו קמפיין לאימון הנבחרת ולכן המסרון שלו אתמול היה המשך ישיר לאופי הבעייתי שלו. |
|||
21-Jan-2015, 13:00
הודעה: #13
|
|||
|
|||
הוא כולו "שכונה" אחת גדולה.
|
|||
21-Jan-2015, 13:12
הודעה: #14
|
|||
|
|||
אני די אוהב אותו
|
|||
21-Jan-2015, 23:20
הודעה: #15
|
|||
|
|||
לא הייתי מקשר בין אדון בי״ס לכדורגל לבין ברקוביץ כי למרות שברקוביץ הביא אותו גיל לב וקובי בלדב בחרו להאריך את החוזה איתו מעבר , ועדיין מודה לא מכיר את ברקוביץ אישית ואולי אני טועה הרושם מרחוק זה שרוב ההחלטות שלו נכונות ...
|
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים