לו הייתי אלי שגב יאבדה בדה בדאם
|
11-Aug-2014, 23:18
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 11-Aug-2014 על ידי 23:18 אלון.)
הודעה: #11
|
|||
|
|||
RE: לו הייתי אלי שגב יאבדה בדה בדאם
(11-Aug-2014 23:07)זאב רווח כתב: מה הכוונה לא סתם הם ללא קבוצה ? אני לא יודע לגבי כל שחקן ושחקן אבל אם הם כאלה טובים למה הם ללא קבוצה? אולי הם חושבים שהם שוים יותר ממה שהם באמת? כנראה ששוה להם להם לשבת בצד ולקבל כסף בלי לעשות כלום או לא לקבל כלום העיקר ש״ניסו למצות את האופציות באירופה...״ השחקנים הישראלים חושבים שהם בלבל של מסי ורונאלדו ופרט לאוואט ורפאלוב רובם אפילו לא בסגל של קבוצותיהם באירופה אבל בשביל לחזור לארץ דורשים סכומים פי 4 ממה שקיבלו בארץ כשבעצם הם רק הלכו אחורה מאז שעזבו... |
|||
12-Aug-2014, 0:17
הודעה: #12
|
|||
|
|||
זה נכון חלקית מה שאמרת
אלו שיש להם חוזים למשל ב 250 אלף יורו אפילו הם לא משחקים לא שווה לחזור לכאן בשביל 150 אלף ד' שזה המקסימום שהם יכולים לקבל בארץ !! קח דוגמא את בן סהר יכל להגיע למכבי נתניה בשביל 120 אלף ד לעונה אבל זה נראה לו ממש קצת לעומת 200 אלף יורו שהוא מקבל בחו"ל בקבוצה דרג ז !! אבל אם ניקח את דודו ביטון בהחלט הצליח עונה אחת ועונה שניה נכשל ועכשיו נשאר לו חוזה לעוד עונה או שניים בסכום של מעל 250 אלף יורו האם כדאי לוותר על 200 אלף יורו ככה סתם בשביל לחזור לשחק בארץ ?? בשתי עונות בארץ הוא מפסיד מה שיש לו כבר בכיס בכל מקרה זה לא קל לוותר על המון כסף וזאת דילמה לא קטנה מה גם שהכרטיס אצל סטאנדר לא אצלו . במקרים רבים כמו אביחי ידין או משה אוחיון או רועי כהן זה טיפשות של חוסר התפשרות וכן תמיד יהיו כאלו שיעדיפו לשבת ולקבל כסף גדול מאשר להתפשר קצת ולשחק בסך הכל מדובר על 10 שנים במקרה הטוב או 4-5 שנים ברוב המקרים ששחקנים בארץ משתכרים מעל 120 אלף דולר ובמצב של הבעלים היום זאת השקעה עצומה חוץ מגולדהאר וגם יענקלה שחר |
|||
12-Aug-2014, 10:12
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 12-Aug-2014 על ידי 10:14 אלון.)
הודעה: #13
|
|||
|
|||
אין שחקן בארץ או מאלה שאין להם חוזה שמגיע לו להשתכר פי שניים או שלוש משחקני אחרים שמשחקים פה.זו אחת הבעיות בכדורגל הישראלי,חוסר הפרופורציות בחוזים של השחקנים,גם אנחנו סובלים מבעיה זו...
|
|||
12-Aug-2014, 12:28
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 12-Aug-2014 על ידי 12:40 אייל ס.)
הודעה: #14
|
|||
|
|||
בזה משפחת לוזון ודמאיו ואפילו המנהלים של סכנין ורעננה ופ"ת יכולים לעשות לנו בית ספר,מכבי נתניה לאחרונה מתמחה לשלם הרבה ולקבל מעט.
עוד משהו קטן ברשותכם ובלי לפגוע באיש, ,אני מוטרד מהכרזות ביבי בנושא חיסול הטרור ומהכרזות בוגי בנושא הלחימה בעזה ומהכרזות גנץ בנושא הכלניות,כאחד שעדיין מילואימניק פעיל ולא באזור "שדה דב",מדובר ב"מילים כמו חול ואין מה לאכול",מילים שיוצרות ציפיה ואושר לרגע קט ואכזבה ובאסה להרבה רגעים. כך גם הכותרות בנושא מכבי נתניה ב4/5 חודשים האחרונים,יוצרים אושר לרגע קט כאן ואצל מרבית האוהדים באתרי האינטרנט ולאחריהם מפח נפש ואכזבה. .אני אישית בעד שקט וצניעות וחוסר בכותרות והפתעות חיוביות רק לאחר התבססותם. |
|||
12-Aug-2014, 14:57
הודעה: #15
|
|||
|
|||
לו הייתי אלי שגב יאבדה בדה בדאם
(12-Aug-2014 12:28)אייל ס כתב: בזה משפחת לוזון ודמאיו ואפילו המנהלים של סכנין ורעננה ופ"ת יכולים לעשות לנו בית ספר,מכבי נתניה לאחרונה מתמחה לשלם הרבה ולקבל מעט. לכן עדיף שלא תתרחק כל מהר מהקבוצה יש מצב שבסוף העונה יקראו לך לדגל ביחד עם מאור |
|||
12-Aug-2014, 15:20
הודעה: #16
|
|||
|
|||
(12-Aug-2014 14:57)זיו פלם כתב:(12-Aug-2014 12:28)אייל ס כתב: בזה משפחת לוזון ודמאיו ואפילו המנהלים של סכנין ורעננה ופ"ת יכולים לעשות לנו בית ספר,מכבי נתניה לאחרונה מתמחה לשלם הרבה ולקבל מעט. קיבלתי תעודת פטור לכל החיים. |
|||
12-Aug-2014, 15:53
הודעה: #17
|
|||
|
|||
אתה צודק אייל בנתיים יש לשחקנים חוזים מצויינים והם לא מחזירים לקבוצה כמו שצריך אבל זה אחד הסימפטומים של קבוצה שרק עלתה ליגה !!!
יוסי מזרחי לא פראייר הוא יעיר את הקבוצה כמו שצריך מעניין איך בוואלה ספורט מפרסמים שרצו את הרוש השוער לפני שבועיים אבל אין כסף לחלוץ כמו שאנחנו מחפשים כמו דודו ביטון או תומר סוויסה לפחות |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים