דודו חתם לעונה אחת במכבי נתניה.
|
07-Jun-2014, 17:52
הודעה: #41
|
|||
|
|||
RE: דודו חתם לעונה אחת במכבי נתניה.
והןא בכלל קשר התקפי לא 50 50.
אלכסנדרו סילבה דה סוזה, נולד לפני 31 שנים במחוז סיארנסה שבברזיל, הוא הרכש החדש של יוסי מזרחי ומכבי נתניה לעונת המשחקים 2014-2015 בליגת העל. הכינוי שלו בכדורגל העולמי הוא דודו סיארנסה. דודו הוא כינוי מאוד פופולארי בברזיל לשם אלכסנדרו. וכששיחק דודו בקבוצה הראשונה שלו בברזיל היו עוד שני שחקנים עם הכינוי דודו בקבוצה לכן כדי להבדיל ביניהם הצמידו לו את השם סיארנסה – על שם המחוז בו נולד. כך נולד הכינוי איתו הוא מסתובב כבר עשור בעולם כשחקן כדורגל: דודו סיארנסה. דודו, נשוי ואב לשתי בנות, בעל רקורד מרשים מאוד. הוא זכה באליפות העולם עד גיל 20 עם נבחרת ברזיל וסיים את הטורניר ככובש המצטיין עם 4 שערים. בנבחרת ברזיל הבוגרת הוא רשם 11 הופעות (האחרונה ב-2004): שמונה במשחקי ידידות, שלוש בקופה אמריקה ואחת במוקדמות גביע העולם ושיחק עם כוכבי ברזיל כגון קאקה, רוביניו, אדריאנו, רונלדיניו ועוד. פרט פיקנטי, במשחק במסגרת קופה אמריקה בה ניצחה ברזיל 4:1 את קוסטה ריקה הוא פגש את ה״סופרמן״ של מכבי נתניה, לואיס מרין שגם כבש את השער המצמק. את הקריירה שלו מחוץ לברזיל החל ביפן ממנה עבר לשחק בראן הצרפתית ומשם לצסק״א מוסקבה הרוסית וממנה עבר ליוון. דודו זכה באליפויות רוסיה וגביעי רוסיה, בקופה אמריקה 2004, ובגביע יוון. וכעת? כעת הוא נוחת בארץ הקודש ובעיר היהלומים. ההחתמה שלו עוררה גלים בקרב אוהדי הקבוצה, אך מסתבר כי גם דודו מתרגש לקראת ההגעה לנתניה: ״קיבלתי מהסוכן שלי המון פרטים על המועדון ואני יודע שזה מועדון בעל היסטוריה ומסורת בכדורגל הישראלי. גיליתי גם בתמונות וגם בסרטוני וידאו מידע על המועדון, ראיתי אצטדיון מרשים ואוהדים מצוינים. שמחתי מאוד לראות את כל זה ואני מבין שאני מגיע למועדון טוב. אני גם יודע שהקבוצה היתה אלופת הליגה השניה בעונה שעברה בהפרש גדול מהמקום השני וחזרה לליגה הראשונה, והפסידה רק בגמר גביע המדינה, וזה דבר מצוין לביטחון של הקבוצה לקראת העונה הבאה". מה שמעת על ישראל? ועל הליגה בישראל? ״הייתי בישראל פעמיים עם צסק"א מוסקבה בהכנה לליגה. ותמיד ראיתי כמה ישראל היא מדינה פנטסטית. האנרגיה והאווירה מדהימה. הייתי גם בירושלים, זוהי ארץ מבורכת. שמעתי שהליגה הישראלית היא ליגה טובה מאוד, והיא לא קלה כמו שאולי אחרים חושבים. אני שמח להיות חלק מהליגה הזאת״. מהי העמדה שבה אתה מעדיף לשחק? ״אני מעדיך לשחק בקישור ההתקפי במרכז השדה כדי לעזור לקבוצה במשחק ההתקפה, כמובן שאדבר עם המאמן שלי ונבחר את הדבר הכי טוב לקבוצה. אני רוצה להיות החייל של המאמן ויש לי המון אמביציות שהקבוצה תצליח ושכולם יהיו שמחים ומרוצים בעיקר האוהדים״. מה אתה יודע על האוהדים של מכבי נתניה? ״ראיתי מספר קטעי וידאו של האוהדים וכל כך התרשמתי כמה נהדרים הם. אני מאוד אוהב את זה ומקווה לראות אותם בהקדם ולקבל מהם את האנרגיה מהרגע הראשון. אני יהלום חדש" כשחקן עבר של נבחרת ברזיל, מה צריך לקרות כדי שברזיל תזכה בגביע העולמי? ״לברזיל יש סיכוי גדול לזכות בגביע העולמי בבית. האוהדים מאמינים בעניין הזה מאוד, ויש להם סיבות טובות לכך, אבל נראה מה יהיה במשחקים. אני באמת מקווה שברזיל תזכה בגביע העולמי". לסיום מהו המסר שברצונך להעביר לאוהדי מכבי נתניה שנרגשים מאוד ששחקן כמוך חתם במועדון? "אני רוצה לומר לאוהדי היהלום שלי שהשאיפה שלי תהיה השאיפה שלכם ושאנחנו תמיד צריכים להיות ביחד. אני בא להצליח עם מכבי נתניה ביחד איתכם. אני לא אנסה להצליח אתכם אני אלחם להצליח למענכם. תודה רבה על תמיכתכם". אין אחד אשר יבין את סוד האושר. |
|||
07-Jun-2014, 18:10
הודעה: #42
|
|||
|
|||
(07-Jun-2014 14:23)פיליפצוק כתב: העונה זאת אמורה להיות עונת הפריצה של ירין חסן, או שהוא יהפוך לאחד השחקנים המשמעותיים או שימשיך לדשדש. אני באופן אישי יותר התרשמתי ממנו בתפקיד הקשר האחורי מאשר צלישר בכל מה שקשור לדחיפה קדימה, מצד שני צלישר היה יותר אחראי. אני מסכים. מאוד אהבתי את מה שירין נתן כקשר אחורי. כבלם הוא היה חלש למדי. הלוואי וזו תהיה שנת פריצה עבורו. גם שחקן צעיר וגם תוצרת בית. |
|||
07-Jun-2014, 18:10
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 07-Jun-2014 על ידי 18:11 פיליפצ'וק.)
הודעה: #43
|
|||
|
|||
הוא מעדיף להיות בקישור ההתקפי, לדעתי מזרחי מייעד לו את התפקיד שאותו הוא ייעד העונה לשלו מנשה אך נחל כישלון.
|
|||
07-Jun-2014, 18:21
הודעה: #44
|
|||
|
|||
שלו שחקן עם יכולות התקפיות מוכחות.
לדעתי היא הלך לאיבוד בתפקיד שהוא בחלקו אחורי. ירין חסן להבנתי שחקן בעל אופי וסגנון שונים. לא חושב שיש לו יכולות התקפיות כמו שלו(לפחות היו לשלו בעבר..). אך יכולות הגנתיות ישלו בוודאי... בכל מקרה ימים יגידו... |
|||
07-Jun-2014, 18:32
הודעה: #45
|
|||
|
|||
(07-Jun-2014 18:21)nitzan כתב: שלו שחקן עם יכולות התקפיות מוכחות. הפוסט שלי הוא תגובה לפוסט של "amir" בעניין סארנסה בלי קשר לירין. כמובן שאם ינחת כאן קשר אחורי (זר או ישראלי) אז סארנסה ישחק איפה שהוא אוהב. |
|||
07-Jun-2014, 18:39
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 07-Jun-2014 על ידי 18:39 amir.)
הודעה: #46
|
|||
|
|||
אתה בטח לא מצפה ולא רוצה לראות שחקן כזה מתבזבז בעבודות הגנה וריצה אחרי המגן תן לו לשחק איפה שהוא רוצה( כמובן בכפוף להוראות המאמן) לא איפה שאתה צריך .
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk אין אחד אשר יבין את סוד האושר. |
|||
07-Jun-2014, 18:48
הודעה: #47
|
|||
|
|||
(07-Jun-2014 18:39)amir כתב: אתה בטח לא מצפה ולא רוצה לראות שחקן כזה מתבזבז בעבודות הגנה וריצה אחרי המגן תן לו לשחק איפה שהוא רוצה( כמובן בכפוף להוראות המאמן) לא איפה שאתה צריך . את זה יעשה צלישר בתור הקשר האחורי השני הקלאסי. לגבי דודו הוא יהיה 50/50 שזה גם להרוס התקפות, גם להוציא ולדחוף קדימה וגם להוות איום על השער. מהסרטונים שראיתי הוא יודע לעשות את הדברים האלה טוב. אבל שוב, במידה ויוחתם קשר אחורי (זר או ישראלי) אזי נדע שיוסי מייעד את דודו לתפקיד יותר קידמי. |
|||
07-Jun-2014, 18:50
הודעה: #48
|
|||
|
|||
לפי הערכתי אתה טועהיהיה קשר קדמי בכל מקרה.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk אין אחד אשר יבין את סוד האושר. |
|||
07-Jun-2014, 18:58
הודעה: #49
|
|||
|
|||
RE: דודו חתם לעונה אחת במכבי נתניה. | |||
08-Jun-2014, 22:21
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 08-Jun-2014 על ידי 22:21 ORENARIEL.)
הודעה: #50
|
|||
|
|||
דקה 3:22 דודו וניימאר
|
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 2 אורחים