כל מי שמכבי נתניה יקרה לליבו, חייב להתייצב בצו 8 בכיכר
|
14-May-2015, 23:07
הודעה: #41
|
|||
|
|||
כל מי שמכבי נתניה יקרה לליבו, חייב להתייצב בצו 8 בכיכר
(14-May-2015 22:10)עידן444 כתב:(14-May-2015 20:39)משה.ד כתב: תכלס אני בכיכר כי הנכד סחב אותי ולצערי ההערכה של פיליפצוק כמעט התממשה והכמעט זה בגלל ה underאתה יודע מה הכי עצוב בהודעה שלך משה? כל הכבוד שהגעת עידן. הייתה כוונה טובה ורצון טוב. קשה להוציא אנשים מהבתים, מי שהגיע עשה את המקסימום וגם המחווה של ערוץ הספורט הייתה יפה מאוד. ניר רוזנטל ריגש ותומר חרוב עשה עבודה טובה. בסה״כ היה בסדר ויחד עם התקשורת שהייתה שם אני מקווה שהמסר הועבר למי שהיה צריך. כל הכבוד לעוסקים במלאכה, ובוז ענק למי שלא עשה מאמץ להגיע! נ.ב- מחר יתקיים מירוץ נתניה בחוף פולג בשעה 7:30. עיריית נתניה תקצה מסלול של 2 ק״מ לטובת הקבוצה, לכל המעוניין... נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk |
|||
15-May-2015, 11:12
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 15-May-2015 על ידי 11:14 דוד חטב.)
הודעה: #42
|
|||
|
|||
RE: כל מי שמכבי נתניה יקרה לליבו, חייב להתייצב בצו 8 בכיכר
ממש עצוב מה שאייל כותב ...מכבי נתניה מנוהלת בצורה שכונתית כבר שנים , יותר נכון לומר כי מעולם לא נוהלה נכון, אין לאף אחד מושג מי אחראי מי הוציא מי התחייב כולם דאגו רק לעצמם ורק לכיסם , כולם ראו אף אחד לא פצה פה ....
שנים אני כותב פה שיש מלא עובדים מיותרים שאולי מרוויחים כסף קטן אבל עושים נזק גדול... יש מנהלים מיותרים שלאורך שנים טובתם האישית גוברת על טובת המועדון.... להמשיך אז יש גם אוהדים שנמצאים במקום שההשפעה שלהם קטנה במקום להיות אוהדים ולהשפיע הרבה יותר... בקיצור כל עוד כולם יחיו מאינטרס כזה או אחר... |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 3 אורחים