ההבדל בין מועדון גדול למועדון קטן
|
28-Apr-2015, 10:56
הודעה: #41
|
|||
|
|||
RE: ההבדל בין מועדון גדול למועדון קטן
אחד האתגרים הבהחלט אפשריים עבור בעל בית חדש הוא להגדיל את כמות הצופים. לא דבר פשוט בכדורגל הישראלי. בטח לא כאשר אתה לא קורא תיגר על תארים ונאלץ להסתפק בפירורים שמשאירות הקבוצות הגדולות, אבל בהחלט אפשרי.
אתגר... אם זה היה קל זה לא היה אתגר... הקהל בנתניה הוא קהל מאוד נוח לבעל בית שיגיע. זה שיש כמה ילדים מגודלים שמקללים פה ושם- אוי לבעל הבית שיתרגש מהם... בעל בית בקבוצת כדורגל חייב להיות קשוב גם לשוליים, אבל ממש לא להתרגש או להיעלב מהם... הוא צריך להתרכז באהבה והערכה שיקבל מהרוב. גם על שחר הרבה אוהדים של מכבי חיפה מטנפים ברשתות החברתיות ובפורומים מהבוקר עד הערב ברמה שקשה להאמין! גם אלונה עברה תקופות קשות ואם אישה עדינה שבכלל לא נראית שייכת לנוף הזה לא התרגשה וישר ברחה(אם כי אני בטוח שהיו לה מחשבות כאלה...) אז גם אחרים צריכים להיות בעלי אורך רוח כשהם נכנסים לעסק הלא הכי סבלני הזה... מי שאין לו את זה ורוצה שכולם, כל הזמן, בלי יוצא מהכלל ישתחוו, באמת שלא יכנס! חבל על האכזבה שצפויה לו והבריאות שתיפגע... ושוב, בנתניה המצב הוא טוב... כשהיה המקרה עם הרוש אני חושב שחלק גדול מהאנשים יכלו לנחש בדיוק במי מדובר... למה? כי הקומץ כאן הוא באמת קטן ומצומצם(מאוד מצומצם!!!). ואני שוב אומר- ביחס הישגים מול כמות צופים אין לי ספק שאנחנו בשלישיה המובילה בארץ. גם זה נתון שבעל בית צריך להתעודד ממנו. שיש כאן גרעין נאמן מכובד. אם כבר אנחנו מתייחסים לנתניה כעיר- בלי קבוצה תחרותית ברור שתהיה זליגה... בטח כאשר עיר היא בתהליך גדילה וקליטה של תושבים מבחוץ(עד כמה שאני יודע נתניה אמורה להגדיל את האוכלוסיה ל 350,000 ב- 20-30 שנה הקרובות וברור שזה לא ריבוי טבעי כי קרית צאנס הולכת להתפשט על כל העיר). גם זה נתון שצריך להציג בפני איש עסקים שרוצה לעשות משהו גדול כי אם מכבי נתניה תהיה במצב טוב יהיה קל להדביק בחיידק גם תושבים ומשפחות צעירות שבאות מבחוץ. |
|||
The following 1 user Likes עידן444's post: אלון (2828-0404-2015201520152015) |
28-Apr-2015, 12:58
הודעה: #42
|
|||
|
|||
קחו כותרת מוואלה ותבינו את ההבדל -
ראש עיריית ירושלים מעוניין להבין מה תכניותיו של הבעלים והאם ימשיך במועדון. ייתכן כי בסיום הפגישה תצא הצהרה. מירים פיירברג יכולה הרבה יותר, זה פשוט לא מעניין אותה. מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
28-Apr-2015, 23:47
הודעה: #43
|
|||
|
|||
(28-Apr-2015 10:56)עידן444 כתב: אחד האתגרים הבהחלט אפשריים עבור בעל בית חדש הוא להגדיל את כמות הצופים. לא דבר פשוט בכדורגל הישראלי. בטח לא כאשר אתה לא קורא תיגר על תארים ונאלץ להסתפק בפירורים שמשאירות הקבוצות הגדולות, אבל בהחלט אפשרי. שאלת המיליון דולר. איך מגדילים את כמות האוהדים כשהקבוצה במקרה הטוב מדשדשת באמצע הטבלה?. איך הופכים לסנט אטיין או לפרנקפורט או כל קבוצה אחרת בליגה הגרמנית? איך אנחנו מצפים מרוכש לבוא לראות אצטדיון 3/4 ריק, 10 מיליון ש"ח גרעון ועדיין להתעניין. אני חושש או אולי לא באמת חושש אלה משלים אם זה שהכל תלוי עכשיו בנו. 1. ליצור תקציבים שפויים 2. להגדיל משמעותית את ממוצע הצופים. 3. לחבר את העיר למועדון 4. למצוא מקורות הכנסה חלופיים (מרצנדייז לדוגמא) צריך ליצור מודל כלשהו שיתאים לסוג האנשים בעיר ובסביבה ואיתו לרוץ עד שנגדל ונתחזק בעצמו בלי לחכות למשיח על חמור. מפגר ולא אופטימי. |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 3 אורחים