אי אפשר לבקש מהעירייה כסף ציבורי ולעשות תקציב מינימום
|
24-Apr-2015, 19:59
הודעה: #11
|
|||
|
|||
RE: אי אפשר לבקש מהעירייה כסף ציבורי ולעשות תקציב מינימום
בהפועל פ"ת למיטב זכרוני התהליך היה מהיר, אבל עד היום הם מלקקים את הפצעים.
|
|||
25-Apr-2015, 15:15
הודעה: #12
|
|||
|
|||
נראה לי שהבעיה העיקרית הוא הנכס הגדול ביותר הוא מתקן האימונים...לא יודע אם זה רשום בטאבו על הקבוצה או חכירה לדורות אבל בכל סטטוס רישומי הוא שווה יותר מהגרעון ...
|
|||
25-Apr-2015, 17:08
הודעה: #13
|
|||
|
|||
RE: אי אפשר לבקש מהעירייה כסף ציבורי ולעשות תקציב מינימום | |||
26-Apr-2015, 0:20
הודעה: #14
|
|||
|
|||
לא נראה לי שזה שטח שניתן להסבה למגורים. רק שימושי ספורט וכו.
|
|||
26-Apr-2015, 7:06
הודעה: #15
|
|||
|
|||
RE: אי אפשר לבקש מהעירייה כסף ציבורי ולעשות תקציב מינימום | |||
26-Apr-2015, 11:56
הודעה: #16
|
|||
|
|||
(26-Apr-2015 7:06)אייל ס כתב:(26-Apr-2015 0:20)אסףג כתב: לא נראה לי שזה שטח שניתן להסבה למגורים. רק שימושי ספורט וכו. אז איזה ערך כלכלי יש לזה? כבטוחה להלוואה. לטעמי זה בכוונת מכוון שתמיד זה ישמש את הקבוצה מקצועית ולא כטרף לאנשי נדלר. אלא אם כן חסר לי משהו, לא רואה איך זה מושיע אותנו. |
|||
26-Apr-2015, 12:12
הודעה: #17
|
|||
|
|||
(26-Apr-2015 11:56)אסףג כתב:(26-Apr-2015 7:06)אייל ס כתב:(26-Apr-2015 0:20)אסףג כתב: לא נראה לי שזה שטח שניתן להסבה למגורים. רק שימושי ספורט וכו. אין לזה ערך כלכלי כבטוחה לכלום(זה לא יכול לשמש בטוחה). יש לזה ערך כלכלי,במכירת החזית לשלט פרסום,ב"מכירת" שם המתקן והשגת מימון שנתי ובעיקר כמתקן אימונים ומשרדים שיעלו כסף בכל סיטואציה חליפית אחרת,להערכתי שווי של כ2 מיליון ש"ח בשנה. |
|||
29-Apr-2015, 11:27
הודעה: #18
|
|||
|
|||
חחחח מה חשבתם שהעירייה פראיירית תתן שטחי אימון כדי שיווצר חוב ואחרי זה יבקשו למכור ?
אתם לא מבינים שיש הבדל עצום בין כספי ציבור לכסף פרטי ? הכדורגל היום במדינה מערב כתרומה כסף ציבורי על מנת להחזיק בחיים קבוצות כדורגל בפרט ואת הספורט בכלל ... מכבי נתניה צריכה בעלים חדש אין משהו אחר אלא אם כן יוסי מאור ייקח עליו את הקבוצה זה שעופר רזמוביץ' בתוך הענינים מבטיח המון לעתיד הקבוצה הוא ודב לנד לא יתנו לקבוצה למות אני לא מבין מה מפריע ליצחק תשובה להתחייב לתת לקבוצה בכל עונה סכום כסף של 2-3 מליון שקל בלי להיות בפרונט . יש לו כל כך הרבה כסף שזה לא יעביר לו משב רוח לפנים . או שיעזור במציאת מישהו כמו גולדהאר לנתניה ... |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים