יוסי מזרחי עושה יותר
|
22-Oct-2013, 16:06
הודעה: #11
|
|||
|
|||
RE: יוסי מזרחי עושה יותר
(22-Oct-2013 15:43)אייל ס כתב:(22-Oct-2013 15:33)אלון כתב: [quote='אייל ס' pid='2290' dateline='1382435319'] לכן אני מנסה לחזור להיות אוהד נטו! (22-Oct-2013 15:33)אלון כתב:אגב מעולם לא התווכחי/הערתי/שוחחתי עם דג'אני על נושאים מקצועים,כל שעשיתי זה עטפתי אותו באהבה בימיו הקשים ביותר(והיו לו כאלו לא מעט),לצערי הרב,היה נוח למאמן הקבוצה לעשות סולחה עם כוכביו על הגב שלי,הוא היה מספיק חכם(המאמן) להבין שאשב בשקט על מנת לא לגרום לרעש מיותר.(22-Oct-2013 13:48)אייל ס כתב: אני חייב להיות זהיר בתגובותי,בעיקר בגלל הערכתי לצוות המאמנים(על עבודת הקודש שהם עושים ועל השת"פ עם מחלקת הנוער),אך אני לפני הכל אוהד [/quo אנחנו רוצים שגם תהיה אוהד וגם תמשיך בפעילות המבורכת שאתה עושה... פשוט דבריך(כאוהד) "אני לא אוהב את התנהלות(במגרש) של חלק מהשחקנים(ואני מדבר על הוותיקים בגיל),אני לא אוהב את חוסר הלחימה,אני לא אוהב את חוסר המחויבות", יכולים להישמע לא טוב ע"י כמה משחקני הבוגרת" ומכאן לכדור שלג מתגלגל המרחק קצר... |
|||
22-Oct-2013, 16:44
הודעה: #12
|
|||
|
|||
RE: יוסי מזרחי עושה יותר
מסכים שחקנים הולכים אחורה במקום לתקוף את הכדור זה נכון לגבי , שליו,ערן לוי , קובי חסן ,
שריקי, רן רול ועוד כמה מאד בולט הסיפור הזה... מעניין יהיה לראות את מי יוסי מזרחי יזמין מהנוער ... |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים