יוסי מזרחי עושה יותר
|
22-Oct-2013, 0:58
הודעה: #1
|
|||
|
|||
יוסי מזרחי עושה יותר
מידי טעויות הטעות הגדולה ביותר היא שהוא עושה יותר מידי כבוד לכוכבים שלו.
אין איזון במגרש יש פקק בחלק ההתקפי . אילו יוסי היה מבין שהחלק הכי טוב בר״ג זה 2 הקשרים (דן רומן ובוקסנבוים) הוא לא היה מפקיר את ליאור ז׳אן לבד . אברג׳יל היה השחקן הבולט בחצי הראשון ולמרות זאת הוחלף ... שליו מנשה חלש מאד, צלישר כנ״ל . עידו לוי איטי כבד מסורבל ולא מדוייק. הטעות הכי גדולה של מזרחי שלא עלה עם חלוץ חוד טבעי אקסברג , או קאיודה (לאן נעלם) נראה שמזרחי במקום לבחור שיטה ולהרכיב את הטובים ביותר על כל משבצת . אז הוא שם את ערן לוי לא במקום שריקי לא במקום וכו... יוסי די לעשות חשבון ... |
|||
22-Oct-2013, 1:10
הודעה: #2
|
|||
|
|||
RE: יוסי מזרחי עושה יותר
יהיה מעניין לראות ביום שישי איך נתניה משחקת עם קובי חסן בהרכב ובלי ערן לוי.
|
|||
22-Oct-2013, 1:42
הודעה: #3
|
|||
|
|||
לא אוהב לכתוב על טקטיקה כי אני לא מבין בה אבל עלתה לי שאלה בזמן המשחק
למה ערן לוי משחק על תקן חלוץ? יש לו טכניקה מצויינת, ויכולות מסירה נדירות כשהוא לא מנסה לסבך יתר על המידה. למה הוא לא משחק קשר באמצע שיוכל להחליף את צלישר בתפקיד עושה המשחק (צלישר ישחק מאחוריו או במקביל אליו). כך הוא יוכל לשחק ברוב הזמן עם הפנים לשער ובכך להוציא את ההגנה החוצה מחשש לבעיטות שלו מרחוק, ובנוסף הוא יוכל להכניס כדורים שדורשים דיוק לחלוצים (בתקווה שיעשו תנועה לעומק) עם עדיפות לכאלו שמסוגלים לרוץ כמו קיודה למשל. מה אתם חושבים? מפגר ולא אופטימי. |
|||
The following 1 user Likes אני gad's post: Dror Golan (2222-1010-2013201320132013) |
22-Oct-2013, 8:33
הודעה: #4
|
|||
|
|||
ערן לוי לא עושה הגנה, לכן הוא לא יכול לשחק במרכז המגרש.
|
|||
22-Oct-2013, 9:35
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 22-Oct-2013 על ידי 9:37 דוד חטב.)
הודעה: #5
|
|||
|
|||
לכן לדעתי חייבים לשחק עם 2 קשרים אחוריים ז׳אן וצלישר (חלש למרות הבישול)
ההרכב הטוב ביותר : לויטה טובול , טופי , ליפניה , עידו (חסן) ז׳אן , צלישר , שליו , שריקי ערן לוי (קובי חסן) אקסברג (קאיודה) ולא כל האילוצים שראינו ככה נשלוט במרכז השדה המגינים יגיעו למצבי הרמה שהיום הפקק למעלה מונע מהם להגיע למצב הרצה שהגיע אתמול צלישר ערן לוי לא חייב לעשות הגנה ויש לך תותחים על הספסל בואו נראה כמה זמן ייקח ליוסי להבין או שהוא ידבוק במדיניות של לרצות את רובם . |
|||
22-Oct-2013, 9:55
הודעה: #6
|
|||
|
|||
המשחק הקרוב הוא הזדמנות לבחון מערך אחר.
ההגנה נשארת צלישר, מנשה, חסן ואברג'יל שריקי וקאיודה הזדמנות לקובי חסן להראות מה הוא שווה כשערן לוי לא בסביבה ולבחון את השת"פ שלו עם קאיודה. |
|||
The following 1 user Likes פיליפצ'וק's post: אלון (2222-1010-2013201320132013) |
22-Oct-2013, 10:48
הודעה: #7
|
|||
|
|||
(22-Oct-2013 9:55)פיליפצוק כתב: המשחק הקרוב הוא הזדמנות לבחון מערך אחר. מסכים,הדבר "הכי טוב" שיצא מהמשחק הזה שנוכל סוף סוף לראות איך הקבוצה מסתדרת ללא ערן לוי.אני מאוד מעריך את ערן על הרצון "וניסיון ההשקעה" אבל הוא פשוט תוקע את המשחק ושחקנים תמיד מחפשים אותו למרות שישנם שחקנים שנמצאים בעמדות יותר טובות.לדעתי המשחק יהיה יותר שוטף... |
|||
22-Oct-2013, 13:48
הודעה: #8
|
|||
|
|||
אני חייב להיות זהיר בתגובותי,בעיקר בגלל הערכתי לצוות המאמנים(על עבודת הקודש שהם עושים ועל השת"פ עם מחלקת הנוער),אך אני לפני הכל אוהד
וכאוהד לא נוח לי בכיסאי במהלך המשחקים מתחילת העונה(וגם בחלק האחרון של משחקי המבחן),אני לא אוהב את התנהלות(במגרש) של חלק מהשחקנים(ואני מדבר על הוותיקים בגיל),אני לא אוהב את חוסר הלחימה,אני לא אוהב את חוסר המחויבות וחייב לציין שאני הרבה יותר סלחן לירין חסן ולצלישר ולמנצור ולאברג'יל ולרול ואפילו לעידו לוי,מאשר לליפניה/שלו מנשה/קובי חסן/ערן לוי. |
|||
22-Oct-2013, 15:33
הודעה: #9
|
|||
|
|||
(22-Oct-2013 13:48)אייל ס כתב: אני חייב להיות זהיר בתגובותי,בעיקר בגלל הערכתי לצוות המאמנים(על עבודת הקודש שהם עושים ועל השת"פ עם מחלקת הנוער),אך אני לפני הכל אוהד איל-תנסה לא להיכנס לתאקלים מיותרים עם שחקני הבוגרת... דג'אני אחד הספיק לנו שנה שעברה... עם כל זה שאתה קודם אוהד,לדבריך יש משמעות אחרת מהדברים של שאר כותבי הפורום... |
|||
22-Oct-2013, 15:43
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 22-Oct-2013 על ידי 15:45 אייל ס.)
הודעה: #10
|
|||
|
|||
(22-Oct-2013 15:33)אלון כתב:(22-Oct-2013 13:48)אייל ס כתב: אני חייב להיות זהיר בתגובותי,בעיקר בגלל הערכתי לצוות המאמנים(על עבודת הקודש שהם עושים ועל השת"פ עם מחלקת הנוער),אך אני לפני הכל אוהד לכן אני מנסה לחזור להיות אוהד נטו! (22-Oct-2013 15:33)אלון כתב:אגב מעולם לא התווכחי/הערתי/שוחחתי עם דג'אני על נושאים מקצועים,כל שעשיתי זה עטפתי אותו באהבה בימיו הקשים ביותר(והיו לו כאלו לא מעט),לצערי הרב,היה נוח למאמן הקבוצה לעשות סולחה עם כוכביו על הגב שלי,הוא היה מספיק חכם(המאמן) להבין שאשב בשקט על מנת לא לגרום לרעש מיותר.(22-Oct-2013 13:48)אייל ס כתב: אני חייב להיות זהיר בתגובותי,בעיקר בגלל הערכתי לצוות המאמנים(על עבודת הקודש שהם עושים ועל השת"פ עם מחלקת הנוער),אך אני לפני הכל אוהד |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 2 אורחים