הערה לטור של יגאל יהב
|
09-Oct-2013, 12:29
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 09-Oct-2013 על ידי 12:36 אריאל.)
הודעה: #21
|
|||
|
|||
RE: הערה לטור של יגאל יהב
(09-Oct-2013 10:55)חזום חזום כתב:(09-Oct-2013 9:43)טל.מ כתב: ולחזק את דברי אריאל .. מישהו זוכר את הפניה לציבור ע"י אחד מחצרו של הרב להשמדת אייפונים כדי להביא סגולה ומרפא .. יגאל אתה קולט את רמת הטמטום ? מעניין כמה פתיים הלכו וזרקו את פלא הבריאה (אייפון) לפח בגלל איזה רב פופוליסט וטיפש.. אמירה כוללנית חסרת משמעות. מה זה ״רבנים״? יש רבנים שאני לא מתקרב לקצה סולייתם בחוכמה ויש כאלה שלא הייתי נותן להם להעביר שיעור חופשי בחטיבת ביניים. יש ד״ר לפילוסופיה שאשתה את דבריהם בשקיקה ולא אסכים למסקנות שלהם על חיי היומיום שלי (וכמובן שיש גם ד״ר לפילוסופיה שלא אבזבז עליהם דקת קשב) אני לא מזלזל ב״רבנים״ חוזר שוב, אני מזלזל ברבנים שמגייסים את התורה והאל כדי לגרום לאנשים לעשות דברים לא רלוונטיים. (ויש דוגמאות לרוב) רבנים שהופכים את הדת למשחק ריאליטי זול שילוב של דת ופוליטיקה לא יכול להביא לשום דבר טוב. דוגמאות http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4433081,00.html http://m.nrg.co.il/online/11/ART2/509/067.html מפגר אבל אופטימי |
|||
09-Oct-2013, 17:52
הודעה: #22
|
|||
|
|||
(09-Oct-2013 10:55)חזום חזום כתב:קשה לי עם קיצוניות ל2 הצדדים ולמרות שלעיתים זה עומד על קצה הלשון אני משתדל לשמור על איפוק,(09-Oct-2013 9:43)טל.מ כתב: ולחזק את דברי אריאל .. מישהו זוכר את הפניה לציבור ע"י אחד מחצרו של הרב להשמדת אייפונים כדי להביא סגולה ומרפא .. יגאל אתה קולט את רמת הטמטום ? מעניין כמה פתיים הלכו וזרקו את פלא הבריאה (אייפון) לפח בגלל איזה רב פופוליסט וטיפש.. מצד שני,כאחד שחינך תלמיד חכם ושומר איתו על קשר מעולה למרות שחזר למאה ה19,אני נדהם כל פעם מחדש כשרואה לאן לצערי הגיעו אותם מובילי דור חרדיים. זה מתחיל מהכעס הגדול שיש לי כלפי אותם רבנים שהפכו להיות מולטי מליונרים בזכות יהודים תמימים ממשיך בהפקרות של הפקרת כספי ציבור בידי נוחי דנקנר שנהנה מעצות כלכליות של רבנים הזויים כאלו ואחרים שנהנו מהתרומות של כספי הציבור שהופקדו בידי נוחי,ממשיך בכל אותם פיסקי הלכה שמערבבים מין בשאינו מינו ולוקחים לבוש של בנות ישראל ומייחסים לאותו לבוש השפעה על גורלות(וזו רק דוגמא) וכל אותם חרמות וגינויים והשפלות. חכמי ישראל במשך דורות שתו ואכלו לחם צר ומיים לחץ וישבו מבוקר עד לייל ושקדו על לימוד תורה,לצערי הרב במאה ה20 הגלגל התהפך והגענו לאן שהגענו ואותה קיצוניות לקחה את כולנו לשני קטבים מנוגדים. |
|||
09-Oct-2013, 19:59
הודעה: #23
|
|||
|
|||
(09-Oct-2013 17:52)אייל ס כתב:(09-Oct-2013 10:55)חזום חזום כתב:קשה לי עם קיצוניות ל2 הצדדים ולמרות שלעיתים זה עומד על קצה הלשון אני משתדל לשמור על איפוק,(09-Oct-2013 9:43)טל.מ כתב: ולחזק את דברי אריאל .. מישהו זוכר את הפניה לציבור ע"י אחד מחצרו של הרב להשמדת אייפונים כדי להביא סגולה ומרפא .. יגאל אתה קולט את רמת הטמטום ? מעניין כמה פתיים הלכו וזרקו את פלא הבריאה (אייפון) לפח בגלל איזה רב פופוליסט וטיפש.. דרך אגב, גם קפיטליזם וסוציאליזם הם ״סוג של״ דתות וקיצוניות בהן היא רעה. תמיד צריך להגדיר מטרה, לזכור מהי ולא לקדש את האמצעים להגעה למטרה. מפגר אבל אופטימי |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 2 אורחים