עפולה - נתניה - גירסה להדפסה +- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il) +-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: עפולה - נתניה (/showthread.php?tid=617) |
RE: עפולה - נתניה - לואיס מריןןןןןןןן - 10-Mar-2014 0:51 אנסומבו אני זוכר היה שחקן תותח גרזן באמצע אני זוכר את הפריצה שלו במהלך שהביא לכול במשחק נגד ביתר ב3 1 RE: עפולה - נתניה - אלון - 10-Mar-2014 23:00 (07-Mar-2014 19:18)אלון כתב: אני מהמר על תיקו עם עדיפות למארחת... לצערי,צדקתי... RE: עפולה - נתניה - לואיס ראזאק - 11-Mar-2014 8:45 4 נקודות בשלושת המשחקים האחרונים מול הנמושות של הליגה. לא יודע מה איתכם, אני מתחיל להרגיש ברע לקראת הפלייאוף. מגביע המדינה מן הסתם אפשר לשכוח (צר לי שאני מציאותי), אבל ראבאק, חייבים לקחת את צלחת אליפות הלאומית היוקרתית בשביל להוסיף צלחת נוספת לארון! (10-Mar-2014 0:51)לואיס מריןןןןןןןן כתב: אנסומבו אני זוכר היה שחקן תותח גרזן באמצע אני זוכר את הפריצה שלו במהלך שהביא לכול במשחק נגד ביתר ב3 1 היום הוא משחק בליגה השנייה במלזיה... |