אני מחכה ללוח המשחקים
|
03-Jun-2014, 12:25
הודעה: #11
|
|||
|
|||
RE: אני מחכה ללוח המשחקים | |||
03-Jun-2014, 12:30
הודעה: #12
|
|||
|
|||
אני מחכה ללוח המשחקים
זה פורום כדורגל משה. לא פורום הפרעות התנהגות. ולשאלתך לא. אבל תגיד - אתה רדוף ? אתה בודק 100 פעמים אם שכחת לסגור משהו ? אתה מביט מאחורי הגב כשאתה ברחוב ? אתה חרד לקיומך ?
מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
03-Jun-2014, 12:31
הודעה: #13
|
|||
|
|||
RE: אני מחכה ללוח המשחקים
טוב שיש את טל ופיליפצ׳וק בפורום,זה עדיף מטל ואופיר...
אני מהמר על ביתר ירושלים משחק ראשון... |
|||
03-Jun-2014, 12:48
הודעה: #14
|
|||
|
|||
(03-Jun-2014 12:30)טל.מ כתב: זה פורום כדורגל משה. לא פורום הפרעות התנהגות. ולשאלתך לא. אבל תגיד - אתה רדוף ? אתה בודק 100 פעמים אם שכחת לסגור משהו ? אתה מביט מאחורי הגב כשאתה ברחוב ? אתה חרד לקיומך ? אני סולד מ"אוהדים" (כך לפחות הם מכנים את עצמם) שכל מעיינם הוא לבקר, לקטר, לקנטר, לגמד, להמעיט ולסייג כל מה שקשור לאהבה שלהם. מעניין אותי מאוד לדעת איך אנשים כאלה נוהגים כלפי דברים שהם אוהבים פחות או שונאים. |
|||
03-Jun-2014, 12:51
הודעה: #15
|
|||
|
|||
אני מחכה ללוח המשחקים
אני סולד מכאלה שהאהבה מעוורת אותם ומונעת מהם לחשוב או גורמת להם לסמן בתור אויב האומה כאלה שמסוגלים להצביע על טעות לדעתם או להעביר ביקורת (ביקורת זה לא אסון משה. זה חלק מהחיים). אפשר לאהוד ולאהוב קבוצת כדורגל ועדיין להיות ער לשגיאות או טעויות וגם לכתוב על זה.
|||
03-Jun-2014, 12:53
הודעה: #16
|
|||
|
|||
פיליפצ'וק רק לידיעה רייטלין על מבוגרים פועל בניגוד לילדים כך שאם טל יקח אותו הוא יהיה הרבה יותר אקטיבי הייתי אומר על גבול האגרסיבי
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk אין אחד אשר יבין את סוד האושר. |
|||
03-Jun-2014, 12:55
הודעה: #17
|
|||
|
|||
אני מחכה ללוח המשחקים
וואי זה יכול להיות מצחיק .. כאילו יש מצב שאני ארוץ להרביץ לשופט ?
|||
03-Jun-2014, 12:57
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 03-Jun-2014 על ידי 12:58 פיליפצ'וק.)
הודעה: #18
|
|||
|
|||
(03-Jun-2014 12:51)טל.מ כתב: אני סולד מכאלה שהאהבה מעוורת אותם ומונעת מהם לחשוב או גורמת להם לסמן בתור אויב האומה כאלה שמסוגלים להצביע על טעות לדעתם או להעביר ביקורת (ביקורת זה לא אסון משה. זה חלק מהחיים). אפשר לאהוד ולאהוב קבוצת כדורגל ועדיין להיות ער לשגיאות או טעויות וגם לכתוב על זה. אתה ממש לא כזה וגם לא קרוב לזה ואם היית כזה לא הייתי מצייץ. אתה מבקר סידרתי, אפי ישראל בגירסא הכתובה, על כל הפלצה יש לך ביקורת וחוסר שביעות רצון, לא ראיתי ממך פעם אחת פוסט חיובי מתחילתו ועד סופו, כל הזמן סימני שאלה, ביקורת או ביקורות מרומזות. כדאי שתעשה עם עצמך בדק בית כי אתה גם סובל לכאורה גם מחוסר מודעות עצמית. (03-Jun-2014 12:53)amir כתב: פיליפצ'וק רק לידיעה רייטלין על מבוגרים פועל בניגוד לילדים כך שאם טל יקח אותו הוא יהיה הרבה יותר אקטיבי הייתי אומר על גבול האגרסיבי צודק, לא חשבתי על זה, אני אחפש לו משהו אחר. |
|||
03-Jun-2014, 13:00
הודעה: #19
|
|||
|
|||
אני מחכה ללוח המשחקים
אהבתי שהוספת את הלכאורה.. אל תדאג משה אני לא אתבע אותך.
|||
03-Jun-2014, 18:07
הודעה: #20
|
|||
|
|||
(03-Jun-2014 12:10)amir כתב:(03-Jun-2014 11:59)eliahu כתב: בבית נגד באר שבע לסגור מעגל בלתת להם בראש. צודק בוא נבקש מההתאחדות להצטרף לליגה רק לשלב הפליאוף התחתון, חבל על הזמן להתבאס כל העונה מפגר אבל אופטימי |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים