פספוס גדול שלנו חבל
|
11-Feb-2018, 23:45
הודעה: #1
|
|||
|
|||
פספוס גדול שלנו חבל
במקום לגמור את הענין הזה כבר עכשיו , אנחנו נכנסים לסרט של עצבים , 2 החיפאיות בחוץ , אין לי מושג אם נוציא מהן נקודה , אנחנו סובלים מחוסר בגרות של הרבה שחקנים .
קייטה פשוט כואב הלב לראות אותו משחק מישהו כישף אותו זה לא אותו שחקן של תחילת העונה . קוגבנייה 0 - במקום לגמור 0-2 מול השוער בועט לו לגוף ....., חוץ מזה הוא לא עשה כלום במשחק . ספורי 0 - לא הבנתי עד עכשיו באיזה תפקיד הוא משחק לא עשה כלום כל המשחק. .... כל השאר היו פשוט גיבורים מצדיע לכם , לחימה הירואית , סלובו ושי חייבים ללמד אותם איך מבזבזים זמן . |
|||
11-Feb-2018, 23:49
הודעה: #2
|
|||
|
|||
פספוס גדול שלנו חבל
ספורי אפס ?! קוגבנייה לא עשה כלום ? אוי רווח אתה רואה את אותו המשחק שאני ראיתי ..?
Sent from my iPhone using Tapatalk מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
The following 2 users Like טל.מ's post: אליהו (1212-0202-2018201820182018), עידן444 (1212-0202-2018201820182018) |
11-Feb-2018, 23:54
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 11-Feb-2018 על ידי 23:57 דוד חטב.)
הודעה: #3
|
|||
|
|||
RE: פספוס גדול שלנו חבל
אנחנו משלמים רק על חוסר ניסיון גם של הצוות המקצועי וגם של השחקנים , אסור היה ללכת כל כך אחורה גם ניקו וגם עלי שיחקו על ה-16 שלנו וזו טעות...
זה לא סתם שלא ניצחו הרבה קבוצות נחותות מאיתנו במשחקי הבית ....פשוט חוסר ניסיון ברוב המקרים גם הובלנו וגם היינו ב-11 ולא ניצחנו... |
|||
11-Feb-2018, 23:56
הודעה: #4
|
|||
|
|||
בדר"כ אנחנו באותה הדעה זאב אבל היום הפוך לגמרי..
ספורי מהטובים במגרש והכי יציב. יש לו פוטנציאל והלוואי וישאר שחקן מ-צ-ו-י-ן. קוגבניה היה בסדר גמור אבל כרגיל מחמיץ גולים בטוחים ולא יודע לשחרר כדור שצריך. משחק טוב מאוד של מימוני שכרגע מבחינתי עוקף את תירם ברוטציה. קובי מור!!!!!! די נמאס!! מחכה שיפטרו ממנו כבר שחקן מאוסס (על משקל עדי סופר פשוט השחקן הגרוע שמקבל הרבה קרדיט). |
|||
11-Feb-2018, 23:57
הודעה: #5
|
|||
|
|||
ספורי שחקן מעולה נייד כושר גופני מעולה לוחץ וטכני. קוגבניה היה טוב ונייד חילץ כדורים והוביל התקפות.
משחק ענק של הויבך מהמשחקים הטובים שלו אצלנו. קובי מור חלש מאוד ולא מתאים לרמה של ליגת העל. הסיפור של המשחק הזה הוא השופט שהרס את המשחק בשיפוט גרוע וחד צדדי. מדאיג מאוד שהשופטים הורסים בזמן האחרון כמעט כל משחק בליגה הייתי מעיף את כולם ומביא שופטים מחו"ל. "כל החיים בלב את אלופה" |
|||
The following 1 user Likes yaron73's post: עידן444 (1212-0202-2018201820182018) |
12-Feb-2018, 0:02
הודעה: #6
|
|||
|
|||
פספוס גדול שלנו חבל
ספורי היה מצוין ולא מובן למה יצא, בכלל אם אנחנו לא מנצחים היום זה בגלל החילופים הלא חכמים של צמד המאמנים רואים שבנין השתגע ומשחק אם 6 חלוצים אז אומרים הוא נעזור לו ונוציא את אביב שעוזר לסגור בצד ונשאיר את קוגבניה שמטייל למעלה למטה ללא הואיל במקום להכניס את ויקי למשל שיעזור בסגירה מכניסים את רוזנסקי שבכל תקל מתעופף מהרוח , דקה 85 ב10 שחקנים למה לא לצופף באמצע ולהניע כדור לרוחב כן אפשר גם לבזבז זמן למען המטרה.
ומה יהיה אם קייטה. הבנאדם גמור ועד עכשיו לא יודע מה הוא משחק חלוץ מתחת לחלוץ, בכנף באמצע לא מאיים בכלל על השער כבר עדיף להריץ את ריברירו אולי יצא ממנו משהו בהמשך. Sent from my SM-G935F using Tapatalk אין אחד אשר יבין את סוד האושר. |
|||
The following 1 user Likes amir's post: עידן444 (1212-0202-2018201820182018) |
12-Feb-2018, 0:14
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 12-Feb-2018 על ידי 0:54 אופיר34.)
הודעה: #7
|
|||
|
|||
כזה מרגיז לאבד נקודות לחבורת הקונוסים הזאת ששיחקה מולנו.
באמת אחת הקבוצות החלשות והלא מאומנות שפגשנו העונה. עד ההרחקה בסה"כ שיחקנו טוב. היה קצב טוב, הנעת כדור טובה ושליטה במשחק. ב 10 שחקנים ,למרות שהגענו ליותר מצבים מסכנין, חיכינו להם נמוך מידי וקרוב מידי לשער במקום ללחוץ יותר באמצע ולנסות לחטוף כדור ולצאת קדימה. אני כמעט בטוח שאם זה היה קורה אנחנו כובשים עוד שער או שניים לפחות. הם פשוט שיחקו בלי קישור. סתם שלחו 6 חלוצים למעלה ודחפו כדורים. ההסתגרות שלנו עלתה ביוקר. מעבר לזה - הויבך במשחק מצוין. אפס טעויות. ראשון לכל כדור. שקט ורגוע. ככה בלם צריך לשחק. ניקו - מצוין, עד הרגע שהחמצן נגמר והוא מתחיל עם השטויות. עם כל הרצון שלו תמיד לכדורגל חכם, בדקה 80 ב 10 שחקנים אתה לא מנסה לעשות דריבלים באמצע המגרש. מימוני - ר"ע הויבך.... מור - אין מה לעשות. כנראה שליגה לאומית זה המכסימום שלו. הרמה אחת טובה ממנו אני לא אזכה לראות בחיי כפי הנראה... קוגבינה - אדיש לי וכבד לי מידי בטח שהוא באמצע, אבל אני לא עושה לו הנחות בגלל המיקום שלו. רצון ואמביצייה זה מינימום שכל שחקן חייב שיהיו לו. קייטה - חל שיפור בהישגיו אבל אני עדיין לא חושב שהוא יחזור להיות קייטה של תחילת השנה. רוז'ניסקי - יש לו כדורגל. זריז וטכני אבל חלוץ הוא כמובן לא (למרות שאיזה עיתונאי בדימוס חושב שהוא כן...) |
|||
12-Feb-2018, 0:34
הודעה: #8
|
|||
|
|||
(12-Feb-2018 0:14)אופיר34 כתב: כזה מרגיז לאבד נקודות לחבורת הקונוסים הזאת ששיחקה מולנו.יש לנו חלוץ חדש מפולין גוזניסקי.? Sent from my SM-G935F using Tapatalk אין אחד אשר יבין את סוד האושר. |
|||
12-Feb-2018, 0:37
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 12-Feb-2018 על ידי 0:37 דוד חטב.)
הודעה: #9
|
|||
|
|||
מישהו יכול להסביר לי מה השיטה בחלק הקדמי ??
לי זה נראה כאילו הכל מקרי...בקיצור פעם קייטה באגף , פעם קוגבניה....אין שום משחק התקפה בתקופה האחרונה ...רוב הגולים מטעויות של היריב.... |
|||
12-Feb-2018, 0:42
הודעה: #10
|
|||
|
|||
כמו במשחק נגד מכבי ת"א ב-10 שחקנים היינו צריכים לשחק עם ריביירו בחוד עם המהירות שלו הוא היה משאיר אבק לבלמים של סכנין
לא מבין איך דראפיץ לא קולט את זה שני הצהובים של סבע לא היו ולא נבראו, יש אפשרות לבטל את האדום הזה? |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים