אי אפשר לנצח בלי מגינים
|
10-Mar-2017, 11:52
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 10-Mar-2017 על ידי 11:53 טל.מ.)
הודעה: #62
|
|||
|
|||
אי אפשר לנצח בלי מגינים
(09-Mar-2017 22:24)עידן444 כתב:(09-Mar-2017 21:06)טל.מ כתב: אני לא קורע אותם ולא מגמד . אני מצפה מהם לסוג של תגובה למה שמתרחש ב5 מתוך 6 המחזורים האחרונים. למה זה כל כך מוזר ? אמרתי כמה דברים עיקריים - 1. יכול להיות שהסגל מיצה את עצמו ומה שכרגע אנחנו רואים זו סטטיסטיקה שמתיישרת. זה מתאים למוציא מים מין הסלע שאתה כתבת. הקבוצה הזו למשל נכון להרגע באותו מאזן נק כמו הקבוצה של מזרחי (לא בדקתי עד הסוף אבל זה קרוב). הקבוצה של מזרחי בפירוש נבנתה לעלות ליגה והשחקנים היו בהתאם. הקבוצה הזו לא נבנתה לזה כי לא האמינו שזה אפשרי וגם היו מגבלות תקציב אבל על הדרך המטרות השתנו. אז אולי חוזרים עכשיו לגודל טבעי ? 2. כשהמטרות השתנו לדעתי לפחות היה צריך לבצע חיזוק בינואר וכמו שנאמר הכסף היה , המאמנים בחרו שלא. האם הסגל הקיים מספיק כדי להתרומם בחזרה עם כל הפציעות והירידה בכושר ? כרגע זה נראה בספק ואנחנו חיים על אדי ההצלחות. הלוואי ונצליח לעצור את ההדרדרות הזו, בעיקר שהלחץ יתחיל לשחק תפקיד מרכזי מהמשחק הקרוב. 3. אם הסגל לדעת המאמנים מספיק על מנת לעלות ועובדה הם לא שינו כלום בינואר כשהמטרה היתה ברורה, אני מצפה מהם עכשיו ליצירתיות כי עוד מאותו הדבר לא מצליח כבר ב5 מתוך 6 משחקים , חודש וחצי של צליעה. למה זה לא לגיטימי בעיניך ? קראתי בראש חוצות לפיטורים ? לא. אני מצפה לשינוי בגישה כי אחרת זה מדרון חלקלק שאני משוכנע ב100% שגם במועדון מבינים גם אם לא אומרים כלפי חוץ. Sent from my iPhone using Tapatalk מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים