שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
נגד בית"ר ת"א רמלה חייבים לחזור למסלול הניצחונות
28-Feb-2017, 15:41 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 28-Feb-2017 על ידי 15:42 אופיר34.)
הודעה: #255
RE: נגד בית"ר ת"א רמלה חייבים לחזור למסלול הניצחונות
(28-Feb-2017 15:17)טל.מ כתב:  אוקי איך מגיב ? תאיר את עיני בפרטים.

לגבי הדרשתי - נו .. אתה טוען שהוא קורא את מה שאני כותב ? תרשה לי לפקפק כי אם כן את החלק העיקרי הוא מפספס. ומכיון שאני לא חושד בו שהוא מאמץ את רעיונותי כנראה שגם הוא הגיע למסקנה שפאדול זו האופציה הכי טובה שיש לו כרגע מימין ועובדה אף גול לא בא משם, וגם הוא חושב שדין גל צריך לנוח, והנה שושן היה לא רע בכלל ולגבי סשה מול שינה .. זה מה יש לו זה מה הוא בחר לסגל.
את הטעות העיקרית שלו הוא מסרב לתקן, אז שימשיך לספוג בדק הסיום . זו לא הקבוצה שלי ואני לא מקבל בה החלטות. רק חמור מנסה שוב ושוב את אותה פעולה שנכשלת ומצפה לקבל תוצאות שונות . אני - יכול רק לכתוב פה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

הסברתי כבר מקודם איך אני רואה את התגובה שלו - ממה שהספקתי להכיר את צוות האימון שלנו ה"אני מאמין" שלהם מדבר על יצירת מצב שבו מכיסמום שחקנים שלנו נוכחים בחצי המגרש של היריב . בגלל זה ראינו הרבה פעמים השנה חילופים של שחקן התקפי בשחקן התקפי גם כאשר הובלנו, ועל אחת כמה וכמה שפיגרנו.

אני אישית מאד אוהב את הגישה הזאת שבסה"כ הצליחה מאד ברב המשחקים העונה .ונכון שזה לא מצליח בשלשה משחקים האחרונים, השאלה עכשיו האם לשנות סגנון ושיטה או להשאר במערך הקיים ולנסות לשפר את משחק ההגנה של הקבוצה מהמגן ועד החלוץ.

ולגבי הדרישות שלך -אל תחניף לעצמך...זה ממש לא היתה הכוונה שלי.
אני בטוח שסלובו וברדה לא מקבלים החלטות על סמך מה שאני או אפילו אתה כותבים. הזכרתי את הדרישות שלך כדי להוכיח לך שדברים שרואים מפה לא רואים משם, ושום דבר פה לא מדעי. אם אתה שם שחקן כמו פאדול שלא שיחק בעמדה הזאת שנתיים, או שוער מחליף שלא ראה דשא חודשים, או את הבלם השני שלך זה לא מחייב שתראה אחרת. נהפוכו ,לפעמים זה רק מחמיר את הבעיה.
סלובו נמצא באימונים, רואה מי שווה הרכב ומי לא ועל סמך זה מחליט.
המשחק אתמול מוכיח שהבעייה היא לאו דווקא בשמות שמשחקים אלה יותר במשמעת הטקטית של השחקנים.
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: נגד בית"ר ת"א רמלה חייבים לחזור למסלול הניצחונות - אופיר34 - 28-Feb-2017 15:41

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים