אוי אוי אוי איזה גועל...
|
23-Nov-2014, 2:25
הודעה: #1
|
|||
|
|||
אוי אוי אוי איזה גועל...
ישבתי בפינה הצפונית למטה.
מחצית ראשונה עברה בסדר. במחצית השניה כל אוהדי הקקה והקללות עברו לשבת שם בציפייה לראות מקרוב גול נוסף. לשטוף להם את הפה בסבון לא יעזור, כמה מעט חיבוקים הם קיבלו כילדים... מזל שלא הבאתי את הבן הקטן, איזה שפה הוא היה לומד... ושאלה קטנה, ״שוטר סמוי״ הרעיון זה לא שלא יקירו אותו? לקראת סוף המשחק הגיע (שוב) ״אוהד״ מאד כהה עור, עם ג׳ינס, תיק צד קטן נעלי מטפס הרים ונראה ״כאילו״ מסתכל על המשחק... היות וכבר ראיתי אותו עוצר פעם אוהד, קשה לי להבין למה הפוזה הזאת, הרי המופרעים בטח כבר מזהים אותו מפגר אבל אופטימי |
|||
23-Nov-2014, 3:30
הודעה: #2
|
|||
|
|||
RE: אוי אוי אוי איזה גועל...
צריך להוציא את כל הערסים מהכדורגל
כל מילה שכתבת מצאה חן בעיני ישר כוח |
|||
23-Nov-2014, 10:58
הודעה: #3
|
|||
|
|||
עונה שעברה ישבתי בתחתון לדעתי הגוש הבעייתי מעכיר שם את האוירה וזה פשוט בלתי אפשרי להנות פשוט התרחקתי מהם...
אני מבין שלאריאל אין הרבה ברירה ... אבל אלו שיש להם פשוט שיברחו לצד השני או למעלה האיצטדיון מספיק גדול... |
|||
23-Nov-2014, 11:15
הודעה: #4
|
|||
|
|||
(23-Nov-2014 10:58)דוד חטב כתב: עונה שעברה ישבתי בתחתון לדעתי הגוש הבעייתי מעכיר שם את האוירה וזה פשוט בלתי אפשרי להנות פשוט התרחקתי מהם... אכן אין לי ברירה... בזכות עמית אנחנו מצליחים (בקושי) להגיע גם לזה, אחרי הטיפול הקרוב בהחלט יכול להיות שנושבת לאיזה חצי שנה מפגר אבל אופטימי |
|||
23-Nov-2014, 11:21
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 23-Nov-2014 על ידי 11:21 אלון.)
הודעה: #5
|
|||
|
|||
(23-Nov-2014 2:25)אריאל כתב: ישבתי בפינה הצפונית למטה. אמנם אני יושב בעליון באמצע, עם החברה הרגועים יותר, אך לאור הנסיבות שמביאות למצבנו המתוח אני כבר לא מביא את הבן שלי יותר. זה בדיוק הויכוח שהיה לי לא מזמן עם עידן( אם אני לא טועה ) באחד הפוסטים כאן. הערה קטנה- במחצית השניה "תקפנו" לשער הדרומי, לא |
|||
23-Nov-2014, 11:23
הודעה: #6
|
|||
|
|||
(23-Nov-2014 10:58)דוד חטב כתב: עונה שעברה ישבתי בתחתון לדעתי הגוש הבעייתי מעכיר שם את האוירה וזה פשוט בלתי אפשרי להנות פשוט התרחקתי מהם... הייתי בסמי עופר במשחק הנבחרת. אני לא יודע אם זה היה ככה בגלל שהיה משחק נבחרת, או שכל משחק שם שומרים על סדר כזה. אתה יושב במקום המסומן שלך, אף אחד לא מסתיר לך. אף אחד לא עומד במעברים. אתה לא צריך לקום כל דקה כדי לראות. הגיע הזמן שגם באיצטדיון בנתניה ישמרו קצת יותר על הסדר. אתמול חבר ביציע הכסף סיפר לי שהוא הגיע וישבו לו במקום. תוך כמה שניות ובלי יותר מידי ויכוחים, הבן אדם שישב שם קם והלך. הגיע הזמן שזה יהיה כך בכל האיצטדיון, ושסדרנים לא יאפשרו לאנשים לעמוד במעברים. אין שום סיבה שאני אשב, ויעמוד לי מישהו במעבר הסמוך ויסתיר לי, והדבר היחיד שיזיז אותו זו הפעלת כוח, כי כשאתה מבקש יפה זה כמובן לא עוזר, וכשאתה מרים את הקול הוא עוד מתעצבן עליך שככה בא לו, וזהו. בנוסף לזה עומדת החבורה המפורסמת מעל הספסל של יוסי מזרחי ואתה מוצא את עצמך רוב המשחק עומד בגלל החבורה הזו. בנו איצטדיון כל כך יפה שבאמת כיף לבוא אליו, וההתנהלות כאילו אנחנו עדיין בקופסא. |
|||
23-Nov-2014, 11:31
הודעה: #7
|
|||
|
|||
(23-Nov-2014 11:15)אריאל כתב:(23-Nov-2014 10:58)דוד חטב כתב: עונה שעברה ישבתי בתחתון לדעתי הגוש הבעייתי מעכיר שם את האוירה וזה פשוט בלתי אפשרי להנות פשוט התרחקתי מהם... שתהיו בריאים! אולי כדאי ולנסות לדבר עם עמית כדי שיבדוק אם יש מקום בשבילכם בין יציע העליון לתחתון. |
|||
25-Nov-2014, 10:59
הודעה: #8
|
|||
|
|||
הרבה בריאות ...כמה אהבה יש לו לקבוצה ...
זה באמת ברגעים... |
|||
25-Nov-2014, 11:40
הודעה: #9
|
|||
|
|||
מבין שהמשחק דוחה יום הולדת.
|
|||
25-Nov-2014, 12:35
הודעה: #10
|
|||
|
|||
אני יושב בתחתון הדרומי 2A ומצוין שם רואים טוב אין קללות מי יודע מה והכול בסדר
עמית יש לי שאלה כבר משחק שני שביציאה מהמגרש אין שוטרים פקק ענק באזור של רמי לוי למה לא פותחים את השער לכביש החוף כמו נגד סכנין ???? |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים