יישארו עם לויטה בלי בעלים.
|
30-Aug-2014, 12:39
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 30-Aug-2014 על ידי 12:42 אייל ס.)
הודעה: #69
|
|||
|
|||
RE: יישארו עם לויטה בלי בעלים.
משה יקירי,אתה טועה בענק!
חבל שאתה לא קורא היטב את שאני כותב ובשבילך אחזור לפי הסדר. 1.לא הייתי מעולם בעל תפקיד רשמי במכבי נתניה,כשיאמר החליט לנתק מגע בחרתי לעזור לקובי וגיל על מנת שהקבוצה לא תתפרק,דרשתי מהם להשאר אלמוני(אמצעי התקשורת כיבדו זאת עד שקובי בלדב עשה לי האוטינג,מה שגרם לי להבין שזו תחילת סוף העזרה שלי). 2.בשנתיים האחרונות ניסיתי להגשים חלום חינוכי ולשלבו במחלקת הנוער של מכבי נתניה,הרעיון היה להקים מחלקה עצמאית שתשלב חינוך וספורט ותפעיל כ1000 ילדים שמתוכם יצמחו כמה עשרות בודדות של כדורגלנים לקבוצת הנוערהוהבוגרים ו1000 אזרחים טובים יותר למדינה ולצבא ההגנה לישראל. 3.כששגב ומאור הגיעו(והיה לי חלק לא מבוטל בשיכנוע שגב להצטרף),התבקשתי להמשיך בפעילות ולמרות שמשפחתי ביקשה שאתנתק(אחרי סיפורי דג'אני/סבע/בנין). 4.לקראת אמצע העונה(נובמבר/דצמבר) הבנתי שאין בשרותי צורך(על כספי לא רצו לוותר..),הודעתי בצורה היפה ביותר על סיום עזרתי והבטחתי שעד סוף העונה אתן את שהתחייבתי ואף יותר ולגבי העתיד,כאוהד אשמח לעזור. 5.מכבי נתניה חשובה לו יותר מכל דבר אחר,לעדות סיכון התא המשפחתי עסקי והריסקים הכלכליים שלקחתי בשנים האחרונות(ובלעדיהם לא היתה לנו קבוצה). 6.מעולם לא היה לי אינטרס כספי או ניהולי במכבי נתניה,מעולם לא רציתי להחשף ולהנות מפירות החשיפה,למעשה ההפך הוא הנכון,החשיפה גרמה לי רק לנזק וזו חשיפתי הראשונה בכל תחומי פעילותי. 7.אין אחד שרוצה יותר מימני את הצלחת שגב בעיקר שיודע מקרוב,כמה קשה היה להשיג אותו ואת מאור. 8.גם לשתיקתי יש גבולות ואני מרשה לעצמי מפעם לפעם,כאוהד להביע דעה. כך כתבתי שזה נכון מקצועית לצרף את הרוש אך המהלך לא נכון מבחינה התנהלותית וניראה רע כלפי חוץ. כך כתבתי בעבר והיום את דעתי על כל המהלכים של מכבי נתניה/טוברוק והכל בלי לפגוע באיש ובלי להשמיץ. 9.בעבר שדג'אני וסבע ובנין פגעו בי למרות שדאגתי לפרנסתם,בחרתי לשתוק כדי לא לפגוע בקבוצה,לפני שלשה שבועות ששגב בחר יחד עם איזיקוביץ להריץ עלי דחקות בידיעות נתניה,בחרתי לברך את שגב על פועלו כתגובה(על מנת לא לפגוע בקבוצה),איש מהעיתונאים שמבקשים לשמוע מימני,לא שמעו מעולם דבר וחצי דבר נגד הקבוצה. 10.כאוהד הקבוצה זו זכותי ובעיקר חובתי לכתוב דעתי,כך עשיתי וכך אעשה ולעולם לא כאופוזיציה,אני תמיד בקואליצית מכבי נתניה. |
|||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים