שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
יישארו עם לויטה בלי בעלים.
30-Aug-2014, 11:40
הודעה: #68
RE: יישארו עם לויטה בלי בעלים.
(30-Aug-2014 6:46)אייל ס כתב:  היחיד כאן שפוגע ב"סיפורים שלו מהחדר" זה אמיר.
המממן לא בסדרי גודל של הגז והמממן הוא יותר ממממן אחד והמממן לא אינטרסנט ספיציפית בהרוש אלה בעזרה למכבי נתניה ומה שביקשו מימנו נעשה,באותה מידה יכלו לנסות לבקש משהו אחר(וכניראה היה נאתר) ולא ביקשו.
אגב לא מדובר בכאלו שמחר יאתרו לבקשות נוספות,למרות שהכל אפשרי בעולם הכדורגל.

ולגבי הבקשה לחשיפת שמות,יש כאלו שנהנים לחסוך מעצמם חשיפה והחשיפה רק תפגע בתרומה העתידים שלהם ולכן עדיף לכולנו(למרות הסקרנות) לשמור על חסיונם.

מייד יתעורר אופיר וישאל,איך זה מסתדר עם זה שאתה לא מעורב והידיעה שלך בנושא?
כמו שפנו אליו(אליהם),פנו גם לאחרים וחלקם מאלו שפנו אליהם מחליפים איתי דעה/מחשבה/רעיון מפעם לפעם.

בוקר טוב אייל,
1. מצד אחד אתה רושם שאתה מנותק ולא בקיא ומצד שני אתה מפגין ידע ואף טוען שפונים/פנו אליך.
2. כאשר אני כתבתי שבתקופה הזו "צצים" כל מיני אנשים/גופים שבאים לעזור הטלת ספק וראה איזה פלא.
3. נניח ורק נניח שמה שאמרת נכון, זו החלטה של מזרחי שאפשר להתווכח עליה בכל מקרה הוא יימדד כמו תמיד במבחן התוצאה בלבד.
4. בפורום הזה כותבים אוהדים מן המניין כמוני ללא שיוך כלשהו או אינטרס, כל מיני בעלי אינטרס ואנשים מטעם, עובדים לשעבר וכדומה, ואתה שהיית חלק משדרת הניהול ויצאת משם לא בחיבוקים ונשיקות בוא נגדיר את זה ככה.
אני עוקב אחרי מה שאתה כותב ומה שאחרים כותבים וקשה לי שלא להרגיש שנוצר כאן בפורום הרישמי מעין "אופוזיציה" לאלי שגב שמורכבת מתומכי יוסי מאור המנודה שיושב עד היום הזה בצד ומחכה אני לא יודע למי.
אני לא ממעריצי אלי שגב ואני גם התרעתי כאן על הנזק שיגרום הזקן כל עוד הוא במערכת עוד הרבה לפני שהילדים שהפגינו אתמול ידעו מי נגד מי בכלל. אבל אני יודע שאלי שגב +הזקן זה מקשה אחת ואני יודע שאין אלטרנטיבה בחוץ ומי כמוך יודע מה החשיבות של בעלים לקבוצה ולכן ממך הייתי מצפה פחות לשתף פעולה עם "האוהדים החיוביים" לשיטתך כאן בפורום ובכלל, כדי שלא נחזור בקרוב שנה אחרונה.
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: יישארו עם לויטה בלי בעלים. - פיליפצ'וק - 30-Aug-2014 11:40

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים