יישארו עם לויטה בלי בעלים.
|
30-Aug-2014, 11:40
הודעה: #68
|
|||
|
|||
RE: יישארו עם לויטה בלי בעלים.
(30-Aug-2014 6:46)אייל ס כתב: היחיד כאן שפוגע ב"סיפורים שלו מהחדר" זה אמיר. בוקר טוב אייל, 1. מצד אחד אתה רושם שאתה מנותק ולא בקיא ומצד שני אתה מפגין ידע ואף טוען שפונים/פנו אליך. 2. כאשר אני כתבתי שבתקופה הזו "צצים" כל מיני אנשים/גופים שבאים לעזור הטלת ספק וראה איזה פלא. 3. נניח ורק נניח שמה שאמרת נכון, זו החלטה של מזרחי שאפשר להתווכח עליה בכל מקרה הוא יימדד כמו תמיד במבחן התוצאה בלבד. 4. בפורום הזה כותבים אוהדים מן המניין כמוני ללא שיוך כלשהו או אינטרס, כל מיני בעלי אינטרס ואנשים מטעם, עובדים לשעבר וכדומה, ואתה שהיית חלק משדרת הניהול ויצאת משם לא בחיבוקים ונשיקות בוא נגדיר את זה ככה. אני עוקב אחרי מה שאתה כותב ומה שאחרים כותבים וקשה לי שלא להרגיש שנוצר כאן בפורום הרישמי מעין "אופוזיציה" לאלי שגב שמורכבת מתומכי יוסי מאור המנודה שיושב עד היום הזה בצד ומחכה אני לא יודע למי. אני לא ממעריצי אלי שגב ואני גם התרעתי כאן על הנזק שיגרום הזקן כל עוד הוא במערכת עוד הרבה לפני שהילדים שהפגינו אתמול ידעו מי נגד מי בכלל. אבל אני יודע שאלי שגב +הזקן זה מקשה אחת ואני יודע שאין אלטרנטיבה בחוץ ומי כמוך יודע מה החשיבות של בעלים לקבוצה ולכן ממך הייתי מצפה פחות לשתף פעולה עם "האוהדים החיוביים" לשיטתך כאן בפורום ובכלל, כדי שלא נחזור בקרוב שנה אחרונה. |
|||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים