שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
לכל מאן דבעי
18-Aug-2014, 22:51
הודעה: #41
RE: לכל מאן דבעי
משה פיליפצ'וק צודק בכמה דברים אתם לא יכולים להתמודד עם דעה הפוכה משלכם ולכן גוררים אותו לפסים אישיים
והוא צודק כי כשאתם תוקפים בעלים הוא משה לא דואג למשכורת של שפיגלר שזה באמת לא ענין שלכם בכלל אלא הוא דואג שהבעלים ישמע איך מתנהגים על התרומה שלו לקבוצה ויעזוב ואחרי כן מי ישורנו
אתם לא שמים לב מההיסטריה על הנזקים שאתם גורמים לעתיד הקבוצה בגלל שחקן כזה או אחר אז מה קרה טל שחררו את פינאס אני חושב שקנדה פי 2 טוב יותר מפינאס אז מה בגלל זה מלחמה ?

לא יקרה כלום אם תבקשו סליחה ממשה ושהוא יבקש סליחה ותדאגו שהוא יוחזר כבר עכשיו לפורום ותפסיקו לסתום פה של דעות של אחרים זה לא מנהלי הפורום כאן
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
The following 1 user Likes זאב רווח's post:
yaron73 (1919-0808-2014201420142014)
18-Aug-2014, 22:52 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 18-Aug-2014 על ידי 22:55 טל.מ.)
הודעה: #42
בוא נגיד ככה - כל משפט שאמרתי הסתיים בקללה מצידך. כל משפט, כל פוסט כל דיעה כל אמירה. ביקשתי ממך לא פעם - לא בשבילי, בשביל הפורום לחדול. זה עזר לכמה שעות. אליהו ביקש אופיר רמז אמיר אייל ומי לא. אתה לא רשאי לחשוב שתמשיך לקלל בלי סוף ולא תבוא תגובה. ואז באה השבת ועברת כל גבול. אתה יודע מה, יכולת להתנצל ולסגור את הנושא. ובמקום זה הפכת את הפורום למקום של קרב רק בגלל שלא חושבים כמוך. אתה לא תסתום פיות בגלל שאתה אלים. ואתה לא מגן על שגב, אתה מבייש אותו.

(18-Aug-2014 22:51)זאב רווח כתב:  משה פיליפצ'וק צודק בכמה דברים אתם לא יכולים להתמודד עם דעה הפוכה משלכם ולכן גוררים אותו לפסים אישיים
והוא צודק כי כשאתם תוקפים בעלים הוא משה לא דואג למשכורת של שפיגלר שזה באמת לא ענין שלכם בכלל אלא הוא דואג שהבעלים ישמע איך מתנהגים על התרומה שלו לקבוצה ויעזוב ואחרי כן מי ישורנו
אתם לא שמים לב מההיסטריה על הנזקים שאתם גורמים לעתיד הקבוצה בגלל שחקן כזה או אחר אז מה קרה טל שחררו את פינאס אני חושב שקנדה פי 2 טוב יותר מפינאס אז מה בגלל זה מלחמה ?

לא יקרה כלום אם תבקשו סליחה ממשה ושהוא יבקש סליחה ותדאגו שהוא יוחזר כבר עכשיו לפורום ותפסיקו לסתום פה של דעות של אחרים זה לא מנהלי הפורום כאן

שלילי זאב. שלילי חזק. מותר לי לכתוב מה שבא לי כמו לך וכמו לכל אחד אחר. אף אחד לא גרר את משה לקללות נהפוך הוא. שבועות של נסיונות התעלמות מהתופעה הזו. לא רוצה להסכים איתו הוא לא מייצג אותי, והוא לא יקלל פה אף אחד. נקודה.

מרקו רויס - לא מילה גסה !
18-Aug-2014, 23:05
הודעה: #43
צר לי ששני אנשים בוגרים לא יכולים לנהל ויכוחים בפורום
טל התכוונתי שכשאתה מביע דעה וזוהי זכותך ואלחם על זכות בסיסית שיש לך להביע אותה גם אם מנוגדת לדעתי ואני שולל אותה בכל תכלית , אחרי שאתה מביע דעה ויש אנשים כמו משה או כמוני או אופיר שלא מסכימים לדעתך מיד נכנסת חבורה של מגיבים שמחפשים לגרור את הויכוח לפסים אישיים זה קרה עם זיו פלם עם אריאל עם עוד כמה מהחבורה שלכם זאת גם התנהגות בריונית ומפריע בפורום

אין לי בעיה להתווכח אבל למה לרדת נמוך ?? כולנו אוהדי מכבי נתניה זה לא היה צריך לקרות
18-Aug-2014, 23:16
הודעה: #44
(18-Aug-2014 23:05)זאב רווח כתב:  צר לי ששני אנשים בוגרים לא יכולים לנהל ויכוחים בפורום
טל התכוונתי שכשאתה מביע דעה וזוהי זכותך ואלחם על זכות בסיסית שיש לך להביע אותה גם אם מנוגדת לדעתי ואני שולל אותה בכל תכלית , אחרי שאתה מביע דעה ויש אנשים כמו משה או כמוני או אופיר שלא מסכימים לדעתך מיד נכנסת חבורה של מגיבים שמחפשים לגרור את הויכוח לפסים אישיים זה קרה עם זיו פלם עם אריאל עם עוד כמה מהחבורה שלכם זאת גם התנהגות בריונית ומפריע בפורום

אין לי בעיה להתווכח אבל למה לרדת נמוך ?? כולנו אוהדי מכבי נתניה זה לא היה צריך לקרות

זאב סליחה שאני שואל אבל איפה בדיוק ראית אותי מנסה לגרור ויכוח לפסים אישיים לידעתך מר משה החליט שדעתי לא מתאימה לו והחליט לקרוא לי בשם גנאי "ילד נזלת" אני לא הגבתי לכינוי הזה כי זה בעצם לרדת לרמה שלו
18-Aug-2014, 23:19 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 18-Aug-2014 על ידי 23:24 אופיר34.)
הודעה: #45
וואלה....סוף סוף נהיה מעניין פה...
איך תמיד כל הדברים המעניינים קורים שאני בחו״ל ???
ודעתי לפוסט המעניין -
משה, תאמין לי שאם קליינמן הגיע למצב שהוא נאלץ להשעות אותך כנראה שיש דברים בגו. אתה גם ,ביננו, די שור מועד עם תיק לא קטן, ומעבר לזה אתה גם מודה באימפולסיביות הבלתי נשלטת שלך. אני בטוח שבתוך תוכך אתה מבין את הצעד שנעשה פה. מה שכן, הטענה שלך לגבי המשתמש המיתולוגי הידוע בשם ״לואיס מריןןן״ די מוצדקת. הג׳ורה שלו היתה לא פחות מלוכלכת והא מעולם לא הושעה (אני מניח שהצנזורה פחות עבדה בזמנו).
ואני חייב להגיד שוב שאני מסכים עם כל המהות של הדברים שלך בשבועות האחרונים (לא כולל ״הברכות״ כמובן). יש פה דיעות ואמירות שיכולות להוציא מהכלים ואני מבין מאיפה התגובות שלך מגיעות, אבל כאן צריכה להכנס השליטה העצמית ולדעתי יש אצלך בעייה בנושא הזה.
אני אשמח לראות אותך חזרה במשחק (עם שפה קצת יותר עדינה).הרי אתה לא רוצה להשאיר את הפורום לחברה ״הרעים״ נכון ?
The following 1 user Likes אופיר34's post:
eliahu (1919-0808-2014201420142014)
18-Aug-2014, 23:27
הודעה: #46
זיו הרבה פעמים אתה ועוד כמה מתבטאים בצורה לא יפה ופוגענית סתם בלי טעם כי אנחנו כולנו בעד אותה הקבוצה בעד אותה אהבה
תשתדלו לדבר רק על הקבוצה לא להיכנס במחלות או בפסכולוגיה או תרופות של אנשים

נקווה לטוב ביום שבת
18-Aug-2014, 23:28
הודעה: #47
(18-Aug-2014 23:27)זאב רווח כתב:  זיו הרבה פעמים אתה ועוד כמה מתבטאים בצורה לא יפה ופוגענית סתם בלי טעם כי אנחנו כולנו בעד אותה הקבוצה בעד אותה אהבה
תשתדלו לדבר רק על הקבוצה לא להיכנס במחלות או בפסכולוגיה או תרופות של אנשים

נקווה לטוב ביום שבת

למה בשבת כבר ברביעי חייב לבוא שינוי
18-Aug-2014, 23:30
הודעה: #48
רביעי לא מענין אני מת לחזור לשיחה של פיליפצ'וק ביום ראשון ולדבר על הניצחון הלוואי
18-Aug-2014, 23:32
הודעה: #49
ברביעי אני מניח שמזרחי יעלה בחצי הרכב ובצדק

מרקו רויס - לא מילה גסה !
18-Aug-2014, 23:46
הודעה: #50
יאללה רוצים סולחה פיליפצ'וק וטל . מ

הגדולה זה לסלוח !!!
The following 2 users Like זאב רווח's post:
eliahu (1919-0808-2014201420142014), yaron73 (1919-0808-2014201420142014)
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים