שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
נגיע מוכנים לשבת ערן לוי נותן מקום לאופטימיות.
18-Aug-2014, 13:22 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 18-Aug-2014 על ידי 13:28 טל.מ.)
הודעה: #8
RE: נגיע מוכנים לשבת ערן לוי נותן מקום לאופטימיות.
(18-Aug-2014 11:58)אסףג כתב:  תגיד "זאב רווח", האם הרומנים זה השחקנים האחרונים ביקום? האם בן סהר זה התשע האחרון ששרד?
כשכתבתי חצי שנה התכוונתי שהיתה לו חצי שנה להתכונן להציב 3-4 מועמדים לכל תפקיד ולהביא אותם. לא לחכות למקריות בקבוצה רומנית. גם לא מובן לי המסע לקפריסין לראות שחקן שלא שיחק. מה לא היה לך זמן לעקוב אחריו חצי שנה?
יסודיות, זה שם המשחק לא חאפריות.
נבחרת גרמניה לא היתה הכי כישרונית במונדיאל האחרון, אבל איזה ארגון, חשיבה מראש. למה שלא תלמד מזה מזרחי?
במקצוע שלי, עו"ד מתעדכנים מחידושי חקיקה ופסיקה, איפה החידושים שהיו כאן בקיץ האחרון? ערן לוי זה לא חידוש. כולם מכירים. הרעיון היה שמזרחי יפיק לקחים, יתעדכן ויבנה אלטרנטיבה, כי הרי ערן לוי לא יכול להיות מצויין עונה שלמה, ומה אם הוא מורחק או פצוע חו"ח?
ראינו הרי מונדיאל בקיץ. היו כל מיני טקטיקות אבל הדבר הבולט הוא שהמשחק נהיה יותר מהיר. ערן לוי אומנם לא מהיר אבל הכדורים שלו יכולה להפוך קבוצה לסילונית. ראיתי שיש מתודה של הפעלת קנדה. הבעיה שרק ערן לוי יודע לעשות את זה. רן רול גם את עצמו לא יודע להפעיל ואברגי'ל, נו טוב, שמעתי שהוא מטבריה. עכשיו יש לו שם קבוצה בלאומית. תפור עליו...

נקודה נוספת, שהפועל איבדה את הכדור מייד הם לחצו להשיג אותו בחזרה. מייד היתה התנפלות. ברצלונה עושים את זה שנים. זה נקרא לחץ 6 שניות. האם צריך את מסי בשביל לבצע את זה? לא נראה לי. צריך תיאום, חשיבה ועבודת מאמן. מה היה אצלנו אתמול? אובדן עשתונות ואיבדנו את הכדור. אחכ זה השתפר והשחקנים שלנו למדו קצת לצאת מהלחץ הזה. למה אנחנו לא לוחצים ככה? אנחנו לוחצים רק בחצי שלנו וגם זה בכאילו (ערן בכאילו, שריקי בעוד יותר כאילו).
נלך עוד צעד, לחצנו בשטח שלנו והשגנו את הכדור, מה עכשיו? ערן לוי, ערן לוי ועוד פעם ערן לוי...מה קורה שאין ערן לוי, או שערן לוי ביום חלש/נסגר/סתם לא במשחק? האם למזרחי שיטה חלופית? אני טרם ראיתי.
לזה אני קורה חצי שנה להתכונן. לזה אני קורה "חאפריות".

אני לא יכולתי לכתוב את זה טוב יותר... יפה אמרת.

זאב - למה בעצם ? למה לתת זמן ? כי נתניה משופעת כשרונות שפשוט עוד לא התחברו ? או סתם אוסף של שחקנים גרועים שנבחרו בחאפריות ובעיקר ההוא שעולה 220 אלף יורו ? דז'וו של לפני שנתיים.. רק תנו לו זמן והכל יהיה בסדר..
אתה יודע מה הבעיה ? הבעיה היא שביכולת כלכלית כמו שיש בנתניה אי אפשר לתקן.

מרקו רויס - לא מילה גסה !
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: נגיע מוכנים לשבת ערן לוי נותן מקום לאופטימיות. - טל.מ - 18-Aug-2014 13:22

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים