שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
נגיע מוכנים לשבת ערן לוי נותן מקום לאופטימיות.
18-Aug-2014, 14:29
הודעה: #11
RE: נגיע מוכנים לשבת ערן לוי נותן מקום לאופטימיות.
איפה כתוב שרציתי שישיות ? וצר לי אני מאוד רציני. ואם אני לא מובן אז תקרא מה שאסף ודוויד כתבו. אני מסכים עם כל מילה שלהם.

מרקו רויס - לא מילה גסה !
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
18-Aug-2014, 14:38
הודעה: #12
טל אני קורא כמעט כל מילה
חוץ מפליפצ'וק דוד חטב (כשאין לו אינטרס אישי ) אופיר כמעט כל המגיבים פה מגיבים לפי האינטרס שלהם
אתה ועוד כמה לא רוצים את יוסי מזרחי הבנו הפנמנו עכשיו מה תחפרו כל העונה הזאת ועוד 2 עונות ??

נותנים סבלנות כי גם ברצלונה הפסידה במשחקי הכנה
נותנים סבלנות כי הפועל פ"ת עד לפני המשחק נגד נתניה שיחקה על הפנים והיום הם מתחברים יותר ונראים טוב יותר עד כדי כך שאתה מתלהב מהם

עוד כמה שבועות אני מבטיח לך שתחזור מיותר מ 80 אחוז מהמילים שרשמת אני רק ממתין שתהיה מספיק הוגן להודות שטעית
18-Aug-2014, 14:57
הודעה: #13
אתה ממש טועה. אין לי שום אינטרסים ולא שאיפות שקשורות בקבוצה. מבחינתי שאופיר יאמן את נתניה. האינטרס היחידי שלי הוא הצלחת הקבוצה, מעבר לזה לא מעניין אותי מי יוביל אותה לזה.
ואל תדאג בקשר להגינות. בניגוד למה שאנשים חושבים עלי פה - אין לי בעיה להודות שטעיתי ואני אוסיף - הלוואי ואני טועה.

מרקו רויס - לא מילה גסה !
18-Aug-2014, 15:22
הודעה: #14
מקובל עלי הרבה כבוד

אני שלם עם הסגל של יוסי מזרחי לא אשקר שרציתי למשל את חנן ממן את סינטייהו סולליך את שמעון אבוחצירא
אבל עכשיו אני גם נהנה מאברג'יל ואברהם רוצה לראות גם את גרשומוב משחק

תן העונה להישאר ליגה ולצבור ביטחון עונה הבאה ארצה לראות הצערה של הקבוצה קידום הנוער שהושאל ולא לזנוח אותם + 5 זרים אבל פצצות כמו שדודו היה אמור להיות
18-Aug-2014, 15:28
הודעה: #15
זאב,אני לא חשוב שמישהו חושב שמזרחי מאמן לא טוב(תקנו אותי אם אני טועה)ודווקא בגלל זה ציפו ממנו ליותר .
מה שהיה בליגה הלאומית לא יעבוד בליגת העל ,בחירת השחקנים וחלק שהמשיכו הוא תמוהה בעיני .אני באמת מנסה למצוא שחקן יצרתי ,שחקן שיכול לעשות גול מכלום חוץ מערן לוי וקאיודה ולא מוצא ,הצורך להסתמך על שניהם גם בליגת העל לא יעבוד ואת זה מזרחי ראה בלאומית ובגביע המדינה וזה היה צריך להדליק נורה אדומה שהוא חייב למצוא אלטרנטיבה ראויה והיה לו מספיק זמן לעשות את זה
ואני כמו טל מתפלל שאני טועה ואני מוכן לאכול את הכובע .
18-Aug-2014, 15:34
הודעה: #16
מאור אני מכבד את דעתכם ומבין אתכם אבל כל קבוצה שנבנית מחדש צריכה זמן להתגבש להתחבר
מי לדעתך לא היה צריך להישאר בידיעה ששליו מנשה ואורי שטרית כמו ריחיים על צוואר התקציב
18-Aug-2014, 16:25 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 18-Aug-2014 על ידי 16:35 מאור.)
הודעה: #17
אני יגיד לך מי הייתי משאיר ,ערן לוי ,קאיודה,לויטה ,קנדה, ואולי גם בן שושן אלה השחקנים היחידים שהייתי שם בהרכב של קבוצה בליגת העל
והייתי משאיר עוד 4-5 שחקנים פחות או יותר כשחקני ספסל
בקשר לזרים אני נותן להם קצת זמן למרות שהקשר האחורי ניראה לי כמו נפילה ,הבלם הוא לא יותר מבסדר בינתיים ,ודודו ניראה כמו ערן לוי 2 לא רץ רוצה את הכדור לרגל ובלתי אפשרי 2 שחקנים כאלה בהרכב אבל גם לו אני נותן קצת זמן .
18-Aug-2014, 16:52
הודעה: #18
"זאב רווח",גובה התקציב לא מראה דבר וממש לא אמור לרגש אותנו האוהדים(למרות שהוא מצליח לרגש ולגרום לחלק מאיתנו לחייך לרגע ולבכות לשעות),לצערי הרב יועצי המלך לא עושים ת'עבודה והמלך בוחר יועצים על פי אמירת ההן שלהם.
השימוש בכסף הוא ההצלחה או הכישלון ומכיוון שלא אנחנו בעלי המאה,אז זכותנו בביקורת שואפת לאפס,מצד שני לא מתרגש וכותר כתרים לכותרות על החתמות של שחקנים ועל מקצועיות של צוות מקצועי ועל הסיבות לאי הצלחה או הצלחה.
את הכסף סופרים במדרגות ושם גם אמורים לעשות את העבודה שמאחורי הקלעים ולא באתרי האינטרנט ובכותרות העיתונים כי השמש שנעימה לפנים בחורף,שורפת ומקמטת ת'אור בקייץ.[/php]
18-Aug-2014, 17:02 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 18-Aug-2014 על ידי 17:02 ORENARIEL.)
הודעה: #19
יוסי מזרחי חושב שהוא עדיין נמצא בגמר הגביע שצריך לשחק בונקר בחצי שלנו ולחכות לפנדלים.
מכבי נתניה תמיד היתה קבוצה לוחצת , אני זוכר בקופסא אף קבוצה לא יכלה להניע כדור תמיד הם שיחקו על כדורים ארוכים ולא משנה איזה קבוצה הגיע לקופסא מכבי ת"א או חיפה או בית"ר , השחקנים שלנו תמיד התנפלו על היריבה .
ועוד יוסי מזרחי התראיין ואמר שיש מרווח גדול בין ההגנה להתקפה ולא יצאנו מספיק קדימה? כאילו למי הוא בא בטענות הוא המאמן והוא הקובע איך הקבוצה תראה...
אם אני הייתי המאמן הייתי בוחר ללחוץ הכי הרבה על שחקני ההגנה של היריבה כי יש להם הכי פחות טכניקה והם לחוצים לספוג שער , שימו לב שהכדור אצל היריבה אף שחקן לא מתקדם לכדור אלא רק עומד במקום ושומר אזורית לעומת שחקני הפועל כשהכדור אצלנו הם רצים קדימה לכדור כולם ביחד . וזה רק מהוראות של המאמן!
אם נתניה לא יכולה להניע כדור בצורה טובה אז יותר קל לחטוף את הכדור ולבנות על מתפרצות מסוכנות
18-Aug-2014, 17:22 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 18-Aug-2014 על ידי 17:23 אסףג.)
הודעה: #20
(18-Aug-2014 12:47)זאב רווח כתב:  אני יכול להמשיך את הכיוון שלך אסף אנחנו לוחצים בשטח שלנו כי זה רק חצי מגרש והצפיפות יותר גדולה וקל יותר להתנפל על הכדור !
לא מזלזל באף שחקן שמגיע מטבריה או מכל מקום אחר אחד השחקנים הגדולים שהיו לנתניה שהגיע מטבריה היה משה גריאני ! אחמד סבע הגיע מלוד ונתן 2 עונות יפות יש המון המון שחקנים שהגיעו מליגות נמוכות והיו בין הטובים בליגה כמו ויקי פרץ מעמידר , רונן חרזי מרמת גן זאהי ארמלי משפרעם !!

אתה צודק אפשר ללמוד מכל נבחרת כולל ארגנטינה ששיחקה בקצב צב והגיעה עד לגמר , מה שהולך עם נבחרת גרמניה זה עבודה של מעל עשור בליגה ובנבחרת זה לא עבודה של שבועיים מחנה אימונים בהונגריה !!!! פה בארץ אין סבלנות רוצים הכל אינסטנט ובגלל זה אנחנו מזמן לא במונדיאל !!! את מכבי נתניה הגדולה שמוליק פרלמן בנה מהנוער זה לא היתה הפתעה שבום התגלו כשרונות זאת היתה עבודה של שנים

אסף אם היה מגיע אלי שגב ואומר אני רוצה שתבנה על צעירים אפילו על חשבון ירידת ליגה יוסי מזרחי היה עושה זאת תן למאמן סבלנות עוד לא התחילה הליגה והכל נראה אצלכם שחור יש לנו חומר שחקנים מספיק טוב להישאר בליגה המאמן הוא מאמן טוב הוכיח עצמו בהפועל ירושלים בבית"ר ירושלים במכבי פ"ת באשדוד מעל עשור במכבי ת"א בנבחרת ישראל עם עטר היה לכם סבלנות בגלל שהוא דיבר אליכם באותה שפה תמתינו בסבלנות נכון שיוסי מזרחי הוא לא ספל התה שלכם אבל הוא בהחלט מאמן ואדם ישר לא מסבן לא עובד על האוהדים בעיניים כמו משפטים חלולים אחרי הפסד " אני לוקח את הדברים הטובים " תעריכו אדם ישר שאומר הכל בפנים ויודע ומכיר את עבודתו !!! מספיק עם העליהום !!

אני זוכר את פרלמן סופג כאן בנתניה קללות שפשוט בושה לשמוע על שהיה משתף למגינת ליבם את גדעון קליינמן במקום שחקנים אחרים , אני זוכר את פרלמן סופג קללות ואיומים על חייו על שנתן סטירה למומו שירזי , תפסיקו להתנהג בברבריות כלפי מאמנים יוסי מזרחי לא הגיע בגלל פוליטיקה לנבחרת הוא הגיע למרות הפוליטיקה !!!

בשקט אני יכול לקבוע עובדתית יש לנו את המאמן הכי טוב בליגה תמתינו בסבלנות דברו עליו אחרי 10-15 מחזורים הרי לעטר נתתם קבוצה בלי שאימן ילדים יומיים ... או שמא התגעגעתם לטל בנין ???

אז ככה:
הקדמה - חאפר מבחינתי זה ההיפך ממקצוענות.
ראשית אברג'יל - אתה צודק. איזכור טבריה אולי לא במקום, אבל זה לא נבע מגזענות או משהו כזה. זה נבע משחקן שקיבל את הזדמנות חייב ולאורך כל העונה שעברה עשה טובה שקם להתחמם. כששיחק זה היה נראה שהוא עושה טובה שוב. וזה נמשך גם אתמול. זה מרגיז אותי ברמות כי מבחינתי זו זכות ללבוש את מדי הצהוב השחור שלנו.
שנית, מודה שהתלהבתי מחיזוק כמו דודו, אבל שאני שומע שמזרחי נדלק על משהו שראה לפני 4 שנים או יותר כמאמן מכבי זה מטריד. מאוד מטריד. זה מטריד ולו רק בגלל שהנתון של ערן לוי וסגנון משחקו היה ידוע. אז ככה, או שמזרחי חאפר בגלל שלא ידע מה מצבו של דודו בשנה וחצי האחרונות ואו שהוא חאפר בגלל שלא הבין שגם אם דודו בריא וחזק, הרי שתפקידו זהה לזה של ערן ושניהם לא יכולים לשחק ביחד. אפשרות שלישית היא שמזרחי חושב שדודו עם כל החוסר מהירות ונמרצות שלו יכול לשחק קשר אחורי, לסגור וללחוץ.
שלישית, מצטער אבל חצי שנה זמן להכין קבוצה מחייבת שנראה תוצאות כבר עכשיו. הקבוצה נכה וההתקפה שלה תניב משהו רק פעם במשחק וחצי. זאת אלא אם כן יביאו 9 אמיתי, גולר. עמית בן שושן לא היה מעולם גולר והוא כבר בדעיכה מאז הדעיכה של בית"ר...גם בקפריסין הוא לא היה גולר. האם הוא ישתנה?
רביעית, אנחנו לא בימים של פרלמן, לטוב ולרע. אז מה זה קשור?
חמישית, למרות שאני מכנה את התנהלותו חאפרית, הרי שאני לא חושב שהוא המאמן הגרוע בליגה. אבל גם לא הכי טוב. כמו בשיר של כוורת "ככה היא באמצע"....
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים