שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
אלי שגב שחר, שים לב. התקציב של נתניה: ה-4 בגודלו
13-Feb-2014, 14:23
הודעה: #81
RE: אלי שגב שחר, שים לב. התקציב של נתניה: ה-4 בגודלו
עזבו אתכם מזמן שחררו אותו הוא סתם בורח מהאשה צאלים אלק לא ידעתי שצאלים זה ליד נתבג.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

אין אחד אשר יבין את סוד האושר.
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
13-Feb-2014, 14:34
הודעה: #82
אריאל, בלי באמת לבדוק אני מעריך שמאז שהתחלת לעשות מילואים אנחנו לא זוכים באליפויות
13-Feb-2014, 14:40
הודעה: #83
(13-Feb-2014 14:34)תומר חרוב כתב:  אריאל, בלי באמת לבדוק אני מעריך שמאז שהתחלת לעשות מילואים אנחנו לא זוכים באליפויות
עובדתית(וקלנדרית),האליפות האחרונה היתה בשנה שהשתחררתי(1983),
העובדה האחרת מטרידה יותר(אין תוכניות לשחרר אותי בשנים הקרובות).
13-Feb-2014, 14:51
הודעה: #84
Re: RE: אלי שגב שחר, שים לב. התקציב של נתניה: ה-4 בגודלו
(13-Feb-2014 14:40)אייל ס כתב:  
(13-Feb-2014 14:34)תומר חרוב כתב:  אריאל, בלי באמת לבדוק אני מעריך שמאז שהתחלת לעשות מילואים אנחנו לא זוכים באליפויות
עובדתית(וקלנדרית),האליפות האחרונה היתה בשנה שהשתחררתי(1983),
העובדה האחרת מטרידה יותר(אין תוכניות לשחרר אותי בשנים הקרובות).

אני עכשיו מתקשר לגנץ.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

אין אחד אשר יבין את סוד האושר.
13-Feb-2014, 14:56
הודעה: #85
(13-Feb-2014 13:35)טל.מ כתב:  
(13-Feb-2014 13:20)אריאל כתב:  
(13-Feb-2014 12:50)אבירמבו המכבי כתב:  אריאל - לא הבנתי אותך. מה זה "לא נתנייתי"?

אם תעשה סקר ותשאל אוהד כדורגל שהוא לא אוהד נתניה, זה התשובות שתקבל.

אם תשאל אוהד נתניה, התשובות יהיו שונות ומוטות

(13-Feb-2014 12:27)אייל ס כתב:  
(13-Feb-2014 9:47)לואיס מריןןןןןןןן כתב:  אברימבו אנחנו המועדון החמישי באר שבע זה ביטוח לאומי מועדון שיש לו שתי אליפויות לא יכול להיות גדול מנתניה הם בדרג של הפועל ירושלים מה שמפריע לי השנה זה רק באר שבע פשוט שונא את המועדון והקהל הזה שחצנים מפגרים

שי,אתה חייב להבין שהחיים הם לא סרט/ספר/דחקות
זה שאתה לא אוהב את ב"ש ורב עם אוהדיה בעיקר באינטרנט,לא הופך אותם לקבוצה פחות טובה ולא גורם להם לא להגיע בהמוניהם למשחקי בית וחוץ,
אגב....ההתיחסות שלך גם לנושאים אחרים דומה,לפני כמה שבועות כינית את אריאל ואותי כעוכרי ישראל וכו וכו וכו,נשים אותי בצד....אבל,איך יכול עובד רס"ר בשדה דוב לכנות את אריאל(לוחם בצנחנים עד גיל 40+),כעוכר ישראל.
אתה חייב להבין שהעולם לא מופשט,לא כל מי שצועק "מוות לערבים" ינצח במלחמה הבאה ולא כל מי שירשום שב"ש זה ביטוח לאומי,ינצח במשחק הבא.

46 בעוד 3 חודשים, שבוע נופש (פול בורד) בצאלים בעוד שבוע וחצי, זה הולך להיות קרררררררר...

אתה רק בחפ"ק או לפעמים גם בתרגילי פרט ...? כי בגיל 46 להסתער עם ווסט שכפץ וקסדה נשמע לי קצת התעללות בפומפה ..

לא עושה פרט אבל לא מוותרים לחפק על תרגיל חוליה... רוב הזמן מטפל עם הרספים בלוגיסטיקה וגם הרבה ביום אויב, שזה כייף גדול במיילס וקצת פחות בפיינטבול... בפינטבול האחרון אחרי שעשרים דקות לא נתתי להם לזוז ברחוב נגמרה לי התחמושת ועשו עלי ווחד וידוי הריגה...

מפגר אבל אופטימי
13-Feb-2014, 16:02
הודעה: #86
יש לי הרבה כבוד לכל מי שעושה מילואים אבל למזלי אני לא עושה יותר

Sent from my iPhone using Tapatalk
13-Feb-2014, 16:11 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 13-Feb-2014 על ידי 16:12 אייל ס.)
הודעה: #87
(13-Feb-2014 16:02)זיו פלם כתב:  יש לי הרבה כבוד לכל מי שעושה מילואים אבל למזלי אני לא עושה יותר

סדיר זה הטירונות של המילואים ולצערי היום היד קלה בשחרור ומתי מעט נוטלים חלק,זו זכות גדולה לשרת במילואים,בדיוק כמו לשלם מיסים,לצערי החברה הישראלית שינתה פניה וגבר זה אותו אחד שמתחמק מתשלומי מס ומשרות ביחידה משמעותית(ולא רק קרבי זה משמעותי) וכמובן משרות במילואים וממילוי החובות האזרחיות האלמנטריות,זו הסיבה שאני נחרד מהתנהלות חלקים בקהל,מהשפה,מהשיח,מההתבהמות.
13-Feb-2014, 16:15
הודעה: #88
(13-Feb-2014 16:11)אייל ס כתב:  
(13-Feb-2014 16:02)זיו פלם כתב:  יש לי הרבה כבוד לכל מי שעושה מילואים אבל למזלי אני לא עושה יותר

סדיר זה הטירונות של המילואים ולצערי היום היד קלה בשחרור ומתי מעט נוטלים חלק,זו זכות גדולה לשרת במילואים,בדיוק כמו לשלם מיסים,לצערי החברה הישראלית שינתה פניה וגבר זה אותו אחד שמתחמק מתשלומי מס ומשרות ביחידה משמעותית(ולא רק קרבי זה משמעותי) וכמובן משרות במילואים וממילוי החובות האזרחיות האלמנטריות,זו הסיבה שאני נחרד מהתנהלות חלקים בקהל,מהשפה,מהשיח,מההתבהמות.

אני אומר לך תאמת עד גיל 32 עשיתי מילואים פשוט הטייסת שהייתי שייך אליה נסגרה ובשביל לא לבזבז ימי מילואים על שמירות העדיפו לשחרר אותנו ואני מדבר על קרוב ל 40 איש ממערך המילואים של חייל האוויר

13-Feb-2014, 16:26
הודעה: #89
[quote='זיו פלם'

אני אומר לך תאמת עד גיל 32 עשיתי מילואים פשוט הטייסת שהייתי שייך אליה נסגרה ובשביל לא לבזבז ימי מילואים על שמירות העדיפו לשחרר אותנו.

יש הרבה הגיון בהתנהלות שאתה מציג.
ולמרות ,לפחות במקרה אחד,אחד מחברי הפורום פנה אלי בזמנו על מנת להמשיך לעשות מילואים(וזה קורה לי לא מעט גם במקרים אחרים,לשמחתי).
בזמנו פנו אלי לא מעט הורים במחלקת הנוער שאנסה לסדר לילדים שלהם שרות קל...מצאו למי לפנות...התשובה במקרים כאלו "במידה והבן שלך רוצה להיות לוחם בגולני/גבעתי/צנחנים/יחידה מובחרת,הגעת למקום הנכון...".
13-Feb-2014, 16:51
הודעה: #90
(13-Feb-2014 16:15)זיו פלם כתב:  
(13-Feb-2014 16:11)אייל ס כתב:  

אני אומר לך תאמת עד גיל 32 עשיתי מילואים פשוט הטייסת שהייתי שייך אליה נסגרה ובשביל לא לבזבז ימי מילואים על שמירות העדיפו לשחרר אותנו ואני מדבר על קרוב ל 40 איש ממערך המילואים של חייל האוויר

יש חיים גם אחרי המילואים...

כמו שמבקשים מהחרדים לעשות או שרות צבאי או אזרחי, אחרי השחרור מהמילואים אפשר לעשות שרות אזרחי.

אני מתכוון להתנדב למד"א כשאפסיק מילואים.

לא מתאים לך פעם בשבועיים שלושה, ללכת להעביר משמרת לילה במד"א/משטרה/סיירת הורים בגנים/כל דבר אחר?

קצת לנשמה...

מפגר אבל אופטימי
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 2 אורחים