שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
אלי שגב שחר, שים לב. התקציב של נתניה: ה-4 בגודלו
12-Feb-2014, 11:04
הודעה: #31
RE: אלי שגב שחר, שים לב. התקציב של נתניה: ה-4 בגודלו
אופיר סלח לי אבל זה שהם חברים שלך לא הופך אותם למנהלים טובים ... ואמיר אני יודע פחות או יותר את הסכומים שהם הרוויחו בתקופה שעבדתי שם ובהערכה גסה זה שווה ערך לשחקן בכיר בליגת העל...
אגב זה שיש לשגב ולשמי כסף לא הופך אותם לכאלה שיודעים לנהל ...
ואופיר אם היית מהין בניהול או טיפה בכדורגל אז היית מסכים איתי בטרום עונה כשיצאנו מאיזה משחק אימון ואמרתי לך שחייבים קשר אחורי ברמה ואתה רצית עוד חלוץ ...
אני חושב כמו פיליפצוק שיש פה הזדמנות לעלות מדרגה קהל , איצטדיון וכו...
בואו נחשוב קצת יותר בגדול נקבע סטנדרטים של רכש וזרים איכותיים בשילוב שחקני בית עם הקהל והאיצטדיון אפשר וחייב לעלות מדרגה...
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
12-Feb-2014, 11:17 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 12-Feb-2014 על ידי 11:20 אופיר34.)
הודעה: #32
(12-Feb-2014 11:04)דוד חטב כתב:  אופיר סלח לי אבל זה שהם חברים שלך לא הופך אותם למנהלים טובים ... ואמיר אני יודע פחות או יותר את הסכומים שהם הרוויחו בתקופה שעבדתי שם ובהערכה גסה זה שווה ערך לשחקן בכיר בליגת העל...
ואופיר אם היית מהין בניהול או טיפה בכדורגל אז היית מסכים איתי בטרום עונה כשיצאנו מאיזה משחק אימון ואמרתי לך שחייבים קשר אחורי ברמה ואתה רצית עוד חלוץ ...
בואו נחשוב קצת יותר בגדול נקבע סטנדרטים של רכש וזרים איכותיים בשילוב שחקני בית עם הקהל והאיצטדיון אפשר וחייב לעלות מדרגה...

מי חברים שלי ??? הפעם היחידה שהייתי בחברתם הייתה בנסיעה לפינלנד ותאמין לי שלא נרקמו יחסי חברות ביננו מאז. צא מעניין החברות.
ושוב, הם מרוויחים כסף כמו שאתה מרוויח כסף במקום עבודתך ! אף אחד לא צריך לעבוד פה בחינם בגלל שלדוד חטב יש משקעים מהעבר ולא מתאים לו הפרצופים שהוא רואה במועדון. יש בעלים (ולא אחד...) שמשלמים משכורות. אם גיל לב מנהל כל כך גרוע שלוקח הון תועפות שכר אני משוכנע שלאורך זמן לא יהיה אפשר להסתיר את זה. בינתיים הוא שרד גם עם יאמר וגם עם הבוסים החדשים. כנראה שיש לו איזשהו מושג.
לגבי ההבנה בכדורגל - בזמנו אכן חשבתי (ואני עומד על זה עדיין) שחלוץ היה מאסט לקבוצה, וחלוץ אכן הגיע. אני גם אמרתי לך אז שקשר אחורי גם צריך אבל לדעתי חלוץ היה יותר דחוף כי לא היה מי שישים לנו גולים (ובינתיים אקסברד וקיודה מוכיחים שהיינו חייבים אותם). אז היום באמת צריך קשר אחורי אבל זה לא אומר שלא היו צריכים חלוץ בזמנו....

(12-Feb-2014 11:00)amir כתב:  ואם לא נעשה מגבית .
אופיר לא יודע אם נדבקתי ממך באופטימיות אבל יש הרגשה טובה גם ביציעים ובכלל רוח חיובית מנשבת באזור שפירא בואכה אצטדיון היהלום.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

תזהר אמיר, זה לא המקום להיות אופטימי....
פה מסמנים אותך באיקס גדול אם אתה מעז להגיד משהו חיובי....
12-Feb-2014, 11:21 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 12-Feb-2014 על ידי 11:26 amir.)
הודעה: #33
דוד קודם כל מה שהיה בתקופת יאמר נגמר ואני בטוח שמה שהם מקבלים היום צנוע הרבה יותר.
ואכן יש פה הזדמנות לעלות מדרגה אבל לא הקהל הוא שמחליט הוא יכול רק לעזור או בטותה מידה להפריע.

(12-Feb-2014 11:17)אופיר34 כתב:  
(12-Feb-2014 11:04)דוד חטב כתב:  אופיר סלח לי אבל זה שהם חברים שלך לא הופך אותם למנהלים טובים ... ואמיר אני יודע פחות או יותר את הסכומים שהם הרוויחו בתקופה שעבדתי שם ובהערכה גסה זה שווה ערך לשחקן בכיר בליגת העל...

מי חברים שלי ??? הפעם היחידה שהייתי בחברתם הייתה בנסיעה לפינלנד ותאמין לי שלא נרקמו יחסי חברות ביננו מאז. צא מעניין החברות.
ושוב, הם מרוויחים כסף כמו שאתה מרוויח כסף במקום עבודתך ! אף אחד לא צריך לעבוד פה בחינם בגלל שלדוד חטב יש משקעים מהעבר ולא מתאים לו הפרצופים שהוא רואה במועדון. יש בעלים (ולא אחד...) שמשלמים משכורות. אם גיל לב מנהל כל כך גרוע שלוקח הון תועפות שכר אני משוכנע שלאורך זמן לא יהיה אפשר להסתיר את זה. בינתיים הוא שרד גם עם יאמר וגם עם הבוסים החדשים. כנראה שיש לו איזשהו מושג.
לגבי ההבנה בכדורגל - בזמנו אכן חשבתי (ואני עומד על זה עדיין) שחלוץ היה מאסט לקבוצה, וחלוץ אכן הגיע. אני גם אמרתי לך אז שקשר אחורי גם צריך אבל לדעתי חלוץ היה יותר דחוף כי לא היה מי שישים לנו גולים (ובינתיים אקסברד וקיודה מוכיחים שהיינו חייבים אותם). אז היום באמת צריך קשר אחורי אבל זה לא אומר שלא היו צריכים חלוץ בזמנו....

(12-Feb-2014 11:00)amir כתב:  ואם לא נעשה מגבית .
אופיר לא יודע אם נדבקתי ממך באופטימיות אבל יש הרגשה טובה גם ביציעים ובכלל רוח חיובית מנשבת באזור שפירא בואכה אצטדיון היהלום.

תזהר אמיר, זה לא המקום להיות אופטימי....
פה מסמנים אותך באיקס גדול אם אתה מעז להגיד משהו חיובי....

מעניין שנוסטרדמוס עוד לא הגיב.

אין אחד אשר יבין את סוד האושר.
12-Feb-2014, 11:47
הודעה: #34
בהנחה הברורה שאתה מתכוון אלי לא יודע לאיזה תגובה אתה מצפה. הגבתי בתחילת הפוסט, אמרתי 18 מ. לא נראה לי שיעמידו יותר מ20 וכולנו כולל אני נשמח לגלות שטעינו ובונים קבוצה לתארים. גם אני לא חושב שבעידן בעלים השכר של גיל לב זה מה שעוצר אותנו מלהחתים את מסי . יש בעלים - ירצה ינקה אורוות לא ירצה ישאיר ככה. יש הבדל בין המצב הנוכחי לזה שמלפני שנה.

מרקו רויס - לא מילה גסה !
12-Feb-2014, 11:50
הודעה: #35
סבבה תגובה לעניין הכל נכון וזה היה בהומור ברור נכון?

12-Feb-2014, 11:57
הודעה: #36
לגמרי

מרקו רויס - לא מילה גסה !
12-Feb-2014, 12:01
הודעה: #37
חטב,צריך להיות הגון....גם בתקופת יאמר העליזה איש מהם לא הרוויח כמו שחקן מוביל בליגת העל וגם לא כמו שחקן מוביל בנתניה(ויאמר שפך כסף בלי הכרה).
נכון להיום,אני לא מכיר את המספרים...אך בתחילת השנה הכרתי והמספרים לא מרשימים(מנהלי פרוייקטים בחברות בינוניות מרוויחים הרבה יותר).
שים את מחלקת הנוער בצד(לא רלוונטית לתקציב הקבוצה בעונת 13/14) וללא מחלקת הנוער יש במכבי נתניה 2 מנהלים(כל אחד עוסק בתחום אחר),כשמרבית שכרם משולם מכספם הפרטי של הבעלים,כך שלא משפיע לחלוטין על תקציב הקבוצה.כל שאר נושאי המשרה(מנהלת חשבונות,פקידה,שליח) מרוויחים משכורת שקרובה יותר למשכורת חייל(בכדורגל הישראלי) מאשר למאמן בקבוצת הנוער...
ולכן,רדו מהעץ של הבזבוזים בהוצאות שכר....
במכבי נתניה נכון להיום יש תקציב שכר שחקנים(ותנאים אישיים) שמתאים למרכז טבלה בליגת העל,במכבי נתניה שכר הצוות המקצועי והרפואי מתאים לפלייאוף העליון בליגת העל(רמת הכדורגל זה כבר סיפור אחר..).
12-Feb-2014, 12:06
הודעה: #38
אייל אני שואל שוב אולי לא ראית מה התקציב שנכנס לקבוצה להערכתך מ ספונסרים טלויזיה קהל תשובה וכדומה לפני שהבעלים מכניס יד לכיס.

12-Feb-2014, 12:18
הודעה: #39
(12-Feb-2014 12:06)amir כתב:  אייל אני שואל שוב אולי לא ראית מה התקציב שנכנס לקבוצה להערכתך מ ספונסרים טלויזיה קהל תשובה וכדומה לפני שהבעלים מכניס יד לכיס.

עשה לי טובה בלי תשובה....לא מגיע לו חשיפה על מה שהוא לא נותן....וגם שנותן זה פרוטות יחסית להד התקשורתי שהוא מקבל (על הכאילו תרומה לקהילה...)
הערכה שלי(ולא מכיר את הסכם הפרסום החדש של הטוטו),קבוצה בליגת על מקבלת בין 4 ל5 מיליון ש"ח(תלוי בזמן חשיפה/קנסות טוטו/הגינות קהל ושחקנים) מהטלוויזיה/טוטו/התאחדות/אופ"א/מרכזים,בנתניה מגייסים (וזה מהגבוהים בליגה) בין 3 ל4 מיליון ש"ח מספונסרים/תורמים/יושבי יציע כבוד,עיריה כמיליון וחצי,צפי כרטיסים/מנויים בליגת העל(מהכרות של הבכיינות של כל אלו שרוצים תקציב של 50 מיליון ש"ח) בין 2.5 ל3.5 מיליון ש"ח=כ13 מיליון ללא הזרמות בעלים+2 מיליון $(7 מיליון ש"ח)=20 מיליון ש"ח.
זה הסכום שיושב לי בראש,בלי ידע אישי,בלי שיחות מקדימות...ובזה אני לא טוב(בשאר אני פחות טוב) מאף אחד מכם.
12-Feb-2014, 12:28
הודעה: #40
זאת אומרת אם הבנתי אותך נכון 13 מיליון יש לנו וכדי להגיע ל20 כל אחד מ3 הבעלים צריך לתת את החלק היחסי שלו מ7 מיליון שח ?

שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 3 אורחים