שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
הגיגים מאתמול (מול קטמון)
16-May-2017, 16:14 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 16-May-2017 על ידי 16:14 אלדד.)
הודעה: #21
RE: הגיגים מאתמול (מול קטמון)
הצוות המקצועי ורוב האוהדים אוהבים את ערן, ובטוחים שהוא יהיה מצוין ואפקטיבי גם בליגת העל
עדיף למעטים שלא כל כך מרוצים שערן ישחק בעונה הבאה בקבוצה, לסבול בשקט ולא להתאמץ לשתף את כל העולם כמה שערן הוא נזק, וכל פעם לגרום לויכוחים ידועים מראש שרק חוזרים על עצמם במדויק

מבחינתי שערן כל העונה הבאה, לא יחטוף כדור אחד ולא ירד לאף גליץ', ירוץ רק בהתקפות שלנו וכל השאר בהליכה, יהיה עם מרחק ממצוע של 7 ק"מ למשחק, יקבל 14 צהובים, ושרק 50% מהמסירות/בעיטות לשער שלו יגיעו ליעדם ואהיה הכי מאושר וגאה שיש לי שחקן כזה מעולה בקבוצה
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
16-May-2017, 16:35
הודעה: #22
הסיפור הזה מדהים אותי. העובדות ידועות ומוסכמות על כולם. יש קבוצה שבוחרת להסתכל על חלק אחד של העובדות, וקבוצה אחרת על חלק אחר.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
16-May-2017, 17:03
הודעה: #23
(16-May-2017 16:14)אלדד כתב:  הצוות המקצועי ורוב האוהדים אוהבים את ערן, ובטוחים שהוא יהיה מצוין ואפקטיבי גם בליגת העל
עדיף למעטים שלא כל כך מרוצים שערן ישחק בעונה הבאה בקבוצה, לסבול בשקט ולא להתאמץ לשתף את כל העולם כמה שערן הוא נזק, וכל פעם לגרום לויכוחים ידועים מראש שרק חוזרים על עצמם במדויק

מבחינתי שערן כל העונה הבאה, לא יחטוף כדור אחד ולא ירד לאף גליץ', ירוץ רק בהתקפות שלנו וכל השאר בהליכה, יהיה עם מרחק ממצוע של 7 ק"מ למשחק, יקבל 14 צהובים, ושרק 50% מהמסירות/בעיטות לשער שלו יגיעו ליעדם ואהיה הכי מאושר וגאה שיש לי שחקן כזה מעולה בקבוצה

זה בערך מה שמירי רגב רוצה שיהיה בתאגיד שלה ושל הראיס.... רק קולם ודעתם ישמע...
אז ככה, בוא לא נקבע מה המיעוט ומה הרב חושב כי את דעתו של "הרב השקט" אנחנו לא ממש מכירים.
ומעבר לזה, לימדו אותי פעם שלשמור בבטן עושה אולקוס....
אז צר לי , שירום הודו יתנהל כמו שכונה ויעשה שטויות אתה תשמע את קולי וזה לא יהיה קול חלוש ונרפה. בדיוק כמו שתשמע פירגונים וביקורות עליו ועל כל שחקן אחר בקבוצה.
ולגבי המשפט האחרון שלך ,אותי גם מעניין המחיר שנשלם על כל הנחות סוף העונה שחלקת פה ולא רק על 50% מסירות שכן יגיעו למטרה....
16-May-2017, 17:12
הודעה: #24
איך מפוסט שמתייחס לכל כך הרבה גורמים - מגיעים לויכוח על ערן לוי?
(רקשואל)
The following 1 user Likes עדיאלבז's post:
אלון (1616-0505-2017201720172017)
16-May-2017, 17:20
הודעה: #25
(16-May-2017 17:12)עדיאלבז כתב:  איך מפוסט שמתייחס לכל כך הרבה גורמים - מגיעים לויכוח על ערן לוי?
(רקשואל)

זה כמו אלוהים... אם הוא לא קיים, אז צריך להמציא אותו... שיהיה על מה לריב
אם הוא קיים... אז תרד עלי אש תופת

מפגר אבל אופטימי
16-May-2017, 17:33
הודעה: #26
(16-May-2017 17:03)אופיר34 כתב:  
(16-May-2017 16:14)אלדד כתב:  הצוות המקצועי ורוב האוהדים אוהבים את ערן, ובטוחים שהוא יהיה מצוין ואפקטיבי גם בליגת העל

זה בערך מה שמירי רגב רוצה שיהיה בתאגיד שלה ושל הראיס.... רק קולם ודעתם ישמע...
אז ככה, בוא לא נקבע מה המיעוט ומה הרב חושב כי את דעתו של "הרב השקט" אנחנו לא ממש מכירים.
ומעבר לזה, לימדו אותי פעם שלשמור בבטן עושה אולקוס....
אז צר לי , שירום הודו יתנהל כמו שכונה ויעשה שטויות אתה תשמע את קולי וזה לא יהיה קול חלוש ונרפה. בדיוק כמו שתשמע פירגונים וביקורות עליו ועל כל שחקן אחר בקבוצה.
ולגבי המשפט האחרון שלך ,אותי גם מעניין המחיר שנשלם על כל הנחות סוף העונה שחלקת פה ולא רק על 50% מסירות שכן יגיעו למטרה....

מאז שלימדו אותך חלה התפתחות רפואית. האולקוס נגרם מחיידק ההליקובקטר.
אז תרגיש חופשי לשמור בבטן. לפעמים אני מסכים עם חלק מדבריך אבל אתה אובססיבי בנוגע לערן לוי.

מרקו רויס - לא מילה גסה !
The following 1 user Likes טל.מ's post:
אלדד (1616-0505-2017201720172017)
16-May-2017, 17:39 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 16-May-2017 על ידי 17:42 אלדד.)
הודעה: #27
אופיר כולם מכבדים את דעתך ואין פה סתימת פיות או מניעת חופש הביטוי, אבל לא חושב שיש טעם לחזור על הערות וטענות שכולנו יודעים בעל פה ואין מה לחדש בנושא,
וזה סתם יוצר ויכוחים ריבים ואנרגיה שלילית
כולנו יודעים מה נקבל מערן לטוב ולרע, וברגע שהחתמת אותו במועדון, אתה בעצם מקבל את המגרעות ומוכן לחיות איתן, ואין אפשר לבוא בטענות שלא ידעת

זה כמו אישה שבוחרת להתחתן שוב עם הגרוש שלה, עם כל החסרונות שהיא כבר מכירה, אבל יודעת שבחיים היא לא תמצא בעל אחר ברמה כזו
16-May-2017, 17:40 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 16-May-2017 על ידי 17:44 אופיר34.)
הודעה: #28
(16-May-2017 17:33)טל.מ כתב:  מאז שלימדו אותך חלה התפתחות רפואית. האולקוס נגרם מחיידק ההליקובקטר.
אז תרגיש חופשי לשמור בבטן. לפעמים אני מסכים עם חלק מדבריך אבל אתה אובססיבי בנוגע לערן לוי.

מכיר את התיאוריה על ההליקובקטר אבל אין עדיין הסכמה גורפת על זה...
וערן ? זה לא אובססיה זה תופעה שאני מנסה להתמודד מולה...(ולא בהצלחה...)

(16-May-2017 17:39)אלדד כתב:  אופיר כולם מכבדים את דעתך ואין פה סתימת פיות או מניעת חופש הביטוי, אבל לא חושב שיש טעם לחזור על הערות וטענות שכולנו יודעים בעל פה ואין מה לחדש בנושא,
וזה סתם יוצר ויכוחים ריבים ואנרגיה שלילית
כולנו יודעים מה נקבל מערן לטוב ולרע, וברגע שהחתמת אותו במועדון, אתה בעצם מקבל את המגרעות ומוכן לחיות איתן, ואין אפשר לבוא בטענות שלא ידעת

אז רגע, להגיד כל שני וחמישי כמה הוא גדול וכמה הוא חשוב וכמה הוא נחוץ זה מותר ,אבל לבקר אותו על שטויות שהוא עושה לעיתים במהלך משחק זה אסור ??

ולא, אני לא מקבל את המגרעות אבל כן חי איתן....
כאילו שיש לי ברירה אחרת
16-May-2017, 18:14 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 16-May-2017 על ידי 18:15 אלדד.)
הודעה: #29
אלה שאומרים כמה ערן חשוב וגדול זה בדר"כ כתשובה לכאלה שטוענים בדיוק הפוך
אם אחרי משחק מישהו עושה טעות קריטית/מהלך מבריק שמשנה את פני המשחק בוודאי שצריך להעיר ולהתלונן /לשבח ולפאר
אבל על זה שערן לא רץ או לא עושה הגנה וכמה לא כדאי לשחק איתו- זה טבעי ברור ומובן מאליו ואין צורך לדבר/להזכיר/להתלונן על כך
16-May-2017, 18:50
הודעה: #30
(16-May-2017 18:14)אלדד כתב:  אלה שאומרים כמה ערן חשוב וגדול זה בדר"כ כתשובה לכאלה שטוענים בדיוק הפוך
אם אחרי משחק מישהו עושה טעות קריטית/מהלך מבריק שמשנה את פני המשחק בוודאי שצריך להעיר ולהתלונן /לשבח ולפאר
אבל על זה שערן לא רץ או לא עושה הגנה וכמה לא כדאי לשחק איתו- זה טבעי ברור ומובן מאליו ואין צורך לדבר/להזכיר/להתלונן על כך

טבעי אולי לך לא לי.
לי לא טבעי הרבה מהדברים שערן עושה במהלך המשחק

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 3 אורחים