לפי פשכה
|
18-Jan-2017, 16:42
הודעה: #11
|
|||
|
|||
RE: לפי פשכה | |||
18-Jan-2017, 16:44
הודעה: #12
|
|||
|
|||
RE: לפי פשכה
אוקי כל עוד השיטה עובדת זה בסדר השאלה מה יקרה שנשחק במגרש של הגדולים, במיוחד שרואים שאפילו יואב כץ התחיל לחשוב אחרת.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk אין אחד אשר יבין את סוד האושר. |
|||
18-Jan-2017, 16:51
הודעה: #13
|
|||
|
|||
(18-Jan-2017 16:33)אייל ס כתב: למיטב ידיעתי מכבי נתניה לא קשורה לידיעה....אך זו רק מיטב ידיעתי.אין לך איזה בא כח שאתה לא יודע עליו אני מנסה להבין מה האינטרס של פשכה להציג ידיעה שיקרית? זה היה בתוך כתבה על ביתר .איזה משפט קטן ששייך לכותרת הידיעה. מצד אחד כבר יכל לשחרר כתבה ללא נושא זה והיה מספיק בשר בכתבה. מצד שני אולי הסוכן שלו עשה עליו ספין. או שנראה שיותר משהעגל רוצה לינוק הפרה רוצה להניק. ורק החלב החמוץ נשפך על נתניה… Sent from my A0001 using Tapatalk |
|||
18-Jan-2017, 18:05
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 18-Jan-2017 על ידי 18:05 עידן444.)
הודעה: #14
|
|||
|
|||
(18-Jan-2017 16:44)amir כתב: אוקי כל עוד השיטה עובדת זה בסדר השאלה מה יקרה שנשחק במגרש של הגדולים, במיוחד שרואים שאפילו יואב כץ התחיל לחשוב אחרת.יואב כץ מהבעלים שמשקיעים הכי הרבה כסף. אגב, זה לא דבר חדש כל כך. זה כמה שנים ככה. הסטיגמה שנוצרה לו היא בגלל שהוא בן אדם הזוי. |
|||
18-Jan-2017, 18:16
הודעה: #15
|
|||
|
|||
לפי פשכה
אפשר לחיות עם המגינים שיש לנו . כן הייתי רוצה לראות חיזוק התקפי למרות שלא ברור לי מי בדיוק פנוי וגם רוצה וגם יהיה שווה במחירים של נתניה . למעשה אם אני לא טועה מלבד בדש כל שאר הסגל הגיע מהלאומית ומטה לא כולל סבע וערן לוי שחזרו מהשבתה של שנה. נתניה של מזרחי שילמה הרבה כסף לשחקני ליגת העל על מנת שירדו איתה ללאומית. ערן לוי שריקי ליפניה טופי טובול לויטה אקסברד שלו מנשה . פה המקרה שונה וטוב שכך.
Sent from my iPhone using Tapatalk מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
19-Jan-2017, 10:40
הודעה: #16
|
|||
|
|||
טל.מ ואצל מי נהנת יותר ? בכדורגל אצל יוסי מזרחי או סלובו-שי ?
אני לא חושב שאם תתן לשחקן כפול כסף הוא ירוץ יותר מהר השיטה עובדת ככה מצוין מקווה שימשיכו בשיטה הזאת |
|||
19-Jan-2017, 11:58
הודעה: #17
|
|||
|
|||
לפי פשכה
מהכדורגל של רוני לוי למרות שלא הוגן להשוות בין הכלים של סלובו לאלה שהיו לרוני לוי. מעבר לזה - הקבוצה של מזרחי הגיע לגמר הגביע , ולמרות שרוב הזמן הכדורגל שלה היה מעצבן היא היתה קבוצה יותר איכותית מזו של היום.
Sent from my iPhone using Tapatalk מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
19-Jan-2017, 12:13
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 19-Jan-2017 על ידי 12:18 עידן444.)
הודעה: #18
|
|||
|
|||
(19-Jan-2017 11:58)טל.מ כתב: מהכדורגל של רוני לוי למרות שלא הוגן להשוות בין הכלים של סלובו לאלה שהיו לרוני לוי. מעבר לזה - הקבוצה של מזרחי הגיע לגמר הגביע , ולמרות שרוב הזמן הכדורגל שלה היה מעצבן היא היתה קבוצה יותר איכותית מזו של היום. לדעתי אי אפשר להשוות משחק שמבוסס כמעט רק על מתפרצות עם שני מוציאים לפועל עיקריים(וכל משחק שאחד מהם היה חסר היה קשה לצפיה) לבין הקבוצה שיש היום שהרבה יותר מגוונת. אז נגד מכבי ת"א וב"ש היה כדורגל מאוד מהנה אבל מול קבוצות סוגרות נתקעת. מה שאגב קורה לרוני לוי בכל קבוצה. אלוף בטקטיקה וסגירה- אולי אפילו יותר טוב מבכר בזה(ועובדתית חיפה של רוני התעלתה על ב"ש של בכר בכל מפגש)- אבל מקובע מידי ולא יודע לייצר פיתרונות מול קבוצות נחותות. יש סיכוי שגם סלובו(שאפשר להגיד שלמד הרבה מרוני) בלי שי היה מאמן פחות יצירתי. נראה לי ששי ברדה משלים את החסר. |
|||
The following 1 user Likes עידן444's post: אלדד (1919-0101-2017201720172017) |
19-Jan-2017, 12:34
הודעה: #19
|
|||
|
|||
(18-Jan-2017 18:16)טל.מ כתב: אפשר לחיות עם המגינים שיש לנו . כן הייתי רוצה לראות חיזוק התקפי למרות שלא ברור לי מי בדיוק פנוי וגם רוצה וגם יהיה שווה במחירים של נתניה . למעשה אם אני לא טועה מלבד בדש כל שאר הסגל הגיע מהלאומית ומטה לא כולל סבע וערן לוי שחזרו מהשבתה של שנה. נתניה של מזרחי שילמה הרבה כסף לשחקני ליגת העל על מנת שירדו איתה ללאומית. ערן לוי שריקי ליפניה טופי טובול לויטה אקסברד שלו מנשה . פה המקרה שונה וטוב שכך.התכוונת אפשר לחיות השנה עם המגינים. לדעתי המגינים במיוחד השמאלי זו העמדה הראשונה שצריך לחזק בשנה הבאה בליגת העל. אני לא רואה איזה ישראלי פנוי ברמה סבירה. עצוב שבנתניה שתמיד היה אינפלציה של מגינים שמאלים(פיזה. שירזי. פקר. אלעד קורן ובטוח ששכחתי עוד) לא מצליחה להוציא ממחלקת הנוער. Sent from my A0001 using Tapatalk |
|||
19-Jan-2017, 12:43
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 19-Jan-2017 על ידי 12:45 אופיר34.)
הודעה: #20
|
|||
|
|||
דווקא יש משהו.... שראל (ואני מקווה שאני מאיית את השם נכון).
הוא לא פיזה ואולי גם לא פקר אבל הוא מגן ששווה בדיקה. אני בעיקר אהבתי את ההרמות המדויקות שלו (מה שממש לא עובד אצל שני המגינים הנוכחיים שלנו...). במחשבה שנייה, נראה לי שהשאלנו אותו לא מזמן אבל אייל אולי יוכל לתקן אותי |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 2 אורחים