ניקו , ניקו ועוד פעם ניקו....
|
05-Nov-2016, 21:36
הודעה: #21
|
|||
|
|||
RE: ניקו , ניקו ועוד פעם ניקו....
עמיקם אמר שיש לאולסק פוטנציאל להיות אלברמן ועם זה אני כמובן מסכים גם אני חושב שיש לו אבל אתה עשית אותו כבר פוגבה אלישע כבר מגיע להזמין אותו לסגל בכל מקרה רון הוא גם עיתונאי אם שכחת שחי על מה שהוא כותב לא ראיתי שהוא אימן קבוצה בליגת העל אבל בסדר תמשיך עם השטויות שלך אני לא פיליפצ'וק אין לי כח לדבר עם קיר שיהיה לך שבוע טוב
Sent from my LG-D855 using Tapatalk אין אחד אשר יבין את סוד האושר. |
|||
05-Nov-2016, 21:41
הודעה: #22
|
|||
|
|||
עונה הבאה אלישע מזמין את אולסק לנבחרת במקום אלמוג כהן
|
|||
05-Nov-2016, 22:12
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 05-Nov-2016 על ידי 22:12 עידן444.)
הודעה: #23
|
|||
|
|||
ניצחנו 1-5 קבוצה שיש סיכוי שחלק מהשחקנים שלה הימרו על +3.
רק לפני שבועיים שלחנו כאן חצי קבוצה הביתה. בואו נרגע. זה לא חייב להיות או סקנדל או חצי קבוצה בליגת העל, שניים בנבחרת ואחד באירופה. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|||
05-Nov-2016, 22:23
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 05-Nov-2016 על ידי 22:29 אופיר34.)
הודעה: #24
|
|||
|
|||
(05-Nov-2016 21:36)amir כתב: עמיקם אמר שיש לאולסק פוטנציאל להיות אלברמן ועם זה אני כמובן מסכים גם אני חושב שיש לו אבל אתה עשית אותו כבר פוגבה אלישע כבר מגיע להזמין אותו לסגל בכל מקרה רון הוא גם עיתונאי אם שכחת שחי על מה שהוא כותב לא ראיתי שהוא אימן קבוצה בליגת העל אבל בסדר תמשיך עם השטויות שלך אני לא פיליפצ'וק אין לי כח לדבר עם קיר שיהיה לך שבוע טוב אני עשיתי אותו פוגבה ?? כולה אמרתי שפגענו בול איתו, שהוא שחקן מצוין בקנה מידה ישראלי ושהוא יכול לשחק ברב קבוצות ליגת העל. ממה נבהלת כל כך ?? מה קרה ? מישהו העז לתת מחמאה ולא לערוף ראש לשם שינוי ? עשה טובה, אם אתה לא מסוגל להגן על הקביעות שלך ולהתעלם בצורה עיוורת מהעובדות בשטח פשוט עדיף שלא תגיב. (05-Nov-2016 22:12)עידן444 כתב: ניצחנו 1-5 קבוצה שיש סיכוי שחלק מהשחקנים שלה הימרו על +3. מסכים בהחלט חוץ מה"שלחנו כאן חצי קבוצה הביתה". לא אתה, ולא אני ,ולא חלק גדול מחברי הפורום שלחו חצי קבוצה הבייתה. יש את הקבוצה הרגילה שאצלה החיים הם שחור ולבן. שיבושם להם. מבחינתי, עוד דרך ארוכה לפנינו וגם שני משחקים טובים לא מבטיחים שום דבר. |
|||
05-Nov-2016, 22:38
הודעה: #25
|
|||
|
|||
אני מסכים עם אופיר 34
אולסק ועלי מוחמד שחקנים מצוינים ואני מתחיל להנות גם מקוגבניה , השער שלו טיפ טיפה מזכיר את השער של פלה בגיל 18 ....להבדיל אלף אלפי הבדלות ...גם הבלם ורגוט ? בלם מצוין אבל באמת לא יודע אם הוא מספיק מהיר לליגת העל . בכל מצב מצטרף להמלצה של אופיר 34 לאייל סגל כבר לנסות להחתים את אולסק ועלי מוחמד לעוד כמה עונות , שיישב עם סלובו ושי ויחליטו להחתים את שניהם כן או לאו או מאוחר יותר , הפחד הוא שאם הם יצטיינו עד סיום העונה יהיה כבר מי שירצה להחתים אותם . בין לבין גם לחפש עוד שחקנים הניגרי הצעיר של בית"ר רמלה נראה טוב , ברשצקי כבר אמרתי , החלוץ של הרצליה .....לא להפסיק לשים לב לשחקנים בליגה הלאומית ....ישראלים צעירים מוכשרים |
|||
05-Nov-2016, 22:42
הודעה: #26
|
|||
|
|||
רון עמיקם מי שישמע, ספר התנ"ך של הכדורגל הישראלי, שיתקדם עם הקביליו יפו שלו....
ולגופו של עניין אולסק שחקן טוב אין ספק אבל עדיין הלימיט שלו של ליגה לאומית ואיך כתב פה מישהו, גם לינגאנה היה כוכב בליגה לאומית. יהיה מעניין לראות את אולסק אם וכאשר בשנה הבאה בליגת העל ואז נהיה חכמים יותר. |
|||
The following 1 user Likes פיליפצ'וק's post: amir (0505-1111-2016201620162016) |
05-Nov-2016, 23:13
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 05-Nov-2016 על ידי 23:13 עידן444.)
הודעה: #27
|
|||
|
|||
(05-Nov-2016 21:26)אופיר34 כתב:(05-Nov-2016 17:40)amir כתב: על קישורי הסקאוט שלך כולם פה יודעים ואיך נומר זאת בלי להעליב הם לא משהו אם אתה משווה בין אולסק לבין אלברמן אז אתה ממש לא בכיוון ודרך אגב אתה יודע את ההבדל בין קשר אחורי ל50 50כנראה שלא. הבאתי לכאן ציטוט למה שהוא כתב לי כששאלתי אותו על אולסק. כיוון שהוא היה בקביליו זה היה הגיוני בעיני לשאול אותו מה דעתו עליו. אגב, אוהד של הכוח שמכיר את הליגות הנמוכות אמר לי שאולסק ועלי מוחמד ישלימו האחד את השני באופן נהדר וירכיבו את מרכז השדה הטוב בליגה. מבין כדורגל הבחור. ״ניקו אולסק זה רכש סלובואי טיפוסי״. סלובו עצמו אמר במספר הזדמנויות שרצה אותו כבר בעבר כולל לבית״ר וזה לא הסתדר. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|||
05-Nov-2016, 23:16
הודעה: #28
|
|||
|
|||
(05-Nov-2016 23:13)עידן444 כתב:אוקי זה נאמר כבר מה חידשת פה?(05-Nov-2016 21:26)אופיר34 כתב:(05-Nov-2016 17:40)amir כתב: על קישורי הסקאוט שלך כולם פה יודעים ואיך נומר זאת בלי להעליב הם לא משהו אם אתה משווה בין אולסק לבין אלברמן אז אתה ממש לא בכיוון ודרך אגב אתה יודע את ההבדל בין קשר אחורי ל50 50כנראה שלא. Sent from my LG-D855 using Tapatalk אין אחד אשר יבין את סוד האושר. |
|||
05-Nov-2016, 23:22
הודעה: #29
|
|||
|
|||
פיליפצ'וק כשטביב בוחר שחקן מהלאומית ומצליח איתו בבית"ר אז הוא גאון ? אבל אם נעשה זאת בנתניה זה בינוניות ?
עלי מומחד טוב בכמה דרגות על פני דג'אני שהיה הכוכב בזמנו בנתניה כמוהו גם אולסק לא יודע מה לגבי לינגאנה אבל כשהגיע לנתניה הוא היה כבר סוס מת בהפועל יכול להיות שעם סלובו הוא היה נראה אחרת אולי המיקום שלו במגרש היה משתנה השחקן הניגרי הצעיר בבית"ר רמלה כשרון גדול מאוד אשמח לראות אותו חותם בנתניה ערן לוי זה המנהיג גם חייב להחתים כמוהו דיע סבע ואני מאוד מרוצה מהמשחק של רועי דיין |
|||
05-Nov-2016, 23:29
הודעה: #30
|
|||
|
|||
(05-Nov-2016 23:16)amir כתב:(05-Nov-2016 23:13)עידן444 כתב:אוקי זה נאמר כבר מה חידשת פה?(05-Nov-2016 21:26)אופיר34 כתב:(05-Nov-2016 17:40)amir כתב: על קישורי הסקאוט שלך כולם פה יודעים ואיך נומר זאת בלי להעליב הם לא משהו אם אתה משווה בין אולסק לבין אלברמן אז אתה ממש לא בכיוון ודרך אגב אתה יודע את ההבדל בין קשר אחורי ל50 50כנראה שלא. עניתי לבחור. בפעם הבאה אני אענה לו בפרטי כדי לא להפריע כאן שתוכל לקרוא רק הודעות מחדשות. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 3 אורחים