שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
סלובו מחפש עוד חלוץ שובר שוויון - אין כאלו ישראלים
13-Sep-2016, 9:35
הודעה: #141
אתה קצת מבלבל במצבים ... ראיתי את המשחק בטלוויזיה עם שלל השידורים החוזרים.. הטענה באנוכיות לא לעלי מוחמד אלא לאדון ערן לוי . לגבי קוגבנייה על השטות שלו בחצי הראשון יש מאמנים שהיו זורקים אותו ליציע. אתה יודע מה ? גם במשחק נגד עכו לא אוהב את הויכוחים האלה מי יבעט בעיטות עונשין ערן לוי או דיא . יש פה יותר מידי אגו ורצון להוכיח. אז בצד החיובי אני שמח שיש יכולת כי בלי זה לא תגיע למצבים בצד השלילי - ראבק קצת משמעת ולשים את מטרות הקבוצה לפני המטרות האישיות .

Sent from my iPhone using Tapatalk

מרקו רויס - לא מילה גסה !
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
13-Sep-2016, 9:59 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 13-Sep-2016 על ידי 9:59 משה.ד.)
הודעה: #142
RE: סלובו מחפש עוד חלוץ שובר שוויון - אין כאלו ישראלים
שני את כל המשחקים 2.1 ואלו יהיו הצרות שלנו

שננצח
13-Sep-2016, 10:16 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 13-Sep-2016 על ידי 10:17 עידן444.)
הודעה: #143
(13-Sep-2016 9:35)טל.מ כתב:  אתה קצת מבלבל במצבים ... ראיתי את המשחק בטלוויזיה עם שלל השידורים החוזרים.. הטענה באנוכיות לא לעלי מוחמד אלא לאדון ערן לוי . לגבי קוגבנייה על השטות שלו בחצי הראשון יש מאמנים שהיו זורקים אותו ליציע. אתה יודע מה ? גם במשחק נגד עכו לא אוהב את הויכוחים האלה מי יבעט בעיטות עונשין ערן לוי או דיא . יש פה יותר מידי אגו ורצון להוכיח. אז בצד החיובי אני שמח שיש יכולת כי בלי זה לא תגיע למצבים בצד השלילי - ראבק קצת משמעת ולשים את מטרות הקבוצה לפני המטרות האישיות .

מאוד חששתי מתחילת העונה הזו בגלל ה 9- והלחץ שזה מייצר ונגד הפועל פ"ת ראו היטב את ה"משקולות על הרגליים".
נגד עכו דברים הלכו קל. אתמול היה נראה שהחלק הקדמי ממש נהנה... אולי יותר מידי נהנה ויש צורך לקרוא את הח'ברה לסדר.
כבר ראיתי איך זה עולה לנו ביוקר ואיך אני מתחיל לדפוק את הראש בקיר ולשאול את עצמי חצי לילה "איך???? איך לא מנצחים משחק כזה????????????????".
אגב, גם אני ראיתי בטלויזיה ואמרתי שיכול להיות שמרוב מצבים אני מתבלבל... אבל בגדול- לא בכל המהלכים היתה אגואיסטיות- זו השורה התחתונה של הטענה שלי.
13-Sep-2016, 10:29
הודעה: #144
האגואיסטיות של ערן לוי פשוט לא יאומן. נכון מביא נקודות נכון קפטן אבל לחשוב רק על ההצלחה לך במקום על הצלחת הקבוצה בגיל שלך ובמעמד שלך זה פשוט ביזיון. 90 אחוזים מהמצבים לגול הוא בעט לשמיים. אי אפשר לחשוב מה היה קורה אם לא היינו מנצחים את המשחק הזה. גם במשחק נגד עכו הויכוחים מי יבעט כל פעם זה פשוט לא נראה טוב

סלובו צריך קצת לעשות שם סדר
13-Sep-2016, 10:35
הודעה: #145
(13-Sep-2016 10:29)צהוב לעולמים כתב:  האגואיסטיות של ערן לוי פשוט לא יאומן. נכון מביא נקודות נכון קפטן אבל לחשוב רק על ההצלחה לך במקום על הצלחת הקבוצה בגיל שלך ובמעמד שלך זה פשוט ביזיון. 90 אחוזים מהמצבים לגול הוא בעט לשמיים. אי אפשר לחשוב מה היה קורה אם לא היינו מנצחים את המשחק הזה. גם במשחק נגד עכו הויכוחים מי יבעט כל פעם זה פשוט לא נראה טוב

סלובו צריך קצת לעשות שם סדר
לא חושב שאפשר להגיד את זה על ערן.
אתמול זה היה נראה כך- בואו נודה- מלבד מצב אחד או שניים רוב המצבים דרשו בעיטה לשער.
לדעתי ערן לקח את ההחמצות שלו ללב ואני חושש שבמשחק הבא הוא יחפש יותר מידי לפרגן וגם אם יגיע למצב הראש יחשוב על למסור.
בגדול, יש לו את הפיתוי לבעוט יותר משחקנים אחרים- ואפשר להבין למה- אבל אגואיסט שחושב על עצמו לפני הקבוצה? ממש ממש לא! אפילו לא בכיוון!
The following 1 user Likes עידן444's post:
nitzan (1313-0909-2016201620162016)
13-Sep-2016, 10:49
הודעה: #146
כרגיל נסחפים פה, מהלך אחד הוא לא מסר (מה לעשות לפעמים שרצים את כל המגרש אז רוצים גם לסיים את המהלך זה מחלה של שחקנים הרבה יותר גדולים מערן) ועשו אותו אגואיסט.
מעצבן, מרתיח (הצ'יפ העלוב של קוגבניה מעצבן הרבה יותר דרך אגב) יאללה נקסט...
במשחק בגביע הטוטו הוא פירגן פנדל לסבע שהחמיץ, זה גם מעצבן.
The following 2 users Like פיליפצ'וק's post:
nitzan (1313-0909-2016201620162016), דוד חטב (1313-0909-2016201620162016)
13-Sep-2016, 11:42
הודעה: #147
אחרי צפיה נוספת במשחק כמה מסקנות א. יש לנתניה שני בלמים טובים (חבל על כול הכרטיסים הצהובים ) דין גל מפוחד אולי אם הזמן ישתחרר יותר
ב. עלי ואולסק בינגו
ג. לנתניה יש חוד מטורף צריך להרגיע את ערן לא כול רגע חייבים לבעוט לשער בלי לחשוב קוגבניה צריך לשחק על הקו ומשם להיכנס ולעשות בלאגן בדש ודיין יתנו את הגולים שלהם
ד. הדבר הכי חשוב שאתמול יצאתי מנס ציונה עם חיוך ענק ושהבן שלי הקטן רוצה להמשיך להגיע למשחקים

13-Sep-2016, 19:22
הודעה: #148
אני ראיתי אתמול ,בעיקר במחצית השנייה ולאחר החילוף ,משחק כדורגל של קבוצת כדורגל.
נקודה.
13-Sep-2016, 22:19 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 13-Sep-2016 על ידי 22:24 אלדד.)
הודעה: #149
(12-Sep-2016 22:51)טל.מ כתב:  שחקן שמגיע מול שוער ובחוצפה מנסה צ׳יפ מעליו כאילו הוא מסי צריך חינוך לספסל או ליציע.לגבי ערן לוי פשוט אין לי מילים.. שכונה זו לא מילה , משחק עם עצמו , שלושה שחקנים ברחבה והוא משחק עם הרגליים ובועט החוצה .. פשוט שכונה.

אני מתפלא שלא אמרת כלום על החוצפה הכי גדולה שהיתה במשחק, אוגואיסטיות טהורה שמבחינתי זה פשע, אני מתכוון למצב של קובי מור שקיבל כדור עומק מול השוער בזווית קשה וכשהשוער 2 מטר ממנו ומתקדם אליו וברק בדש בקו שלו באמצע הרחבה מול שער ריק ומור החליט לבעוט על השוער/לשער ממצב שאפילו רונאלדו לא היה כובש או חושב לבעוט
כל שחקן אחר בעולם היה משאיר בנגיעה לבדש אין אופציה אחרת
ואם אתה לא זוכר סתכל ותיזכר בתקציר דקה 77

https://youtu.be/yhvHSIGbyPc

אני הייתי מעיף את מור ליציע לכמה משחקים חוצפה שהיתה יכולה לעלות לנו במשחק
מסכן בדש היה בהלם שהוא לא מסר לו
13-Sep-2016, 22:40
הודעה: #150
אפשר ללמוד מטעויות גם בלי להעיף את כל העולם ואותו ליציע...
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 8 אורחים