שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
דרוש שוער דחוף
16-Aug-2016, 17:42
הודעה: #81
RE: דרוש שוער דחוף
אין עדיין זרקאור מכיוון ההשקעה והספונסריות,למרות שאני אופטימי.
יש דינמיקה חיובית שלהערכתי תעשה את שלה לאורך זמן.
נכון להיום,החלק של המנויים לא מתקרב לתחזית הכספית,אני תקווה שעד סוף החודש יהיה שיפור ניכר ובהמשך העונה אלו שלא רכשו(ושלא יצפו להוזלה) ירכשו כרטיסים.
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
16-Aug-2016, 17:44
הודעה: #82
בוא לא נתחיל לדבר על אמיתות כי זה עלול להגמר רע מבחינתך...

ושוב , זה היה שווה נסיון כי לא היתה שום אופציה אחרת באופק .
אתה באותו מידה יכול להגיד לאייל שהוא הוזה כי בחלומו הוא רואה 10000 מנויים גודשים את האיצטדיון....
להשקפתך זה הזוי לא פחות...
16-Aug-2016, 17:47 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 16-Aug-2016 על ידי 17:49 פיליפצ'וק.)
הודעה: #83
1.הקהל הישראלי כמו הקהל הישראלי מחפש לקבל בחינם (אין מקום לדעתי למבצעים ולהוזלות נוספות).
2.הקהל יזרום בין אם בצורת מנויים ובין אם בצורת כרטיסים ככל והליגה תפתח בצורה טובה מבחינת הקבוצה.
3.ניהול נכון, שקט תעשייתי ופיננסי ושקיפות כמו שקורה עד כה יביא לדעתי לבד משקיעים וספונסרים (כולל חדשים).

(16-Aug-2016 17:44)אופיר34 כתב:  בוא לא נתחיל לדבר על אמיתות כי זה עלול להגמר רע מבחינתך...

ושוב , זה היה שווה נסיון כי לא היתה שום אופציה אחרת באופק .
אתה באותו מידה יכול להגיד לאייל שהוא הוזה כי בחלומו הוא רואה 10000 מנויים גודשים את האיצטדיון....
להשקפתך זה הזוי לא פחות...

בחלום גם אני רואה את קייט האפטון מלטפת אותי.
וניסיון שמראש נועד לכישלון הוא חסר טעם והיה רק יכול להזיק יותר.
16-Aug-2016, 17:59
הודעה: #84
אם העולם היה מכיל רק אנשים כמוך כנראה שעדיין היינו חיים במערות, צדים בחץ וקשת ומתים בגיל 40....

מזל שנשארו עוד כמה עם חזון וראייה לטווח רחוק....
16-Aug-2016, 18:05
הודעה: #85
אתה רוצה להמר, תשלח ווינר.
על הקבוצה שאני אוהד אני לא מהמר.
16-Aug-2016, 18:19 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 16-Aug-2016 על ידי 18:37 עידן444.)
הודעה: #86
(16-Aug-2016 13:31)אייל ס כתב:  עידן,נכון להיום גם 1000 וגם 1500 ואפילו 2000,זה מעט מדי כשמנסים לייחס לזה מודלים של בעלות אוהדים.
לא רואה אנשים שלא עשו מנויים משקיעים מכספם סכום גדול פי 3 ממחיר מנוי בכל מודל שתבחר ולא רואה ש100% מאלו שעושים מנוי מוכנים להשקיע באותו מודל.
כך שנכון להיום,למרות שנשכבתי על הגדר בשביל התארגנות אוהדים,לא רואה את "האור" בנושא הזה,לעומת זרקוקים של אור בכיוונים אחרים.
חייב להגיד שכשדיברתי עם אנשים שעבדו על זה שדיברו על מחיר חברות של 1,000 ש"ח שלא כולל מנוי בפנים, לקבוצה בליגה לאומית עם 9- התחושה היתה שבאמת לא נוכל למצוא יותר ממאות בודדות במקרה הטוב.
אני רציתי ללכת לכיוון קצת שונה שיעודד כמות יותר גדולה בשלב הראשוני שתגדל בהדרגה עוד ועוד.
ברור שאין שום הבטחה שזה היה מצליח אבל כפי שנאמר שוב ושוב ושוב- באין פיתרון באופק מלבד האנשים שהצהירו בפומבי שמעוניינים- זו היתה שעתם של האוהדים- גם אם בשלב הראשון היה מדובר ב 100 אמביציוזים.

בכל אופן המועדון כרגע בידיים של אייל ולדעתי לטווח הארוך זה מצויין מהמון סיבות.
הסיבה הראשית והכי מפחידה בבעלות פרטית- הוא לא יחזיק במועדון כ"בן ערובה" אם ידע שיש אלטרנטיבה טובה ממנו- בין אם שותפות\בעלות אוהדים ובין אם יצוץ מישהו שירצה להשקיע כסף גדול.
ולא שאני חושב שהוא לא מספיק טוב. אני חושב שהוא מצויין ואם תהיה סבלנות אני בטוח שהוא יקח אותנו הכי רחוק שאפשר(כשאני אומר הכי רחוק אני מתכוון הכי רחוק). אני אומר את הדברים האלה כי שמעתי אותו במו אוזניי אומר שהוא כאן עד ש... ולהיות בעלים של מכבי נתניה לא היה הרצון שלו ובטח לא חלום חייו.

(16-Aug-2016 18:05)פיליפצוק כתב:  אתה רוצה להמר, תשלח ווינר.
על הקבוצה שאני אוהד אני לא מהמר.
לא הבנתי משהו...
טענת שלא נצליח אז ממה חששת?
למה שזה יעשה נזק?

ונחזור רגע לאייל בהקשר של קטמון- בהחלט מרשים שהם מכרו 755 מניות(היום בטח כבר יש קצת יותר כי זה נכון ללפני 10 ימים) בסכום של 1,200 שקלים למניה.
מרשים אבל זו לא כמות היסטרית ובלתי אפשרית עבורנו.
אגב, לא יודע אם זה אומר 755 אנשים שהשקיעו.
סביר להניח שמדובר בפחות מ 755 אנשים כי יתכן שיש כאלה שיש להם יותר ממניה
אחת(אלא אם כן חסמו את האפשרות הזו כדי למנוע מוקדי כוח).
מה שמוכיח שפיליפצ'וק בהחלט צודק- הקהל הישראלי לא בשל לזה- וגם במועדון עם קהל אוהדים רחב(אם ניקח את הפועל י-ם כבסיס) שזו מהותו והוא ללא ספק סיפור הצלחה בעיני- קבוצת אוהדים- הוא לא מכיל "אלפי מאמינים" וחבל.
אבל כל דבר גדול מתחיל בצעד קטן ואני חושב שברור לכל שאם קטמון תצליח לעלות לליגת העל העסק יקבל עוד דחיפה.
16-Aug-2016, 21:27
הודעה: #87
(16-Aug-2016 17:42)אייל ס כתב:  אין עדיין זרקאור מכיוון ההשקעה והספונסריות,למרות שאני אופטימי.
יש דינמיקה חיובית שלהערכתי תעשה את שלה לאורך זמן.
נכון להיום,החלק של המנויים לא מתקרב לתחזית הכספית,אני תקווה שעד סוף החודש יהיה שיפור ניכר ובהמשך העונה אלו שלא רכשו(ושלא יצפו להוזלה) ירכשו כרטיסים.
האם יש מינויים דרך חבר

Sent from my A0001 using Tapatalk
16-Aug-2016, 23:44
הודעה: #88
גם על אוהד לויטה כשהיה אצלנו אמרו שהוא לא מספיק טוב לליגת העל שיש לו בעיות בכדורי גובה שהוא עושה המון טעויות ומהר מאוד הביאו לו מחליף, והנה פתאום הוא מתאים להיות שוער ראשון בליגת העל של קבוצת צמרת
17-Aug-2016, 0:16
הודעה: #89
דרוש שוער דחוף
מי זה אמרו ? יוסי מזרחי ואבי נימני ?

Sent from my iPad using Tapatalk

מרקו רויס - לא מילה גסה !
17-Aug-2016, 12:23
הודעה: #90
[/quote]
לא הבנתי משהו...
טענת שלא נצליח אז ממה חששת?
למה שזה יעשה נזק?

[/quote]

כי אם אייל לא היה עושה מעשה ומחכה "לקבוצת האוהדים" או ל"מודל הגרמני" או למודל הקווקזי, לא היתה ב- 17.08.2016 קבוצה לליגה בנתניה וזה בוודאות!!!
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 9 אורחים