זה הסגל שאמור להעלות אותנו ליגה
|
07-Jul-2016, 9:23
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 07-Jul-2016 על ידי 9:24 עידן444.)
הודעה: #151
|
|||
|
|||
לא אשאל על ריף מסיקה.
במידה וסלובו מחזיק ממנו 50-50 -הוא שוחרר מכ״ס. הוא הודה שנעשו גישושים מצד נתניה(בראיון ששמעתי אותו לפני שבוע- שבועיים ואמר שזה מדגדג לו אבל רוצה לבדוק אופציות בליגת העל) מה שאומר שסלובו כן מעוניין השאלה האם גזל ועלי מוחמד כבר תפסו את המשבצת. אגב, עלי מוחמד הולך להיות הקשר האחורי במערך וגזל 50-50 או להפך? לגבי הצעירים- אם אביב אברהם, עאמר מסראווה, אילון ירושלמי, עבד וניר עזריה יקבלו מסלובו צאנס אמיתי- הם צריכים לתת הכל ולהראות מה יש להם ברגליים. תירוצים לא יתקבלו. כנ״ל עומר בוארון שעבורו זה בטח עכשיו או לעולם לא. ברשימת המנופים יש כאלה ששוחררו או שניפוי אומר חזרה לנוער? אגב, עומר בוארון וראול גרשומוב בלטו מאוד במשחקי הטרום עונה שעברה. גרשומוב נראה היה כאילו הולך לתת את הפריצה. אם כבר לשאול משהו את אייל זה מה קורה עם השחקנים האלה של טוברוק? זה שיש לנו שני שחקנים שלהם וגם צירפנו שלישי אומר שיש התחממות ביחסים או שמדובר בהסכם ברור שמקובל עליך? Sent from my iPhone using Tapatalk |
|||
07-Jul-2016, 9:35
הודעה: #152
|
|||
|
|||
RE: זה הסגל שאמור להעלות אותנו ליגה
לגבי ריף - האמת ,הייתי שמח לראות אותו בקבוצה. אחד הבודדים מיוצאי מחלקת הנוער בשנים האחרונות שהוכיח שיש לו משהו ברגליים.
אני רק לא יודע עד כמה "ממרום מעמדו" יקבל נוכחות מסוימת על הספסל.... לגבי גשרומוב - לא יודע. ציפיתי להרבה יותר ממנו. ברב ההזדמנויות שקיבל די אכזב. נעלם לדקות ארוכות ולא משפיע מספיק על המשחק . לצערי זה כנראה לא זה. |
|||
07-Jul-2016, 9:52
הודעה: #153
|
|||
|
|||
לדעתי לא קיבל כמעט הזדמנויות. נכנס מחליף באיזה משחק וישר כבש מול שער ריק.
כמה הוא כבר שיחק? היה טוב בטרום עונה, קיבל קצת בגביע הטוטו ואחר כך לא נספר... אולי כי באמת לא היה ראוי... אין לי מושג... Sent from my iPhone using Tapatalk |
|||
07-Jul-2016, 10:06
הודעה: #154
|
|||
|
|||
עלי מוחמד הוא מגן ימני
Sent from my A0001 using Tapatalk |
|||
07-Jul-2016, 10:10
הודעה: #155
|
|||
|
|||
RE: זה הסגל שאמור להעלות אותנו ליגה | |||
07-Jul-2016, 10:57
הודעה: #156
|
|||
|
|||
1.עלי מוחמד 50:50...מסוג השחקנים שיתחבר לקהל.
2.שחקן שרוצה לחזור הביתה אבל בודק אופציות בליגת העל זה הגיוני והגון,אך פחות מתחבר לבית המשותף שלי. 3.אין התחממות או התקררות,יש "סטטוס קוו" עד "המשבר" הבא(ולא ביוזמתי),כל אחד בוחר לו את חבריו,שלי אחרים... 4.בלי לנקוב בשמות,חלק מהשמות שהרשימו אתכם פחות מרשימים את סלובו והפוך. 5.כדורגל זה לא רק כישרון והצלחה זה לא רק על המגרש. |
|||
07-Jul-2016, 11:13
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 07-Jul-2016 על ידי 11:15 עידן444.)
הודעה: #157
|
|||
|
|||
מה זה אומר לגבי השחקנים שלהם?
האם אנחנו יכולים למצוא עצמנו שוב בסיטואציית אבו עביד? עם קרלוס לואיסה למשל? Sent from my iPhone using Tapatalk אופיר לא מתרשם מאף אחד... לפחות מאז זוויטי אני מודה שראיתי מעט מידי. אבל מוכן לשים את הכסף על ניר עזריה ואביב אברהם... רק מקווה שהראש של שניהם במקום Sent from my iPhone using Tapatalk |
|||
07-Jul-2016, 11:55
הודעה: #158
|
|||
|
|||
זה אומר שכל שחקן שישחק במכבי נתניה,יחתום על חוזה הכולל אופציה לטווח ארוך של המועדון,העסקים של השחקן עם מועדון האם שלו פחות מטרידה אותי,זה חלקו וחלקו בלבד.
יש חריג אחד מהעבר וגם הוא יפתר העונה(בתקווה שנעלה ליגה). ומכיוון שאני בוחר לענות בדרכי,אין צורך בשאלות הבהרה(אני מבין מצויין את עצמי) |
|||
07-Jul-2016, 12:05
הודעה: #159
|
|||
|
|||
טוב חברה הגיע הזמן שלנו לתת לאייל ולנתניה בחזרה מנוי בודד 450 ש״ח זוגי 750 ש״ח מחיר טוב לכול כיס זה הזמן שלנו
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|||
07-Jul-2016, 12:16
הודעה: #160
|
|||
|
|||
(07-Jul-2016 11:55)אייל ס כתב: זה אומר שכל שחקן שישחק במכבי נתניה,יחתום על חוזה הכולל אופציה לטווח ארוך של המועדון,העסקים של השחקן עם מועדון האם שלו פחות מטרידה אותי,זה חלקו וחלקו בלבד. |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 23 אורחים