זה הסגל שאמור להעלות אותנו ליגה
|
04-Jul-2016, 19:20
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 04-Jul-2016 על ידי 19:30 עידן444.)
הודעה: #61
|
|||
|
|||
(04-Jul-2016 18:55)זאב רווח כתב: עידן יש מאמן מנוסה שהגיע ממרומי ליגת העל בשביל לעזור לנו להשתקם מהטראומה של העונה שעברה נכון. Sent from my iPhone using Tapatalk לא פסלתי אף אחת מהגישות. פפ מתאים את השחקנים לשיטה, מוריניו מתאים את השחקנים לשיטה. זה בסדר גמור. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|||
04-Jul-2016, 19:40
הודעה: #62
|
|||
|
|||
RE: זה הסגל שאמור להעלות אותנו ליגה
אז למה אמרת שלא נראה לך שהשחקנים מתאימים לשיטה ? עוד לא ראינו משחק אימון איך אתה יודע באיזה שיטה יבחר ?
מה השיטה שהסביר אייל ? לא ראיתי |
|||
04-Jul-2016, 19:47
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 04-Jul-2016 על ידי 19:48 עידן444.)
הודעה: #63
|
|||
|
|||
זה הסגל שאמור להעלות אותנו ליגה | |||
04-Jul-2016, 19:58
הודעה: #64
|
|||
|
|||
תודה רבה עידן הבנתי
מגינים יש 2 קשרים טכניים יש אני לא יודע עד כמה ערן לוי עושה גם הגנה אחרי פציעה קשרים אחוריים יש מלא , זיו , גרשומוב , גזל , טגה , לא חושב שצריך עוד לא רואה אצלנו לא שחקני כנף ולא חלוץ חוץ מבוארון מה עם שלומי מלכה הקשר שהיה בשלהי העונה הארורה שעברה ? |
|||
04-Jul-2016, 20:13
הודעה: #65
|
|||
|
|||
כרגע חסרים בלם טוב וחזק קשר אחורי ברמה (לא גזל ) וחלוץ תשע ואז יש לנו קבוצה אייל מה עם דורי אולי שיחזור ויעזור לדין גל
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|||
04-Jul-2016, 20:22
הודעה: #66
|
|||
|
|||
(04-Jul-2016 18:36)זאב רווח כתב: אריאל אתה צריך להתבייש אתה פשוט מטומטם שלא מבין מה שאתה קורא (זה שאתה לא מבין מה אתה כותב כבר כולם הבינו) האוהד הראשון שאייל צריך לפחד ממנו זה אוהד שכותב בעילום שם, מתהפך כמו קבב על האש ומלקק או מנעץ לפי האינטרס מפגר אבל אופטימי |
|||
04-Jul-2016, 20:33
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 04-Jul-2016 על ידי 20:45 עידן444.)
הודעה: #67
|
|||
|
|||
(04-Jul-2016 19:58)זאב רווח כתב: תודה רבה עידן הבנתי לעמדות הבלמים כרגע זה הולך בכיוון של בראשי ואסקלינג- לא סופי- לא עף על זה. מגינים יש- כחלון, קרלוס, מסארווה, אומרים שיש בחור מהפועל הרצליה שמרשים. יאיר זיו יכול לסגור פינה פה פינה שם(רק לא טגה מגן!!!). קישור אחורי מבין שהולכים על עלי מוחמד ויש את יאיר זיו, וגזל שיכול להיות גם אחורי וגם 50-50(בגילו הוא נראה לי מתאים יותר לאחורי- אבל לא ראיתי אותו שנים אז לא יודע), וטגה. 50-50 יש את אביב אברהם, גרשומוב(כ 50-50 עם נטיה התקפית), מוטי מלכה יכול היה להתאים אבל לא נמצא כרגע בסגל, אילון ירושלמי, אולי ערן לוי שלא יודע כמה יעשה הגנה. לכנפיים רואה רק קיצוני אחד שיכול לשחק עם רגל הפוכה ולתת מספרים ראויים לעמדה הזו וזה דיא סבע. ניר עזריה יכול להיות מעניין ומהקצת שראיתי הוא שחקן שערן יכול להפעיל אותו נהדר(למרות שמה שהבנתי הוא נתן עונה די חלשה בנוער אחרי שפתח בסערה עונה קודם כשהוקפץ להרכב הנוער בגלל פציעות). לא יודע אם על דידייה בונים לכנף או לשפיץ. את עומר בוארון שאתה מתבלבל לגביו בגלל אלעד בוארון לא ראיתי בסגל. למרכז ההתקפה יש את נור ביסאן שאולי יכול להיות גיבוי. את שאר השמות אני לא ממש מכיר. חסרים לי ברשימה לירן שריקי ואביב עזריה. אגב, שחקן שמאוד מתאים ל 50-50 הוא ריף מסיקה. שחקן מאוד מעניין להתקפה יכול להיות הפורטוגלי של הפועל י-ם- ממה שאני יודע יש לו סעיף שחרור מצחיק של 30k. שחקן מהיר מאוד ומעניין מאוד. Sent from my iPhone using Tapatalk ברונו לוז קוראים לחלוץ של הפועל י-ם. המקור שלי אומר שמדובר בשחקן מהיר מאוד שיכול להיות מעניין. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|||
04-Jul-2016, 20:42
הודעה: #68
|
|||
|
|||
בראשי שבעונה שעברה בילה בליגה א ואסקלינג שלמיטב זכרוני לא שיחק בכלל ..?
Sent from my iPhone using Tapatalk מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
04-Jul-2016, 20:45
הודעה: #69
|
|||
|
|||
(04-Jul-2016 18:09)אייל ס כתב: אלדד,מסכים לחלוטין שלפעמים גם 10 אוהדים צודקים,זו לא הנקודה. בסופו של דבר מה שמחבר אוהדים לקבוצה זה הצלחות. לכן חשוב לשמור על איזון ובחירת שחקנים טובה אשר נלחמים עבור הצלחת הקבוצה. זו הסיבה שאוהדים התחברו לשחקנים כמו לוברסקי, מרין, טנסה, לאסלו, ערן לוי, קאיודה ודומיהם שאף אחד מהם לא גדל בנתניה אך הקריב ונלחם למען המועדון. בעוד שחקנים כמו ירין חסן, עידו לוי, מנצור ודומיהם אשר גדלו כאן קיבלו בדיוק את היחס ההפוך, למרות מוצאם... נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk |
|||
04-Jul-2016, 20:46
הודעה: #70
|
|||
|
|||
זה הסגל שאמור להעלות אותנו ליגה | |||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 2 אורחים