איך המזל נפל על ב"ש....
|
04-Jun-2016, 18:27
הודעה: #11
|
|||
|
|||
איך המזל נפל על ב"ש....
תזהר שלא יגידו שאתה פסימיסט נביא זעם רואה שחורות וקברן.
Sent from my iPhone using Tapatalk מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
04-Jun-2016, 18:41
הודעה: #12
|
|||
|
|||
איך המזל נפל על ב"ש....
יש לכם כבר ססמה לחבורה?
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|||
04-Jun-2016, 18:42
הודעה: #13
|
|||
|
|||
איך המזל נפל על ב"ש....
יש לנו נקישה סודית
Sent from my iPhone using Tapatalk מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
04-Jun-2016, 19:21
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 04-Jun-2016 על ידי 19:23 אופיר34.)
הודעה: #14
|
|||
|
|||
RE: איך המזל נפל על ב"ש....
(04-Jun-2016 17:38)אלון כתב: ריאלי. לא מרה שחורה ולא בטיח. ההתנערות שלה במקרה האחרון הוכיח כי היא לא מנסה לחפש רוכש, ואם מגיע כזה אז הוא מגיע לבד, ואם הוא נוכל- לא נורא, העיקר שייקח את תפוח האדמה הלוהט הזה ממנה. שום בדיקות, שום, תחקירים שום כלום. אם ממנה אתה מצפה- תהיה בריא... מרה שחורה וחצי כי עד אותו רגע פיצוץ הפרשה דברת והתנסחת אחרת (עוד הרבה לפני הפרסומים על הרוכש). לא זכור לי ממך קשקשת על ליגה א' ולא על כפר יונה ולא על חוסר ציפיות ולא על עוד אלף ואחד תרחישי אימה. ואני לא אקבע לך מה להגיד ואיך להגיד אבל נראה לי קצת אובר דרמטי המהפך הזה. ושוב אני אומר, העירייה לא יצאה טוב (בלשון המעטה) עם הסיפור האחרון והוסיפה חטא על פשע בהתנערות שלה ,אבל בוא נזכור שלפני אליהו היו עוד שני אנשי עסקים שהעירייה הביאה (הרוסי וגרוס). זה אומנם לא צלח אבל אי אפשר להאשים את העירייה בכשלון הזה. ובכלל, נראה לי שאנחנו קצת מפריזים בתיאוריות שלנו. כשאומרים שראש עיר מחפש רוכש זה לא אומר שהוא יושב על הטלפון מהבוקר עד הערב ועושה טלפונים לכל יהודי בעולם שיש לו כמה לירות בחשבון הבנק. אני מאמין שנושא מכבי נתניה נמצא על סדר היום של העירייה וסובביה וברגע שנוצרת איזשהי הזדמנות יש מי שמיידע את הנוגעים בדבר. ראש עיר צריך בין היתר גם לנהל עיר.... (04-Jun-2016 18:27)טל.מ כתב: תזהר שלא יגידו שאתה פסימיסט נביא זעם רואה שחורות וקברן. יש לו עוד דרך לעשות בשביל לקבל את התואר הנכסף....אבל הוא בהחלט מתקרב ליעד... |
|||
04-Jun-2016, 20:47
הודעה: #15
|
|||
|
|||
איך המזל נפל על ב"ש....
(04-Jun-2016 19:21)אופיר34 כתב:(04-Jun-2016 17:38)אלון כתב: ריאלי. לא מרה שחורה ולא בטיח. ההתנערות שלה במקרה האחרון הוכיח כי היא לא מנסה לחפש רוכש, ואם מגיע כזה אז הוא מגיע לבד, ואם הוא נוכל- לא נורא, העיקר שייקח את תפוח האדמה הלוהט הזה ממנה. שום בדיקות, שום, תחקירים שום כלום. אם ממנה אתה מצפה- תהיה בריא... מי אמר לך שהעירייה הביאה את גרוס ואת הרוסי? היא הביאה אותם בדיוק כמו שטענה שהביאה את אליהו ואח״כ התנערה מכך. מרים לא תביא רוכש, תפנים. היא לא תיסע ולא תחפש. אם יגיע אחד כזה אולי הוא יצטלם בסופו של דבר עם מרים, אבל היא לא ״תזיז הרים״ כדי להביא אותו. תפנים או לא זו כבר החלטה שלך. ואתה צודק,לפני אליהו אליהו התנסחתי אחרת לגבי ראשת העיר, אבל כשאתה עושה 1+1+1+1 אתה מקבל תשובה ברורה. כל אחד יפרש אותה כראות עיניו... נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk |
|||
04-Jun-2016, 21:06
הודעה: #16
|
|||
|
|||
מה זה הביאה?? הלו זה ראש עיר, לא מנכ"ל קבוצת הכדורגל שלך. מה נראה לך שהיא צריכה עכשיו לפנות את כל הלו"ז שלה, לעזוב את החינוך, הבריאות והתברואה ולהתעסק רק עם מכבי נתניה??
ובוא אני ארענן לך את הזיכרון, אצל גלבוט וקאהן באמריקה היא הייתה? זה עומד בסטנדרטים שלך? מי הוציא מהם 2.5 מליון לקבוצה? אתה? פיליפצ'וק? וכן, את גרוס והרוסי היא הביאה גם אם לא הגיעה לביתם ולקחה אותם יד ביד. מבחינתי, גם אם מנדהו קישר אותם לעירייה לה יש חלק גדול בעניין כי בלי הגב שלה אני בספק אם זה בכלל היה מגיע לכדי בדיקה. דרך אגב, אני בספק אם יאמר היה מגיע לפה בלי הפוש שהיא נתנה מאחורה. ונכון, היא תצטלם בסוף עם הרוכש. זה מפריע לך? מה אכפת לנו אם היא תצטלם אם בסוף זה יעשה טוב למועדון?? אז אני לא מתעלם מהטעויות שלה. יש לה לא מעט, ואין ספק שהאמון בה נפגע אחרי המקרה האחרון אבל לי עדיין ברור שהעירייה היא הגוף שיכול למצוא לנו רוכש בסוף. Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
|||
04-Jun-2016, 21:32
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 04-Jun-2016 על ידי 21:34 אלון.)
הודעה: #17
|
|||
|
|||
איך המזל נפל על ב"ש....
(04-Jun-2016 21:06)אופיר34 כתב: מה זה הביאה?? הלו זה ראש עיר, לא מנכ"ל קבוצת הכדורגל שלך. מה נראה לך שהיא צריכה עכשיו לפנות את כל הלו"ז שלה, לעזוב את החינוך, הבריאות והתברואה ולהתעסק רק עם מכבי נתניה?? בוא נעשה קצת סדר, א. גם גלבוט וקאהן ״עשו עליה סיבוב״. נתנו חצי מתוך מה שהבטיחו וזה גם היה מתוך אינטרס. היא הביאה אותם? ממש לא בטוח, כמו שלא הביא אותם להפועל ת״א. ב. גרוס הגיע ע״י עודד מכנס, כך לפחות טען אייל (אם אני לא טועה). ג.לגבי הרוסי, לא יודע, עובדה שלא יצא מכך כלום וגם במקרה הזה נטען עפ״י התקשורת שגורמים בעירייה טענו שזה עוד אחד שבא לעשות סיבוב. קרדיט על מה מגיע לה בדיוק? ד.לגבי יאמר, אם לא האוהדים הוא לא היה פה. בדיוק מקרה הפוך מאלי ז׳ינו-טרנר-אלונה, ששם (לפחות על פי הכתבה ששלחת, לטרנר היה משקל רב בהבאתה. ה. גם לי אין בעיה שתצטלם עם רוכש שהיא באמת תביא. בינתיים היא רק מצטלמת ללא כל הצדקה. נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk |
|||
04-Jun-2016, 21:48
הודעה: #18
|
|||
|
|||
איך המזל נפל על ב"ש....
אם מירים תביא רוכש אני מצטלם עם אופיר.
Sent from my iPad using Tapatalk מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
04-Jun-2016, 21:52
הודעה: #19
|
|||
|
|||
א. תגיד, מישהו חייב לך משהו?? איזה אינטרס יש לשני יהודים מיליארדרים לתת כסף לאיזה קבוצה מהלבנט?? "עשו עליה סיבוב"....?? הוציאה מהם 1.3 מליון לטובת הקבוצה שאתה ואני אוהדים ואתה לא מסוגל להוציא מילת פרגון. הכסף הזה היה מגיע בלעדיה?
ב. גרוס חבר של עודד אבל עובדה שהשם הזה אף פעם לא הוזכר בהקשר של נתניה עד שהעירייה לא נכנסה לעובי הקורה. גרוס דיבר שבועות עם העירייה על נושא הרכישה. אי אפשר להגיד שהעירייה לא מעורבת פה. ג. גם פה קשה לך. אז מה אם לא יצא מזה כלום. זה אומר שלא מגיע קרדיט?? האיש הגיע, עשה את הבדיקות והתאדה. זכותו. ונראה לי שאתה חי באיזה בועה שלמצוא רוכש לקבוצה בארץ זה פיס אוף קייק. רק תגיד מכבי נתניה וכולם נעמדים דום. ד. זה נכון שהוא הגיע מרצונו אבל שוב בלי הגב של פיירברג בכלל לא בטוח שהוא היה פה. אל תזלזל בכל הפגישות שהיה לו עם ראש העיר. ה. בינתיים הצטלמה רק עם הרוסי. שוב, לא מזיז לי כל עוד אני גם ארוויח מזה Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
|||
04-Jun-2016, 22:10
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 04-Jun-2016 על ידי 22:11 אלון.)
הודעה: #20
|
|||
|
|||
איך המזל נפל על ב"ש....
(04-Jun-2016 21:52)אופיר34 כתב: א. תגיד, מישהו חייב לך משהו?? איזה אינטרס יש לשני יהודים מיליארדרים לתת כסף לאיזה קבוצה מהלבנט?? "עשו עליה סיבוב"....?? הוציאה מהם 1.3 מליון לטובת הקבוצה שאתה ואני אוהדים ואתה לא מסוגל להוציא מילת פרגון. הכסף הזה היה מגיע בלעדיה? כשאתה רוצה להיות עיוור וללכת עם ראש בקיר, אף אחד לא יכול עליך, גם אם אתה יודע שאתה טועה. אף אחד לא חייב לי כלום. ברור שגרוס ינהל מו״מ מול העירייה, מה חשבת שהוא ינהל אותו מול טל. מ? אבל שוב אתה סוטה מהנושא. אני טוען שמרים לא תחפש ותביא רוכש, אם הוא יגיע זה לא יהיה בזכותה גם אם המו״מ יתנהל מולה. וביננו, לא יהיה שום מו״מ, מי שירצה ייקח, ואת ההוכחה קיבלנו כבר. תמשיך בשלך ואני אמשיך להיתייחס לעובדות בשטח. בינתיים לא הוכחת שאני טועה למרות הטון התקיף שאתה חושב שיעזור לך... נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 4 אורחים