המושיע? ליבר יגיש הצעה לקניית מכבי נתניה
|
28-May-2016, 19:39
הודעה: #31
|
|||
|
|||
RE: המושיע? ליבר יגיש הצעה לקניית מכבי נתניה
בין מיליון ל-2 מיליון דולר כל עונה...
לא מחשיב את הסיבוב הנוכחי בליגה השניה גם אם הוא יימשך יותר מעונה אחת הוא לא משמעותי... המקום הטבעי הוא ליגת העל.... הבעיה לאורך השנים היא שאת ההשלמה עשו כמה אנשים ולא בעלים יחיד מה שיצר אי סדר .... וכל מי ששם סכומים של מעל 100 אלף ש"ח כבר רצה גם שיכירו במילתו ופה הבעיה.... היוצא מן הכלל היחידי הוא דובלה לנד ...שלא מתערב....כל השאר אנשים מקסימים וטובים אבל אין מה לעשות המתכונת הזו לא בריאה.... לכן עדיף מיליון דולר מאדם בודד מאשר 2 מיליון מ-4/5 אנשים... |
|||
The following 1 user Likes דוד חטב's post: אייל ס (2828-0505-2016201620162016) |
28-May-2016, 21:25
הודעה: #32
|
|||
|
|||
2, 4,6, 8 בשורה התחתונה צריך פה בעלים אחד ורציני ואם לא אפשר להישאר בליגה לאומית, אין מה לחפש בליגת העל.
כל השאר בילבולי ביצים. |
|||
28-May-2016, 21:38
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 28-May-2016 על ידי 21:38 עידן444.)
הודעה: #33
|
|||
|
|||
המושיע? ליבר יגיש הצעה לקניית מכבי נתניה | |||
28-May-2016, 21:51
הודעה: #34
|
|||
|
|||
(28-May-2016 21:25)פיליפצוק כתב: 2, 4,6, 8 בשורה התחתונה צריך פה בעלים אחד ורציני ואם לא אפשר להישאר בליגה לאומית, אין מה לחפש בליגת העל. לפי מה שאתה אומר צריך לצמצם את ליגת העל ל 7 קבוצות.... נראה לי שהיחידי שמבלבל פה ביצים זה אתה. אצלך כנראה החיים הם שחור או לבן. או מקום 1-4 או ליגת לאומית.... אז ידידי, תתחיל לעשות התאמות. אם אין כרגע אוליגרך על הפרק זה לא אומר שאני מרים ידיים ומחליט לדשדש בלאומית עד שמשה יאשר לי בעלים שעומד בסטנדרט שלו. אז גם אני מת לבעלים סטייל ברקת או שחר אבל אם אין כרגע בנמצא אחד כזה אני לא אסרב למישהו עם כמה מיליונים פחות בחשבון הבנק. אם יגיע לפה מישהו שיתחייב להשקעה קבועה של 5-7 מליון בשנה כרגע אני לוקח אותו בשתי ידיים. אם לא הבנת אנחנו לא במצב שמאפשר לנו להיות יותר מידי בררנים. ועם כל זה גם לא צריך להיות שאננים. אני קודם כל מקווה שנגיע למצב שיהיו כמה אופציות, ואם זה יקרה כולי תקווה שעורכת הדין המכובדת תבחר את האיש הראוי ביותר (גם אם אין לו הון של 2 מילארד דולר....) |
|||
29-May-2016, 9:46
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 29-May-2016 על ידי 10:18 פיליפצ'וק.)
הודעה: #35
|
|||
|
|||
אני בהחלט בעד צימצום הליגה ל- 8 קבוצות, זה יעלה את הרמה ואת ההכנסות של הקבוצות וגם יביא לדעתי יותר אנשים להשקיע, זה גם יביא במקביל גם לשדרוג הליגה הלאומית שנמצאת היום בשפל חסר תקדים.
קבוצה כמו מכבי נתניה במצבה הנוכחי עם כל ההתערבות העירונית שהיתה נכונה אולי לשנות ה- 80, אין לה מה לחפש בליגת העל. אם בבלגיה, סקוטלנד ושוויץ זה ככה, אין סיבה שגם בישראל לא. אין פה מספיק חומר אנושי ותקציבי ל- 12,14,16 קבוצות בליגה ראשונה. |
|||
29-May-2016, 10:23
הודעה: #36
|
|||
|
|||
(29-May-2016 9:46)פיליפצוק כתב: אני בהחלט בעד צימצום הליגה ל- 8 קבוצות, זה יעלה את הרמה ואת ההכנסות של הקבוצות וגם יביא לדעתי יותר אנשים להשקיע, זה גם יביא במקביל גם לשדרוג הליגה הלאומית שנמצאת היום בשפל חסר תקדים.גם לא ל- 8. בואו נעשה ליגה עליונה של 4 קבוצות. עוד ליגה של 8, וליגה שלישית של 40 קבוצות. זה לדעתי הכי משקף. מה אתה אומר? |
|||
29-May-2016, 11:11
הודעה: #37
|
|||
|
|||
אני חוזר על מה שכתבתי מקודם.
ליגה של 12, 14, 16 רק הורסת את הכדורגל, מבריחה, משקיעים, מבריחה נותני חסות ובכלל משעממת את הקהל. תנסה להתעלות רגע מעל האינטרס שלך כאוהד, ותשאל את עצמך האם הסיכוי שיגיע משקיע לקבוצה כמו מכבי נתניה כאשר הענף הוא אטרקטיבי, יציעים מלאים ומלא חשיפה בליגה של 8 קבוצות, או לליגה של 12, 14,16 עם קבוצות כמו עכו, מכבי פ"ת, רעננה, יציעים ריקים, מלאה ב"סחלה" ועסקונה פוליטית ועירונית, כסף ציבורי וכו'. נראה לי שאין פה שאלה בכלל. |
|||
29-May-2016, 11:36
הודעה: #38
|
|||
|
|||
למה לבאר שבע כן, לקרית שמונה כן ולנתניה לא?
|
|||
29-May-2016, 11:40
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 29-May-2016 על ידי 11:46 עידן444.)
הודעה: #39
|
|||
|
|||
(29-May-2016 11:11)פיליפצוק כתב: אני חוזר על מה שכתבתי מקודם. תתפלא, האינטרס שלי כאוהד נתניה הוא הקטנת הליגה. זה נשמע מוזר אבל ככה אני חושב. לכדורגל בארץ זה יעשה רע. היינו בסרט הזה. אבל זכרון קצר הוא תופעה שכיחה. כבר 30 שנה משחקים עם הליגה הזו כמו אקורדיון. מגדילים- לא טוב, חושבים שעדיף קטן. מקטינית- לא טוב, חושבים שעדיף גדול ואז שוב מדברים על להקטין. מעניין מתי יבינו שלרמה והאטרקטיביות אין שום קשר לגודל הליגה... אם אתה חושב שדרבי 8 פעמים בעונה יביא אותו עניין כמו פעמיים- שלוש אתה בטח מאלה שיכולים ללעוס את אותו מסטיק יומיים. הרוב לא כאלה. שלא נדבר על זה שנחזור לראות מלך שערים עם 12 גולים וממוצע של חצי שער למשחק. (29-May-2016 11:36)משה.ד כתב: למה לבאר שבע כן, לקרית שמונה כן ולנתניה לא? לשיטתו אנשים קובעים את מפת הכדורגל. אם לאלונה מחר ימאס מצידו לזרוק את ב"ש לליגה ב'. אם איזה מיליארדר יחליט לקנות לבן שלו צעצוע- את מכבי נתניה אז נתניה תהיה ראויה. אם לא אז ליגה ב'. הענף הזה צמח על שכונות עוני והכדורגלנים הכי גדולים בהסטוריה רצו יחפים על החול- אבל משה פיליפצ'וק החליט שזה צריך להיות מועדון סגור לעשירים בלבד וככה זה נשמע לו טוב והגיוני. ביום שכולם יחשבו ככה הלך הכדורגל. |
|||
29-May-2016, 12:14
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 29-May-2016 על ידי 12:23 פיליפצ'וק.)
הודעה: #40
|
|||
|
|||
למה לזרוק? מה רע בליגה לאומית? זה ישדרג גם את הליגה הלאומית, תראה איזה מזבלה הולכת שם היום (מכירות משחקים, חוסר עניין טוטאלי וכו')
באנגליה, גרמניה יש ליגה שניה לא רעה בכלל. במצב היום הליגה הראשונה חצי קלאץ' הליגה הלאומית גוססת. אין בישראל מספיק קהל ותקציבים ל- 12 ומעלה קבוצות, קבוצות קיקיוניות מסריחות את את הליגה ואת המקצוענות. מכבי נתניה כמועדון בהחלט יש לו מקום בליגה הראשונה, אבל כל עוד אין לו בעלים אין לו זכות קיום בליגה הראשונה. ליגה לעשירים? הכדורגל היום זה כסף ביזנס, כסף גדול, פירסום, מרצ'נדייס. רוצים להתקדם מצד אחד ומצד שני מתעסקים בכסף עירוני, וכל הקומבינות והעסקונה, בקרה תקציבית בעוונטה, אי אפשר לאחוז את החבל משני צדדיו. (29-May-2016 11:36)משה.ד כתב: למה לבאר שבע כן, לקרית שמונה כן ולנתניה לא? מכבי נתניה כמועדון בהחלט! מכבי נתניה כמועדון בלי בעלים שמקושש כסף מהיקב ומהגורן זה צחוק מהעבודה ובושה לחלטורה. ליגת על של 8 מועדונים, חזקים ויציבים כלכלית, פלוס בעלים שיכולים גם קצת להרוויח ולא רק להפסיד ומינוס כל העסקנים וראשי הערים זו התחלה של מקצוענות אמיתית שלדעתי תחלחל גם לשחקנים. |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 6 אורחים