שקט
|
14-Apr-2016, 10:37
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 14-Apr-2016 על ידי 10:38 אופיר34.)
הודעה: #51
|
|||
|
|||
RE: שקט
לא יעשה שום מהלך מהצד של המנהיגות מהסיבה הפשוטה שאין מנהיגות !
כל מה שראש ממשלתנו הדגול וחייליו הנאמנים (ר"ע רגב \ אלקין \ כץ ושות') מנסים לעשות זה לזכות בעוד קצת קולות ממרכז הליכוד, ובשביל לעשות את זה הם ישתמשו בכל הכלים הכי פופוליסטים שיש כדי לקנות את לב "הבוחרים". הם רק שכחו שצה"ל חייב להיות מחוץ לתמונה במסגרת הגועל הפוליטי שהם מנהלים. עצוב שהצדיק היחידי בתמונה שיוצא נגד כל המתלהמים מוצא את עצמו פתאום תחת כוונות הירי ומדי האס אס.... כמו שאמרתי מקודם זה או שאתה ימין או שאתה עוכר ישראל שרוצה ברעת המדינה. אין אופציה אחרת מבחינתם. ויאללה בוא נחזור לצרות האמיתיות שיש לנו לפני שזה יגלוש למחוזות אחרים.... |
|||
14-Apr-2016, 11:08
הודעה: #52
|
|||
|
|||
שקט
לא היו אמורים לקבל החזרים ממס הכנסה ?
Sent from my iPhone using Tapatalk מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
14-Apr-2016, 11:19
הודעה: #53
|
|||
|
|||
(14-Apr-2016 10:37)אופיר34 כתב: לא יעשה שום מהלך מהצד של המנהיגות מהסיבה הפשוטה שאין מנהיגות ! זה לא שאתה ימין(גם אריאל וריבלין ובני בגין ומרידור וחנוך דאום הם ימין) זה או שאתה פאשיסט או שזמנך קצוב). נתחיל בנושאי תעודה כתומה נעבור לערבים ישראלים משם למצביעי מרץ ללה"טבים למצביעי עבודה יש עתיד גח"ל וחרות ההיסטוריים ולסיום לא יפסחו על חובשי הכיפות המתונים. כך זה היה בעבר הרחוק כך זה היה בשנות ה30 במרכז אירופה כך באיסלם הרדיקלי כך ביהדות הרדיקלית. החמור,שכל אלו שברשימת ההמתנה(כל אחד בתורו),עוזרים לקדם את המהלך. פעם חשבתי שזה עיניין של 100 שנה ויותר לאחר מכן עברתי לעשרות שנים,היום ברור לי שהמהלך קיבל תאוצה,התוכניות לבניין בית המקדש השלישי בוועדה המחוזית. |
|||
14-Apr-2016, 12:10
הודעה: #54
|
|||
|
|||
(14-Apr-2016 10:37)אופיר34 כתב: לא יעשה שום מהלך מהצד של המנהיגות מהסיבה הפשוטה שאין מנהיגות !המנהיג הצדיק שלך יחד עם דובר צהל כמה שעות אחרי התקרית עשו לו משפט שדה וחרצו את דינו ע"מ ללקק לרודנות של התקשורת השמאלנית. זה בסדר. Sent from my A0001 using Tapatalk |
|||
14-Apr-2016, 13:27
הודעה: #55
|
|||
|
|||
הפוליטיקה לא מעניינת ,למה אתם מכניסים אותה לפה.
היום זה יום הדין,או רכישה או הליכה לפירוק? באמת שהגיע הזמן לחתוך לפה או לפה,אחרת באמת שהקבוצה לא מעניינת אף אחד וגם לא יהיה את מה לפרק ובשביל מי!!! |
|||
14-Apr-2016, 13:46
הודעה: #56
|
|||
|
|||
(14-Apr-2016 12:10)חזום חזום כתב:(14-Apr-2016 10:37)אופיר34 כתב: לא יעשה שום מהלך מהצד של המנהיגות מהסיבה הפשוטה שאין מנהיגות !המנהיג הצדיק שלך יחד עם דובר צהל כמה שעות אחרי התקרית עשו לו משפט שדה וחרצו את דינו ע"מ ללקק לרודנות של התקשורת השמאלנית. זהו שזה לא המנהיג הצדיק שלי זה זה שאלפי חברי מרכז הליכוד בחרו בראש רשימתם, וכל חטאו כנראה זה הדרך הלא מתלהמת שהוא בחר לנהוג בה. ושום משפט שדה. אמר שהחייל סרח ועבר על פקודות בצבא. בדיוק מה שקרה. ולגבי הרודנות, עשה לי טובה העיתון של ביבי מחולק חינם בכל צומת שנייה במדינה הזאת ואתה מדבר איתי על רודנות. שטיפת מח חינמית שאזרחי ישראל נאלצים לקבל בעל כורחם. וזהו, אני לא נגרר יותר.... Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
|||
14-Apr-2016, 13:49
הודעה: #57
|
|||
|
|||
שקט
(14-Apr-2016 13:27)Shaul כתב: הפוליטיקה לא מעניינת ,למה אתם מכניסים אותה לפה. למה דווקא היום זה יום הדין ? מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
14-Apr-2016, 15:41
הודעה: #58
|
|||
|
|||
שקט
כסמג"ד במיל בחטיבה הצפונית ואבא לשני חיילים החלטתי לרשום גם כמה מילים בלי קשר לדעות הפוליטיות
א. החייל לא פעל על פי הוראות פתיחה באש . ולאחר שלא נשקפת סכנה לחיילנו ולאחר שקצין מנוסה בדק את המחבל ( מי שהיה פעם בארוע דומה יודע שברגע שיש אפילו סכנה הכי קטנה האזור נסגר והיו מחכים לחבלנים פה הסתובבו אנשים חופשי ליד המחבל ) ולכן אסור לו היה לירות ושלא יבלבל תמוח אם סיפורים . ב. לא אהבתי את כול הפוליטיקאים סוג ב שעשו לחייל משפט שדה . והפגנות למען תחקירים ומסקנות צריכים להיות בצבא והצבא יודע לטפל . לפני שבועיים בערב שבת שבמקרה הגיעו שני החילים הגדול קצין ביחידה השני חייל בפלסר גבעתי ושאלתי אותם מה הם חושבים על המקרה לשמחתי שניהם חשבו כמוני שהטיפול בחייל צריך להיות טיפול פיקודי ולא משפט היו מדיחים אותו מתפקידו כלוחם שולחים אותו למאסר בפועל והיו מסבירים לחבריו על רוח צה״ל . והלוואי ונחזור לדון בעניני מכבי נתניה Sent from my iPhone using Tapatalk |
|||
14-Apr-2016, 15:43
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 14-Apr-2016 על ידי 15:44 חזום חזום.)
הודעה: #59
|
|||
|
|||
אופיר אני מתעב את ביבי .לטעמי אחד המנהיגים המושחטים ביותר שידעה המדינה. אחד שמשתין מהמקפצה על בוחריו. אבל לראות לשמוע את ערוץ שתיים עשר וגלצ זה כמו לשמוע את אל גזירה או קול פלסטין. הם יוצרים אנטגוניזם כל כך גדול שיש כאלה לצערי מצביעים לביבי מתוך דווקא. הם רואים את חד צדדיות. חוסר פטריוטיות ויריקה על חיילים.
אני מייחל למנהיג נקי כפיים. סוציאליסט וגם ציוני. אולי שמולי יהיה כזה. וטל .לא שמעת לפי פרסומים/ספינים היום מודיע ה"רוכש" את החלטתו. Sent from my A0001 using Tapatalk |
|||
14-Apr-2016, 16:12
הודעה: #60
|
|||
|
|||
(14-Apr-2016 15:43)חזום חזום כתב: אופיר אני מתעב את ביבי .לטעמי אחד המנהיגים המושחטים ביותר שידעה המדינה. אחד שמשתין מהמקפצה על בוחריו. אבל לראות לשמוע את ערוץ שתיים עשר וגלצ זה כמו לשמוע את אל גזירה או קול פלסטין. הם יוצרים אנטגוניזם כל כך גדול שיש כאלה לצערי מצביעים לביבי מתוך דווקא. הם רואים את חד צדדיות. חוסר פטריוטיות ויריקה על חיילים.מה זה לטעמך? זה עניין של טעם? אפשר להגיד עליו הרבה דברים. על מה ולמה להגיד עליו שהוא מושחט? צריכה להיות לכך סיבה. |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים