שקט
|
13-Apr-2016, 21:03
הודעה: #41
|
|||
|
|||
RE: שקט
וואלה פיליפצ'וק גם אתה מפתיע....
ואלון, אל תשחק לי אותה...אתה בטח לא תמים דיעה בנושאים הנ"ל ! |
|||
13-Apr-2016, 21:09
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 13-Apr-2016 על ידי 21:09 עידן444.)
הודעה: #42
|
|||
|
|||
שקט
החייל הזה עשה 2 טעויות-
1. שהוא לא תקע למחבל כדור בראש הרבה קודם. 2. שהנבלות צילמו אותו. התוצאה בשורה התחתונה בסדר גמור- המחבל מת. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|||
13-Apr-2016, 21:10
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 13-Apr-2016 על ידי 21:53 פיליפצ'וק.)
הודעה: #43
|
|||
|
|||
(13-Apr-2016 21:02)חזום חזום כתב: אני מעדיף חיילים כמוהו מכל הנפלים משוברים שתיקה. Bds הקרן החדשה השוקנים או שאר הנבלות האחרות מתוכנו. אני מעדיף חיילים שמהרגע שהם מתחיילים ועד שהם משתחררים, אין לא רב, ולא גורו, ולא פרופסור, לא ימין ולא שמאל. יש מפקדים שמעבירים פקודות, מתווים נורמות וגם חינוך על הדרך, כי אחרת בשביל מה צריך צבא, בוא נהפוך לגדודים של פלנגות שכל אחד מחזיק נשק ועושה מה שבזין שלו. ומי שמביא לצבא את הדעות שלו, אז אפשר לוותר על שירותיו, שיישב בבית. |
|||
13-Apr-2016, 21:21
הודעה: #44
|
|||
|
|||
שקט | |||
14-Apr-2016, 7:00
הודעה: #45
|
|||
|
|||
בואו נעשה סדר גם בנושא הארוע בחברון.
1.אני מגיע מבית אחר לחלוטין מביתו של אריאל(פעם זה היה,היום כבר אין) 2.וכמו אריאל,אני עדיין עושה לא מעט מילואים(גם השבוע ולא בתרגיל של אריאל). 3אני נחשב למאוד לא צימחוני למרות בית הגידול ותפיסת העולם הפוליטית שלי(משהו כמו אחדות העבודה של שנת 67). 4.על הארוע התלבשו מצד אחד בצלם ושות' ומצד שני "לפה פמיליה"(שמוביל את כל ההפגנות)וחבריהם. 5.האסון שלנו(וזה רק שאלה של זמן) מתקרב,בגלל שאנחנו מתנהלים ע"י 2 קבוצות קיצוניות,האחת מכאילו ימין אך "פשיסטית" לחלוטין מובילה את ראש הממשלה חסר יכולת ההחלטה מצד אחד והשניה שהיא כאילו "שמאל",אך התנהלותה אנרכיסטית לחלוטין. וכל האחרים נקרעים באמצע וזזים באי נוחות אך לא עושים דבר. 6.בעית החייל,היא בעיה של הצבא בלבד ולצבא צריך לתת לטפל בזה. 7.ואם נכנס לתחקיר הצה"לי שנכתב ונחתם עוד לפני שחרור הסרט של בצלם,החייל לא קשור לארוע,החייל הגיע לשטח הרבה אחרי שהארוע הסתיים,החייל לא חווה את חווית הפיגוע וכשהחליט לבצע את שביצע עשה זאת בעיקר בגלל מה שעובר ללא מעט ישראלים בראש בימים טרופים אלו/בגלל האווירה שהוא סופג באינטרנט/ביציע המזרחי/ברחוב/בבית/בחדר שלו בצבא. 8.עצוב לדעת אך כך חושב רוב הציבור במדינת ישראל ולא צריך להתאמץ כדי להבין את זה,די להכנס לפורום/לפייס בוק של אוהדי מכבי נתניה/להקשיב לילדינו/חברינו/לנו. 9.ואסיים בנימה אישית,בדיוק כמו שיצאו כרוזים שכף רגלי לא תדרוך בנתניה ונכתבו גרפיטי באותו לשון ואף ניתן לקרוא את שכותבים מפעם לפעם אוהדים שאפילו לא יודעים מי אני(אך מונעים מהאינפורמציה שהפיצו דורון ו4 חסידיו,כך אני נחשב(בגלל מה שכתבתי כאן),בלי קשר לעשרות הרבות של ימי המילואים שאני עושה בשנה(למרות ש15 שנה בגיל פטור)לעוכר ישראל/שמאלני מנייאק וזה רק שאלה של זמן עד שדמי בדיוק כמו דמם של אריאל ושל ריבלין ושל בני בגין ומרידור ורבים אחרים מכל קצוות הקשת,יהפוך להפקר. ההתנהלות הנוכחית(ושוב,רק שאלה של זמן) תוביל ל"חורבן בית שלישי",כי זה או שאתה חרדי או שלא סופרים אותך למיניין וזה או שאתה שומר שבת ומשלם לכשרות כזו או אחרת דמי לא ייחרץ,או שאין לך תעודת כשרות וזה או שאתה מאמין בחסידי כהנא(שבקרוב יבפכו לצד המתון),או שאתה תומך בערבים. |
|||
14-Apr-2016, 8:27
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 14-Apr-2016 על ידי 8:48 עידן444.)
הודעה: #46
|
|||
|
|||
שקט
חייב להגיד לך משהו אייל- הרשתות החברתיות נותנות לאנשים כוח וזה יותר ״סקסי״ להיות נחרץ, בוטה, קיצוני- לכל מיני כיוונים. אני עדיין נמנע מפייסבוק אך בגלל מכבי נתניה אני נמצא שם יותר ויותר(מנהג מגונה אך פשוט הגעתי למסקנה ששהייה בפורומים השונים מעבירה לי הכי טוב את הזמן בדרכים- שעתיים וחצי ביום ולפעמים יותר-ואני מתגורר בנתניה ועובד סך הכל בתל אביב... חצי שעה נסיעה ברכב אם תצא בערב לבילוי בתל אביב...) וגם משכנע את עצמי שכך אני גם יכול להשפיע באופן כזה או אחר ולא רק להיות צרכן של מידע. לדוגמה- אם הצלחתי להוריד לכמה אנשים את העיניים הבורקות מרעיון הפירוק שירתתי את האני מאמין שלי הרבה יותר טוב מאשר רק לצרוך מידע, להיות פסיבי, ולהתעצבן.
סיפור זדורוב הוא דוגמה מצויינת לקיצוניות ברשת. ויכוחים אינסופיים, לעיתים אפילו מקניטים, קיצוניים ואלימים אחד כלפי השני כשבסופו של דבר הכוונות של כולם טובות- צד אחד מאמין במוסדות המדינה- בית משפט, משטרה, פרקליטות- וצד שני מאמין בחפותו של אדם שבכלל לא מכיר ונחרד מהסיכוי שאדם חף מפשע ישב שנים ארוכות בבית הסוהר על לא עוול בכפו. בנושא הסכסוך הישראלי פלשתיני- לדעתי עצם זה שהעם מצביע ביבי זה מראה שרוב העם נמצא במרכז ימינה- הרבה יותר מרכז. הרי לא מצביעים לביבי בגלל המצע הכלכלי-חברתי שלו. ולמרות מה שרבים חושבים יש בזה הגיון- בהנחה שרוב העם לא רוצה מלחמה, אך מבין שאין עם מי לעשות שלום- הפיתרון הוא קפאון. יכול להיות שקפאון ומדיניות הפרווה של ביבי מסוכנת- אבל האמת? אני לא סגור על זה שיש דרך יותר טובה. לדעתי השנאה בין חילונים לחרדים קיימת אבל בסך הכל ממש לא נוראית. הנושא העדתי הולך ושוקע(כי הנוער של היום כבר תוצר של הכלאות של 2-3-4-5 עדות וזה משהו שלאט לאט יעלם כלא היה אולי מלבד האתיופים שכמו התימנים עם הזמן ילכו, יתפתחו וישתלבו וכבר לא יהיו בשולי החברה. הרשת היא דרך של אנשים לפרוק... שיפרקו שם... בפועל יש תמונה שונה ולדעתי רוב העם לא מקצין ולא מוסת. להפך- נראה לי שהוא מתמתן. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|||
14-Apr-2016, 9:45
הודעה: #47
|
|||
|
|||
עידן,לא יודע מה זה רוב העם,יודע מה נאמר כמעט בכל בית/מה נאמר בבתי ספר/מה נאמר ברחוב החרדי(יש לי בן כזה)/מה נאמר בשמאל הכמעט קיצוני(יש לי אחות כזו)/ מה נאמר ב"כיפות הסרוגות"(מרבית הבני דודים שלי כאלו)/ מה נאמר ביציע(אנחנו שם)/מה נאמר בסקרים(כולנו קוראים)/מה אומרים הפוליטיקאים(כולנו שומעים)/איך מתנהגים לכל מי שיוצא בעד הוצאת הצבא ממחלוקות(כולנו רואים קוראים ושומעים).
קל להתייחס לרוב השקט,אך הוא כבר לא קיים ולא רלוונטי,מי שמשפיע יותר ויותר היום ויקבע בעתיד זה הדוברים בערוץ 20/ישראל שלנו/מנהיגי נוער הגבעות/רבני נוער הגבעות/לה פמיליה,הם כבר מזמן לא מיעוט סהרורי,הם הקול הפופולרי,אתה חייב להבין שלשרוף ילד חי הפך להיות מעשה שניתן להסביר )עדיין לא להסכים)וחייל שיורה במחבל(רוצח פוטנציאלי)11 דקות אחרי גמר ארוע,הוא ילד של כולנו(אגב,לא שלי ולכן אני עוכר ישראל). |
|||
14-Apr-2016, 9:45
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 14-Apr-2016 על ידי 9:45 טל.מ.)
הודעה: #48
|
|||
|
|||
שקט
(13-Apr-2016 21:09)עידן444 כתב: החייל הזה עשה 2 טעויות- מה זה הרבה קודם ? הוא היה בארוע ? הסתער, עשה סריקה לאחור ווידוי הריגה ? או שהגיע עם הג׳יפ אחרי שהארוע נגמר ופתאום נהיה גיבור ? הוא היה הסמכות הבכירה בשטח ? כל מי שהיה בצבא 5 דק ביחידה קרבית יודע שבמינימום יש כאן הפרה ברורה של הוראות פתיחה באש. מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
14-Apr-2016, 9:50
הודעה: #49
|
|||
|
|||
(14-Apr-2016 9:45)טל.מ כתב:(13-Apr-2016 21:09)עידן444 כתב: החייל הזה עשה 2 טעויות- אחרי שהקצין שעמד ליד המחבל המנוטרל סיים לדבר בטלפון. |
|||
14-Apr-2016, 9:51
הודעה: #50
|
|||
|
|||
(14-Apr-2016 9:45)טל.מ כתב:(13-Apr-2016 21:09)עידן444 כתב: החייל הזה עשה 2 טעויות- משאיר לצבא לתחקר ולא מסיק מסקנות(מתייחס לעובדות). זה לא המקרה הראשון,בכל ההיסטוריה של ה68 שנים האחרונות היו מקרים כאלו ואחרים,חלקם בסערת הקרב/חלקם בלי קשר,המקרים בעבר לא היו מיוחסים למחנה פוליטי כזה או אחר,אני גם היום לא מייחס. ולכן הצבא חייב לעשות את העבודה(והצבא בלבד) הוא עשה את בעבר בלא מעט מקרים,ראו מקרה כפר קאסם/מקרה סגן פינטו ועוד מקרים אחרים. ושוב לצערי,כפי שברוך גולדשיין הפך לגיבור לאומי וסגן פינטו לא,כך היורה מחברון יהפוך להיות נר לרגלי המתגייסים החדשים במידה ולא יעשה מהלך חד וברור מצד ראש הממשלה והמנהיגות הפוליטית מקצה לקצה. |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 6 אורחים