זהו עוד אחר הלך.
|
26-Mar-2016, 23:26
הודעה: #11
|
|||
|
|||
RE: זהו עוד אחר הלך.
שיילך קיבינימאט!
|
|||
26-Mar-2016, 23:29
הודעה: #12
|
|||
|
|||
זהו עוד אחר הלך.
(26-Mar-2016 22:44)אריאל כתב: איך נפסיד עד סוף העונה בלי מאמן? חחח Sent from my iPhone using Tapatalk |
|||
26-Mar-2016, 23:33
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 26-Mar-2016 על ידי 23:34 אופיר34.)
הודעה: #13
|
|||
|
|||
אנשים התפללו ליום הזה. אוהדים היו מוכנים למכור כליה רק לראות את אוסידון בחוץ. הנה זה קרה. בור נשתה כוס מים ונרגע.
הרי כל תגובת השרשרת הזאת צפויה וברורה. המאמן שאוסידון הביא קיפל את הבסטה, "מנהיג" האוטיסטים מכנס ישיבת שחקנים, התקשורת מייצרת כותרות ענק... עוד לא עברו 48 שעות מרגע "ההכרזה" וכבר כל עולם הספורט כמרקחה. סבלנות. בוא נחכה מספר ימים ונראה לאן הרוח נושבת. בלתי אפשרי שכל יום יהיה פה או סקנדל או פסטיבל... Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
|||
26-Mar-2016, 23:35
הודעה: #14
|
|||
|
|||
נראה לי שהכל התנקז לרגע הזה עם בני לם
כל האנשים שעליהן מדברים כבר שנים שהם החולה הרעה של מכבי נתניה , זו הייתה חלק מהתכנית שלהם מפגר ולא אופטימי. |
|||
27-Mar-2016, 8:22
הודעה: #15
|
|||
|
|||
(26-Mar-2016 22:01)amir כתב: לפני חודשיים מוניתי לתפקיד מאמן מכבי נתניה ע"י דורון אוסידון", כתב קורצקי, "מיד כשהגעתי מצאתי מועדון במשבר קשה שנוהל וכוון ע"י אנשים שהתמקדו בניהול מאבק מכוער נגד בכירים במועדון, מאבק שהשפיע קשות על היכולת המקצועית של השחקנים. לצערי האווירה שנוצרה סביב הקבוצה לא תמכה ביכולת שלי לניהולו המקצועי של המועדון. ואני הייתי בטוח שדורון הודיע על עזיבה.. |
|||
27-Mar-2016, 9:11
הודעה: #16
|
|||
|
|||
לקורצקי יש לפחות יושרה פנימית והוא הולך אחרי מי שהביא אותו לקבוצה
נקווה שנבין בתוך כמה ימים להיכן הספינה שטה |
|||
27-Mar-2016, 9:41
הודעה: #17
|
|||
|
|||
RE: זהו עוד אחר הלך. | |||
27-Mar-2016, 9:55
הודעה: #18
|
|||
|
|||
פיליפצ'וק לא מבין אותך הרי גם עם אוסידון היינו יורדים ליגה אז מה זה משנה לקורצקי ?
אני חושב שהוא פשוט אדם ישר וראה שאוסידון התפטר אז היה לויאלי עד הסוף וזה יפה לראות בכדורגל הישראלי כמו שאז היה עם יוסי מזרחי ואבי נמני ... קורצקי כנראה הבין שפני העיר זה ללכת על שחקני העבר להחזיר את הצביון של המועדון , עשו טעות בתחילת העונה שלא הלכו על תקציב נמוך והישארות ליגה עם בני לם , עכשיו צריך לבנות הכל מחדש טאני מקווה שהפעם תתמוך במינויו או בשחקן עבר אחר , לדעתי 2 הם הכי מתאימים הראשון בני לם השני רונן גבאי , לגבי רוני לוי זה גדול עלינו וגם הוא לא יסכים לרדת ליגה |
|||
27-Mar-2016, 10:58
הודעה: #19
|
|||
|
|||
(27-Mar-2016 9:55)זאב רווח כתב: פיליפצ'וק לא מבין אותך הרי גם עם אוסידון היינו יורדים ליגה אז מה זה משנה לקורצקי ? כמו שבעונת הירידה הקודמת אתה ואחרים מייחסים אותה לעטר כי הוא עמד על הקווים, ככה קורצקי לא רוצה שייחסו את הירידה הזו אליו, על אחת כמה וכמה שהוא לא מיועד להמשיך. |
|||
27-Mar-2016, 11:12
הודעה: #20
|
|||
|
|||
אתה טועה פיליפצ'וק , כשעטר הוריד אותנו ליגה הוא לקח את הקבוצה במצב קשה אבל עם סיכוי מעשי ותאורטי
קורצקי הגיע לנתניה כשכבר הכל נסגר ורק בתיאוריה אם היינו מנצחים את כל המשחקים ו 2 קבוצות היו מפסידות את כל המשחקים ... ההבדל ענק |
|||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
משתמשים שצופים באשכול זה: 3 אורחים