אם אני ווקוביץ' ויש לי הסכם חתום
|
01-Sep-2015, 0:50
הודעה: #21
|
|||
|
|||
הוא דווקא נשמע לי אינטליגנט ..
Sent from my iPad using Tapatalk מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
01-Sep-2015, 0:55
הודעה: #22
|
|||
|
|||
RE: אם אני ווקוביץ' ויש לי הסכם חתום
ערס אינטליגנט. הם הכי מסוכנים..
Sent from my LG-D855 |
|||
01-Sep-2015, 0:58
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 01-Sep-2015 על ידי 1:01 אלון.)
הודעה: #23
|
|||
|
|||
(01-Sep-2015 0:50)טל.מ כתב: הוא דווקא נשמע לי אינטליגנט .. תודה טל, אם הייתי ערס אז ״האשכנזי״ לא היה הנהג שלי למשחקי החוץ... נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk (01-Sep-2015 0:43)אופיר34 כתב:(01-Sep-2015 0:34)אלון כתב: למה אתה מתעצבן כשמציינים עובדות נכונות? מה שאני אומר שהעני צריך להמר בקטן כמו שעשה עם מישצנקו וסימילאניץ. אחד לא שיחק שנתיים אך נבחן והרשים את הצוות המקצועי, השני, צעיר וללא ניסיון אך נבחן גם הרשים את הצוות המקצועי. זה לא מבטיח כלום אך מפחית את הסיכונים... נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk |
|||
01-Sep-2015, 9:15
הודעה: #24
|
|||
|
|||
אני יכול להמשיך איתך עוד שנתיים....נראה מי ישבר ראשון.
רב הזרים הטובים לא מוכנים להגיע למבחנים באיפריית הכדורגל שלנו, וכנראה שאם זה יהיה התנאי שלך תשאר עם שני זרים עד סוף העונה. מעבר לזה אתה ממשיך להתעלם מהעובדה שהתחלנו באיחור את ההכנה שלנו לעונה הזאת וזה לא בדיוק מקל על העניין. בכל מקרה אני בטוח שחברת הסקאוטינג החדשה א' את ט' תביא לנתניה אחלה זרים בשנים הקרובות. אני רגוע.... |
|||
01-Sep-2015, 23:39
הודעה: #25
|
|||
|
|||
אני שמח שאייל עשה שינוי פאזה במחשבה ובהתבטאויות אני מאמין שאם היית עושה זאת לפני כמה שנים היה נחסך מאיתנו ירידת ליגה אחת לפחות ...
כשיש מקום לבקר חובה על האוהדים לבקר אם לא הבעלים והמנהלים יעשו אין ספור טעויות ככל שהאוהדים ירצו בטובת ובהצלחת הקבוצה זה יקרין על הבעלים והמנהלים ועל המאמן לבחור ולהשקיע יותר בשחקנים טובים יותר אוסידון התחיל אחרי הביזיון עם בני לם טוב כמו שאייל אמר חודש ראשון עבד מצויין חודש שני יצא טמבל |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים