שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
קצת שמחה לאיד.
10-Dec-2013, 22:53
הודעה: #41
RE: קצת שמחה לאיד.
(10-Dec-2013 22:37)אבירמבו המכבי כתב:  
(10-Dec-2013 22:16)amir כתב:  אבירם אותי שכנעת מה אפשר לעשות הלאה?

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

להחליף את השחור (כמובן שרק לא לכחול). נמשיך להיות צהובים וברור שהצבע הצהוב ימשיך לשלוט ביציע, אבל הצבע המשני יהיה צבע אחר. הצעיפים ימשיכו להיות צהובים, רק שהכיתוב עליהם יהיה חום/סגול/כל צבע אחר ושכולם ידעו שצמד הצבעים הזה הוא מכבי נתניה.

פיליפצ'וק - אתה מדבר על התקופה שבדיוק הטלויזיה נכנסה לתמונה. לביתר ירושלים ומכבי חיפה היה את המזל הגדול להיות במקום הנכון בזמן הנכון - וזה נפתס חזק. היום לא אנחנו ולא הפועל כפר סבא נוכל לשנות סדרי עולם גם אם מעכשיו צלחת האליפות תקפוץ בינינו כמו פינג-פונג עד 2050.
לדעתי זה שטויות,צהוב שחור זה החיים שלנו,על זה גדלתי,על ה*** מה חושבים לגבי אוהדי זה שאנחנו נראים כמו אוהדי בית"ר,צהוב שחור בשבילי זה רק נתניה,כל השאר זה כלום
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
10-Dec-2013, 23:56
הודעה: #42
בית"ר ממותגת כקבוצה גזענית ובעזרת המיתוג הזה הם מושכים את כל האוכלוסיה הגזענית בארץ ולכן יש להם הרבה אוהדים גם אם הם לא זוכים בתארים רבים.
כל השאר הם קבוצות וותיקות עם המון תארים והצלחה באירופה.

פעם מכבי נתניה יצגה את העיר נתניה, לצערי זה כבר לא המצב ולכן אנחנו בבעיה.

אני אגב חושב שצהוב שחור ולבן יחד עם תלבושת יחודית שבבסיסה תשאר באותו עיצוב בכל עונה (דוגמת ריבר בארגנטינה)
יכול לעזור לנו לשמור על יחודיות ובעזרת היחודיות הזאת לנסות להחזיר את העיר לקבוצה .

מפגר ולא אופטימי.
11-Dec-2013, 0:03
הודעה: #43
ביתר לא גזענים עובדה שמשחקים שם אפריקאים יש להם בעיה עם האויבים שלנו וזה מובן לי זה לא בגלל שהם ערבים אלא בגלל שהם אויבים אגב הרוב הגדול באוהדי נתניה גם בדעות של אוהדי ביתר כנל בבאר שבע בני יהודה זה הסגנון
צטט הודעה זו בתגובה
11-Dec-2013, 0:10
הודעה: #44
קצת שמחה לאיד.
עזוב דעות פוליטיות
אם תסתכל על אוהדי ביתר מול כל השאר תראה שמדובר באוהדים שמגיעים ברובם מהשכבות החלשות.
זאת קבוצה שמאחדת את השכבות החלשות ולכן יש להם כזה קהל גדול
בדרך כלל השכבות החלשות הן יותר אלימות ובעלות דעות יותר קיצוניות בכל הקשור לפוליטיקה.

מפגר ולא אופטימי.
11-Dec-2013, 0:29
הודעה: #45
מה רע בסט כזה
11-Dec-2013, 0:54
הודעה: #46
(11-Dec-2013 0:03)לואיס מרין כתב:  ביתר לא גזענים עובדה שמשחקים שם אפריקאים יש להם בעיה עם האויבים שלנו וזה מובן לי זה לא בגלל שהם ערבים אלא בגלל שהם אויבים אגב הרוב הגדול באוהדי נתניה גם בדעות של אוהדי ביתר כנל בבאר שבע בני יהודה זה הסגנון

שטויות במיץ עגבניות. גזענים נקודה.
מה היה להם נגד הצ׳צ׳נים?
מה יש להם נגד ערבי מוסלמי אזרח ישראל?
מי שכותב ״בית״ר טהורה לעד״ מזכיר לי במקרה הטוב את וולדמורט ובמקרה הרע, לא צריך להסביר.

חבורת בריונים גזענים עלובים

מפגר אבל אופטימי
11-Dec-2013, 8:37
הודעה: #47
(11-Dec-2013 0:03)לואיס מרין כתב:  ביתר לא גזענים עובדה שמשחקים שם אפריקאים יש להם בעיה עם האויבים שלנו וזה מובן לי זה לא בגלל שהם ערבים אלא בגלל שהם אויבים אגב הרוב הגדול באוהדי נתניה גם בדעות של אוהדי ביתר כנל בבאר שבע בני יהודה זה הסגנון

שטויות במיץ עגבניות. גזענים נקודה.
מה היה להם נגד הצ׳צ׳נים?
מה יש להם נגד ערבי מוסלמי אזרח ישראל?
מי שכותב ״בית״ר טהורה לעד״ מזכיר לי במקרה הטוב את וולדמורט ובמקרה הרע, לא צריך להסביר.

חבורת בריונים גזענים עלובים
[/quote]
קל מאוד לפנות למכנה המשותף הנמוך,קל לא פחות להתאחד סביב שינאה/רוע ולעורר את הגזענות שקיימת ברובנו,עשה את זה בעבר ראש ממשלה יקר שהיה רחוק מלהיות גזען אך היה איש כיכרות,עשו ועושים את מרבית מנהיגי החרדים האשכנזים,עשו ועושים את זה ניפלא בש"ס,עושים את זה ניפלא בימין הקיצוני ולהבדיל בשמאל הרדיקלי(התנהלות אוהדי הפועל ת"א לא שונה),עושים את זה מנהיגי אוהדי בית"ר ברשות טביב,מי שיכנס להיסטוריה יבין עד כמה הבסיס של בית"ר והרוויזיוניסטים היה שונה בתכלית(למרות העמדות המדיניות) ולכן לאנשים כמו בגין הצעיר/מרידור וחבריהם קשה מאוד להיות שם בסביבה.
11-Dec-2013, 10:11
הודעה: #48
איך הם בדיוק גזענים אם משחקים אצלם שחומי עור?
צטט הודעה זו בתגובה
11-Dec-2013, 10:20
הודעה: #49
אם ראית בתכנית החדשה של מיקי חימוביץ הפגישו את איש הלה פמיליה עם מוחמד גדיר בביתו בכפר הבנאדם נכנס לבית ולא היה מוכן ללחוץ יד לאף אחד שם ואני אחסוך לך את כל שאר המשפטים שהוא אמר מה זה אם לא גזענות?
לך תראה את הקטע דבר איתי אחכ.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

אין אחד אשר יבין את סוד האושר.
11-Dec-2013, 10:38
הודעה: #50
(11-Dec-2013 10:11)לואיס מרין כתב:  איך הם בדיוק גזענים אם משחקים אצלם שחומי עור?
גזען הוא גזען הוא גזען
זה רק שאלה של הזמן/המקום והעיתוי
ומי שגזען נגד ערבים יהיה גזען נגד שחורים ומי שגזען נגד שחורים יהיה גזען נגד יוצאי אתיופיה/רוסיה/תימן/מרוקו/רומניה....וחוזר חלילה.
כך היה במדינות חשוכות,כך במדינתנו.
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 4 אורחים