דיא סבע סיכם את תנאיו בדינמו בוקרשט הרומנית
|
11-Jun-2015, 16:13
הודעה: #11
|
|||
|
|||
RE: דיא סבע סיכם את תנאיו בדינמו בוקרשט הרומנית
(11-Jun-2015 15:41)אייל ס כתב:(11-Jun-2015 15:27)טל.מ כתב: נראה את נתניה מונעת ממנו לשחק בחו"ל .. כמו שלא נוכל להרוויח על אבו עביד. צריך להפנים שטוברוק לא טובה לנו. יש שם שחקנים לא רעים אבל כל הבאלגן איתם פשוט לא שווה את זה. צריך להבין שמבחינה טכנית כרטיס השחקן נמצא פיזית בידי מכבי נתניה. בסופו של דבר, כל קבוצה שלא תהיה תצטרך לבקש ולקבל את הכרטיס+טופס ההעברה החתום ממכבי נתניה. אני מקווה גם כן ( לא ראיתי) שאין הסכם מגירה חתום ע"י שגב בלבד + חותמת ב- 2 שקלים חדשים מבית דפוס שמאשר כי העברה לחו"ל מבטלת את האופציה... ככל שיש גם כאן הסכם שכזה.. זהו הזמן לפעול בכל חזית משפטית אפשרית. אני מסכים כי לגבי העתיד אין ספק כי כל סיכום עם היצור מטוברוק הוא אסון במוקדם או במאוחר. |
|||
11-Jun-2015, 16:24
הודעה: #12
|
|||
|
|||
אמיר,בין כל אלו(הרבים שאכלו אותה) ,לאריק איזיקוביץ יש מקום של כבוד.
הקבוצה בפרוק,שחקניו אצל המפרק ושום הסכם בע"פ או בכתב,חתימה אחת ללא חותמת או עם חותמת לא יעזרו במקרה כזה. הקבוצה חפצת חיים ויגיעו אוהדים שהקבוצה בנשמתם ויתרמו מכספם,לחבר איזיקוביץ תיהיה שוב בעיה,כי לצאת לשמש כשגוש חמאה על ראשך זה לא תמיד חוויה שאפשר לחזור עליה פעמיים. ולכן,לא להתרגש מהכותרות של העיתונאים שנהנים ממעטפות מאז ומעולם,זה עיניין של שיגרה הפרסומים האוהדים שמקבל אריק(הלחוץ). |
|||
11-Jun-2015, 16:41
הודעה: #13
|
|||
|
|||
אייל עזוב רגע את משקעי העבר ואת זה שמדובר באריק שאני מאחל לו שיסיים כמו החבר שלו שגב, האם במקרה הזה אין משהו בטענתו? הוא נתן לך משהו בחינם השתמשת עכשיו תחזיר.
אין אחד אשר יבין את סוד האושר. |
|||
11-Jun-2015, 16:41
הודעה: #14
|
|||
|
|||
פעם חשבתי שהנחש יהפך לנסיך על סוס לבן מתברר שהנחש יכול מקסימום להפוך לעקרב
לא אכפת לי שסבע ואבו עובייד לא ישחקו בנתניה אבל אשמח מאוד אם איזיקוביץ' לא יראה אגורה מהם לעולם אסור כאוהדים בעתיד הקרוב והרחוק לתת לו דריסת רגל במכבי נתניה וחובה ללחוץ על ראש העיר לגרש את הנחש מהעיר נתניה למה שייהנה מתשתיות והשקעות העיר ? |
|||
11-Jun-2015, 16:43
הודעה: #15
|
|||
|
|||
(11-Jun-2015 16:41)amir כתב: אייל עזוב רגע את משקעי העבר ואת זה שמדובר באריק שאני מאחל לו שיסיים כמו החבר שלו שגב, האם במקרה הזה אין משהו בטענתו? הוא נתן לך משהו בחינם השתמשת עכשיו תחזיר. זהו שהוא לא נתן לי בחינם,נתתי לו ציוד ותלבושות בחצי מיליון ש"ח,זה הרבה יותר מכל פסיקה שהוועדה למעמד השחקן היתה פוסקת בעיניין שחקני טוברוק יחד. .ולא נדבר על כרטיסים/מנויים ושאר מינים בישין. |
|||
11-Jun-2015, 16:48
הודעה: #16
|
|||
|
|||
אוקי לא חושב שזה יחזיק מים בבוררות בשביל לקבל משהו על סבע או להשאיר אותו פה.
|||
11-Jun-2015, 16:51
הודעה: #17
|
|||
|
|||
אייל גם הציטוט שהזכרת לא מדוייק
הוא קיבל הרבה יותר וגם היה שותף למכבסה .... |
|||
11-Jun-2015, 17:08
הודעה: #18
|
|||
|
|||
(11-Jun-2015 16:48)amir כתב: אוקי לא חושב שזה יחזיק מים בבוררות בשביל לקבל משהו על סבע או להשאיר אותו פה. ההבדל ביני ובינך,שאני מוכן לממן את הליך הבוררות(ובמילים אחרות,להוציא לעצמי עין רק כדי שלצד השני יצאו 2 עיניים). זה המקרה שמעדיף להיות צודק ולא חכם(וזה קורא לי מעט מאוד פעמים בחים) בסין מדברים סינית,ברומא מתנהגים כרומאי,בטוברוק מדברים בטרבלסית. |
|||
11-Jun-2015, 17:23
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 11-Jun-2015 על ידי 17:24 amir.)
הודעה: #19
|
|||
|
|||
בהצלחה, פשוט זה לא יהיה.
|||
11-Jun-2015, 21:30
הודעה: #20
|
|||
|
|||
(11-Jun-2015 17:08)אייל ס כתב:(11-Jun-2015 16:48)amir כתב: אוקי לא חושב שזה יחזיק מים בבוררות בשביל לקבל משהו על סבע או להשאיר אותו פה. ככה אני אוהב אותך חד... צריך לעשות סוף ספורטיבי לאיש ... אם אפשר תממן גם בלש פרטי שיעשה חקירת יכולת לזה שיש לו הרבה כסף באפריקה בלונדון... |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 3 אורחים