משחק שמיני העונה שהקבוצה כובשת שער אחד בלבד
|
04-Dec-2013, 0:28
הודעה: #51
|
|||
|
|||
RE: משחק שביעי העונה שהקבוצה כובשת שער אחד בלבד
בלי ערן לוי אני בטוח שהשנה אנחנו קבוצת מרכז טבלה.
"כל החיים בלב את אלופה" |
|||
04-Dec-2013, 0:31
הודעה: #52
|
|||
|
|||
להזכירכם רק שבהפסד היחיד שלנו השנה ערן לוי לא שיחק ...
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk אין אחד אשר יבין את סוד האושר. |
|||
04-Dec-2013, 0:36
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 04-Dec-2013 על ידי 0:38 yaron73.)
הודעה: #53
|
|||
|
|||
ערן לוי וקובי חסן הם השחקנים היצירתיים היחידים אצלנו.
אני לא חושב שערן לוי עצלן. בניגוד לאיציק זוהר הוא מקריב הרבה יותר במגרש , כמובן עד שנגמר לו האוויר..... "כל החיים בלב את אלופה" |
|||
04-Dec-2013, 0:36
הודעה: #54
|
|||
|
|||
(04-Dec-2013 0:33)פיליפצוק כתב:(04-Dec-2013 0:05)אופיר34 כתב: בתור אחד שמבין גדול בכדורגל בוא תסביר לי איך הטאלנט שלך עבר כל כך הרבה קבוצות בקריירה הלא ארוכה שלו ? |
|||
04-Dec-2013, 0:40
הודעה: #55
|
|||
|
|||
RE: משחק שביעי העונה שהקבוצה כובשת שער אחד בלבד | |||
04-Dec-2013, 0:41
הודעה: #56
|
|||
|
|||
משחק שביעי העונה שהקבוצה כובשת שער אחד בלבד
(04-Dec-2013 0:27)תומר חרוב כתב: טל, השאלה אם הכישרון של העובד הזה לא בא על חשבון התפוקה של העובדים האחרים. יוסי נוקט בגישה נהדרת בזה אני מסכים, אבל אני אוהד ומנקודת המבט שלי (והתפקיד שלי קל יותר) אני חושב שעדיף היה בלעדיו. תומר אחרי שראיתי את נתניה מספיק פעמים העונה - אני מבטיח לך אין אחד בקבוצה שלא מגיע לידי ביטוי ומיצוי כשרונו בגלל ערן לוי .. אם היה אחד או שניים כאלה עם כזו יכולת וכשרון לא היה צריך את ערן לוי בנתניה. מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
04-Dec-2013, 0:49
הודעה: #57
|
|||
|
|||
(04-Dec-2013 0:41)טל.מ כתב:(04-Dec-2013 0:27)תומר חרוב כתב: טל, השאלה אם הכישרון של העובד הזה לא בא על חשבון התפוקה של העובדים האחרים. יוסי נוקט בגישה נהדרת בזה אני מסכים, אבל אני אוהד ומנקודת המבט שלי (והתפקיד שלי קל יותר) אני חושב שעדיף היה בלעדיו. להגיד שערן לוי "מפריע" לשחקנים אחרים לבוא לידי ביטוי זה שטויות במיץ. להיפך, לערן יש את היכולת להגביר לשחקנים (במיוחד החלוצים)את התפוקות בזכות המסירות הגאוניות שלו. |
|||
04-Dec-2013, 0:56
הודעה: #58
|
|||
|
|||
undefined
|
|||
04-Dec-2013, 0:58
הודעה: #59
|
|||
|
|||
ערן לוי הוא מהבודדים בסגל השנה שהייתי בונה עליהם לליגת העל בתקווה שנעלה. אני מקווה שגם ההנהלה וגם הצוות המקצועי מבינים שהמטרה השנה עם הסגל הזה היא לעלות ליגה בלבד ולאחר מכן צריך לבנות קבוצה חדשה בליגת העל.
"כל החיים בלב את אלופה" |
|||
04-Dec-2013, 0:58
הודעה: #60
|
|||
|
|||
פיליפצ'וק,
בדיון רציני לא אומרים "שטויות במיץ" כשלא מסכימים לדעה מסוימת...אני בעד דיונים לא רציניים אבל בכל זאת, בשביל לכבד את החברים האחרים, אני מציע שדווקא נשמור על רצינות. |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 2 אורחים