בואו נ מ ל א את המערבי .
|
23-Nov-2013, 12:53
הודעה: #31
|
|||
|
|||
RE: בואו נ מ ל א את המערבי .
גם אם שחקן ב- 1.90 נותן עונה טובה אצלך, בעונה הבאה אותו שחקן כבר לא יישאר בסכום הזה.
[/quote] במידה ויהיה לו חוזה ארוך טווח,הוא ישאר את הטעות שעשו עם קובי דג'אני אסור לעשות שוב שילשו לו את החוזה בלי סיבה ,למרות שהיה לו הסכם ל3 שנים והפכו שחקן רעב,תרתי משמע לשחקן שבע. ואני חוזר על משנתי,שכר נמוך ופרמיות גבוהות על הצלחות קבוצתיות וקנס פרס במקרים מסויימים. |
|||
23-Nov-2013, 13:18
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 23-Nov-2013 על ידי 13:19 אסףג.)
הודעה: #32
|
|||
|
|||
בחייך אייל, שחקן שנותן עונה טובה ולשיטתך עולה 1.90₪, בעונה שלאחריה ירצה שדרוג. לא תיתן לו יעשה שביתה איטלקית או שיעשה הכל כדי לעזוב. אולי תגזור עליו קופון אבל עוד לא קרה ששחקן נשאר בקבוצה בניגוד לרצונו ונתן את הכל. זו התרבות הספורטיבית פה וזאת המנטליות. אני מקווה שאתם תצליחו לחנך אחרת את הילדים.
ולא קל כידוע לשחזר עוד קובי דגאני , כבר שנתיים שאנחנו לא מצליחים |
|||
23-Nov-2013, 13:28
הודעה: #33
|
|||
|
|||
אייל אני מבין את מה שאתה אומר אבל טעות בידך כי מי שיוצר את כל הבעיות אלה הסוכנים וביום שדג׳אני נתן עונה גדולה אתה חייב להשוות את רמתו למצב השוק (ביקוש והיצע) .
לצערי שחקנים ב-50 k לא יהיו מספיק טובים לא לקהל לא לצעירים ולא עוד הרבה דברים. מה שכן כשההנהלה בוחרת זר או ישראלי יקר חייב שיהיה לו גם כדורגל וגם אישיות דג׳אני לא אישיות וגם סבע לא אישיות 2 שחקנים מהמגעילים שהיו פה ... לעומת זאת אחד כמו לואיס , ליפנייה גיא שרעבי בזמנו הם אישיות (לצערי לא עולה ישראלי אמיתי שהיה פה ואני יכול לקרוא לו אישיות גם לא שטראובר...) כמה מילים על הנוער חבל שלא עשית סדר כשהיית צריך חבל שמתערבים ומטפטפים רעל (לא יודע מי???) אני חושב שהולצמן יהיה מאמן ענק בליגת העל (אני לא אובייקטיבי) אבל לא זאת הדרך בטח לא בצורה שזה נעשה אפשר להגיד על צרפתי הכל אבל הוא אחד שנותן את הנשמה ...הכי מצחיק ועצוב לשמוע מה בני לם אומר שהוא מנהל מקצועי של מחלקת הנוער לא של קבוצת הנוער . והכי מצחיק וברור הקמפיין שאיזיקוביץ את אפי ישראל עושים לו ואומרים מעל גלי האתר שחמש דקות אחרי שמפטרים אותך ממכבי אתה בטוברוק ... ואני חושב שהפעם גם אריק מחכה לו בפינה וברגע שבני לא יהיה במכבי גם איזיקוביץ יסובב לו את הגב... לא מוזר שכל מאמני הנוער נכשלים ורק המנהל המקצועי יוצא נקי ??? |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 5 אורחים