שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
שחרור שחקנים עפ וואן
28-Dec-2014, 12:49
הודעה: #41
RE: שחרור שחקנים עפ וואן
אני מזכיר לכולנו שפורמלית, עדיין אלי שגב מחזיק ב-75% מהבעלות...
מהבור שנוצר עדיין לא יצאנו..
אני מעריך שכל התנהלות עתידית לגבי ההמשך( גם מבחינת מי שמוכן לתרום מזמנו וכספו) תלויה בהזרמת כספים כזו או אחרת מטעם שגב,
לא ברור גם מצב התנהלות הבקרה בעניין הערבויות( או ערבויות לכאורה...), אך בידיה ככל הידוע שיקים אישיים של דמות הקרובה מאוד מאוד לאלי שגב, שיקים אשר יוגשו לפירעון ככל שלא יועבר הסכום המוסכם ( שעדיין כנראה לא עבר...).
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
29-Dec-2014, 13:16
הודעה: #42
שחרור שחקנים עפ וואן
ע״פ ספורט 5 שבעה שחקנים ישוחררו :
שריקי קנדה גביש גבי אברג׳יל מלכה .
לארי קיודה ימכר (אם מישהו ירצה לקנות ...) , שני שחקנים אולי יגיעו.

לא ברור לי איך כל השחרורים האלה מתנהלים . מעבר לזה שגביש רוצה לעזוב, לכל השאר יש חוזים . ממה שנאמר כאן אפשר להשתחרר מקנדה בינואר. לגבי כל השאר - צריכים את הסכמתם, פיצוי, למצוא להם קבוצה וכו . נשמע לי מסובך.

מרקו רויס - לא מילה גסה !
29-Dec-2014, 13:28
הודעה: #43
שחרור שחקנים עפ וואן
(29-Dec-2014 13:16)טל.מ כתב:  ע״פ ספורט 5 שבעה שחקנים ישוחררו :
שריקי קנדה גביש גבי אברג׳יל מלכה .
לארי קיודה ימכר (אם מישהו ירצה לקנות ...) , שני שחקנים אולי יגיעו.

לא ברור לי איך כל השחרורים האלה מתנהלים . מעבר לזה שגביש רוצה לעזוב, לכל השאר יש חוזים . ממה שנאמר כאן אפשר להשתחרר מקנדה בינואר. לגבי כל השאר - צריכים את הסכמתם, פיצוי, למצוא להם קבוצה וכו . נשמע לי מסובך.

על פי פירסומים זרים לשריקי יש ביקוש, את קנדה אפשר לשחרר, גביש ביקש לעזוב, מלכה? ישמח (לדעתי) לקבל דקות במקום אחר ואותו כנ״ל אברג׳יל. לגבי גבי כנראה יהיה לו ביקוש ברומניה למרות שלא הייתי ממהר לשחרר אותו...
נ.ב- את כל השחרורים האלה היו צריכים לעשות כבר בקיץ...

נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk
29-Dec-2014, 13:43 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 29-Dec-2014 על ידי 13:44 פיליפצ'וק.)
הודעה: #44
לכל השחקנים שהוזכרו יהיה ביקוש בקבוצות תחתית בליגה העל או בקבוצות הצמרת בליגה הלאומית שרוצות לעלות לליגת העל.
לדעתי גם לאור המצב וחוסר הודאות אף אחד מהם לא ירצה להיאחז בקרנות המזבח ולהישאר בכוח כמו שעשה שלו מנשה בקיץ.
29-Dec-2014, 20:05
הודעה: #45
ושוב זר ברכות ותודות לסוכן אבי נמני.
אני מזכיר כי גם את חבילת המטמון הקרויה שוער הוא דאג לסדר ועכשיו צריך גם את הבעיה הזו לפתור.
כתבתי כבר בנושא הזה שטרייד מעניין יכול לסייע לנו ולהשאיר את טביב עם הרבה אויר ביד.
29-Dec-2014, 23:36
הודעה: #46
שחרור שחקנים עפ וואן
איזה טרייד ? תזכיר לי

מרקו רויס - לא מילה גסה !
30-Dec-2014, 9:49
הודעה: #47
(29-Dec-2014 23:36)טל.מ כתב:  איזה טרייד ? תזכיר לי

אם ניתן היה למצוא קבוצה שהרוש מעניין אותה ולבצע העברה( החלפה) עם שוער שלה שמעניין אותנו, אפשר בדרך מסויימת לעקוף את דרישת ההשבחה של אדון שכונת עלייה.
30-Dec-2014, 12:29
הודעה: #48
למכבי ת"א היתה אופציית רכישה על ירין חסן????????? פששששש... איזו יופי של עסקאות נרקמות כאן... איך במכירה של עומרי בן הרוש במחיר נוח מאוד(בגלל שהיינו עם הגב אל הקיר מכרנו אותו במחיר נמוך מחוסר ברירה) הם גם קיבלו אופציה על ירין חסן?(עם כל הזלזול בו של חלק מהכותבים כאן, אני מזכיר לכולם שמדובר בשחקן קבוע בסגל הנבחרת)
30-Dec-2014, 12:34
הודעה: #49
(30-Dec-2014 12:29)עידן444 כתב:  למכבי ת"א היתה אופציית רכישה על ירין חסן????????? פששששש... איזו יופי של עסקאות נרקמות כאן... איך במכירה של עומרי בן הרוש במחיר נוח מאוד(בגלל שהיינו עם הגב אל הקיר מכרנו אותו במחיר נמוך מחוסר ברירה) הם גם קיבלו אופציה על ירין חסן?(עם כל הזלזול בו של חלק מהכותבים כאן, אני מזכיר לכולם שמדובר בשחקן קבוע בסגל הנבחרת)

איש לא מזלזל בשום שחקן,שחקן סגל נבחרת לא אומר דבר וחצי דבר ליכולתו של שחקן.
לו ידעת איזה השפעה יש לגורמי חוץ על הנעשה בנבחרות,היית בוחר במקצוע אחר..
30-Dec-2014, 12:41 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 30-Dec-2014 על ידי 12:44 עידן444.)
הודעה: #50
כנראה אני תמים... בשבילי המילה 'נבחרת' היא עדיין פשוטה כמשמעה- קבוצה של נבחרים. בליגת העל לנוער יש בערך 30 בלמים. ירין חסן קבוע בנבחרות הצעירות. הוא כנראה טוב מרובם.
אין ספק שאלי שגב הביא אותנו לרמות חדשות של שפל. אוראל דגני ודלה ימפולסקי לא שווים פי כמה מירין חסן ואם יעקב שחר היה מציע לנו עליהם חצי מיליון ש"ח היינו מתפוצצים לו מצחוק בפנים.

אמנם לא שגב עשה את העסקה של בן הרוש, אבל עצם זה ש"קיבלו באכזבה" את העובדה שמכבי ת"א החליטה לא לממש את האופציה של רכישת כרטיסו של ירין חסן בחצי מיליון ש"ח אומרת הכל על המצב שלנו...

דמי השבחה עליו יהיו שווים יותר מזה...
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 2 אורחים