שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
כמה צהובים היו בקרית אליעזר?
09-Nov-2013, 19:13
הודעה: #11
RE: כמה צהובים היו בקרית אליעזר?
מה כולם מתלוננים
אחרי ה1:0 המשכנו לתקוף ולחפש את השני , דבר שלא קורה העונה.

מפגר ולא אופטימי.
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
09-Nov-2013, 19:48
הודעה: #12
(09-Nov-2013 19:13)אני gad כתב:  מה כולם מתלוננים
אחרי ה1:0 המשכנו לתקוף ולחפש את השני , דבר שלא קורה העונה.

פשששש באמת כל הכבוד...
09-Nov-2013, 20:07
הודעה: #13
ולמרות הכל ואף על פי, הקבוצה במקום שבו היא צריכה ורוצה להיות בסוף השנה, רחוקה 6 נק' מהמקום שבו היא לא רוצה להיות.
אני משתדל תמיד להסתכל על כל הכוס ולא רק על החצי הריק.
09-Nov-2013, 20:41
הודעה: #14
(09-Nov-2013 20:07)פיליפצוק כתב:  ולמרות הכל ואף על פי, הקבוצה במקום שבו היא צריכה ורוצה להיות בסוף השנה, רחוקה 6 נק' מהמקום שבו היא לא רוצה להיות.
אני משתדל תמיד להסתכל על כל הכוס ולא רק על החצי הריק.

גם אני משתדל להסתכל על חצי הכוס המלאה,אבל להזכירך,שנה שעברה ירדנו מתחת לקו האדום רק בפליאוף ורוב העונה היינו איפה שאנחנו רוצים להיות במבט ובתקווה שנסיים בפליאוף העליון,הסוף ידוע....גם כשאנחנו במקום הראשון צריך להיות עם האצבע על הדופק כי היכולת מדאיגה(כמו בשנה שעברה).
09-Nov-2013, 21:45
הודעה: #15
חבר'ה, זה אשכול של אופטימיות בעקבות הקהל הנפלא שלנו. את הניתוחים המקצועיים תשאירו לאשכולות אחרים (וראיתי שעשיתם את זה מצוין). כאן אנחנו אמורים לחייך בזכות הקהל שלנו ולא להחמיץ פנים בעקבות היכולת של הקבוצה.

אני כותב את זה, כי לצערי קורה יותר מדי שנפתחים כאן אשכולות על נושא מסוים ומהר מאוד הם סוטים לכיוונים שמוציאים את החשק להמשיך ולקרוא.

[img]http://srv2.jpg.co.il/4/5241460cd3e91.jpg[/img]
09-Nov-2013, 21:57
הודעה: #16
(09-Nov-2013 21:45)אבירמבו המכבי כתב:  חבר'ה, זה אשכול של אופטימיות בעקבות הקהל הנפלא שלנו. את הניתוחים המקצועיים תשאירו לאשכולות אחרים (וראיתי שעשיתם את זה מצוין). כאן אנחנו אמורים לחייך בזכות הקהל שלנו ולא להחמיץ פנים בעקבות היכולת של הקבוצה.

אני כותב את זה, כי לצערי קורה יותר מדי שנפתחים כאן אשכולות על נושא מסוים ומהר מאוד הם סוטים לכיוונים שמוציאים את החשק להמשיך ולקרוא.

אתה צודק לגמרי בעיקר לגבי אשכולות שמתפזרים לאלף נושאים. אין ספק שמנהל פורום היה עוזר פה...
בדבר אחד אתה טועה. אשכול אופטימי לא היה ולא יהיה פה בחיים. זה מנוגד לטבע האנושי שלנו...
09-Nov-2013, 22:37
הודעה: #17
(09-Nov-2013 21:45)אבירמבו המכבי כתב:  חבר'ה, זה אשכול של אופטימיות בעקבות הקהל הנפלא שלנו. את הניתוחים המקצועיים תשאירו לאשכולות אחרים (וראיתי שעשיתם את זה מצוין). כאן אנחנו אמורים לחייך בזכות הקהל שלנו ולא להחמיץ פנים בעקבות היכולת של הקבוצה.

אתה צודק, הקהל ללא ספק מספק את הסחורה ויותר.
עידוד קולני, שירים מגוונים במספרים גדולים ימשכו עוד ועוד אוהדים רדומים למגרשים.
10-Nov-2013, 21:58
הודעה: #18
כמה צהובים היו בקרית אליעזר?
התרגשתי לראות אחרי הגול הראשון גםמאת המבוגרים מרימים ידיים למשמע את השיר כול חיי אני שואל

** דרך אגב השיר כול חיי אני שואל זה אחד השירים היפים בכדורגל הישראלי,ממש כול הכבוד!
10-Nov-2013, 22:19
הודעה: #19
(10-Nov-2013 21:58)ranelbaz כתב:  התרגשתי לראות אחרי הגול הראשון גםמאת המבוגרים מרימים ידיים למשמע את השיר כול חיי אני שואל

** דרך אגב השיר כול חיי אני שואל זה אחד השירים היפים בכדורגל הישראלי,ממש כול הכבוד!

הכבוד הוא של קובי גיספן עמר הידוע בכינויו הג'וק
11-Nov-2013, 0:55
הודעה: #20
לא מבין איך אף מתמודד לא שר אותו ב- x factor
לא שמעתי שום שיר יותר יפה...
שלח תגובה 

[-]