שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
רשמים מהמשחק
07-Dec-2014, 2:43 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 07-Dec-2014 על ידי 2:50 Hagiqq.)
הודעה: #31
RE: רשמים מהמשחק
כי מה ?
כי השחקנים משחקים עבורו ?
כי הוא יודע לבחור זרים?
כי הקבוצה ניצחה בעכו ובמזל לא ספגה בסיום ..
מה הערך המוסף שלו על פני בני לם? (סתם למשל..)

למה הוא "הרע במיעוטו" ? הוא והולצמן פשוט גרועים. נקודה.
אפשר לשחק יותר רע?
זה תלוי בשחקנים.מזרחי לא ממש תורם לשדרוג יכולת השחקנים או תפקודם במגרש.
לדעתי כמובן....
מאמן אחר ורעב(!!) יוציא מהסגל הקיים יותר.
לא צריך לפחד לשנות כשהקיים גרוע

בלי קשר....אני מגנה את המקללים אשר מבזים את אוהדי הקבוצה
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
07-Dec-2014, 8:15
הודעה: #32
טל,עזוב בוגרים נוער וכו',יש מספיק דוגמאות מהכדורגל הישראלי של מאמנים שעלו מהנוער לבוגרים וצלחו,יש גם דוגמאות הפוכות.

לגבי מזרחי,שיפרוש מקרוב..במוקדם או במאוחר ה"הכביסה המלוכלכת" תצא ע"י אפרים בישיבתו כאפרים או ע"י פשכצקי או כל עיתונאי אחר ואז זה יהיה הרבה פחות מכובד,אז נבין עד כמה התקופה המקצועית הזו היתה מהתקופות החשוכות בכדורגל הישראלי בכלל ובנתניה בפרט.
07-Dec-2014, 8:34
הודעה: #33
יוסי נכשל בגדול , בכל הפרמטרים, אני גם רואה בו אחד שהכניס את המערכת לסחרור כספי עם כל כך הרבה החתמות הזויות.
נכון שהמצב הכספי הוא בעיתי לפיטורי מאמן והבאת מאמן חדש, אבל ברגע שמזרחי הצהיר אתמול שהוא מעוניין לעזוב אבל בתנאי שיסתדרו איתו כספית , הוא למעשה כבר לא יכול להיות פקטור .
הוא נכשל שהיה לו רצון , אז עכשיו בלי חשק מה יהיה?
שיהיה גנטלמן ויגיד נכשלתי ויפנה את המקום, הקבוצה במצוקה ואין מאיפה לשלם.
מאמנים מומלצים: דראפיץ, או גבאי , שניהם אוהבים את הקבוצה , ומבינים כדורגל לא פחות ממזרחי!!
07-Dec-2014, 10:58
הודעה: #34
רשמים מהמשחק
אם מזרחי לא רוצה להשאר אי אפשר להכריח אותו. אני רק טוען שהשבר שזה יגרום אולי גדול מהתועלת. אתם טוענים ששחקנים לא סופרים אותו ואת הולצמן ? לא יודע. אני כן יודע שבמצב שבו אנחנו נמצאים שעוד יורע בינואר אנחנו חייבים מישהו סופר מנוסה ולא מישהו לא אימן מעולם בליגת העל.

מרקו רויס - לא מילה גסה !
07-Dec-2014, 11:03
הודעה: #35
א. יוסי תודה רבה ושלום
ב. במצב של נתניה שרוב השחקנים הבוגרים יעזבו ומי שישאר זה חברה צעירים או בלי ביקוש (חח שזה הרוב ) עדיף בני לם ועזרו רונן גבאי .
ג. תחשבו שגם מליון וחצי יורד מהתקציב של נתניה ועוד המשכורת של הולצמן שזה יתן אויר אולי יהיה אפשר להחתים בקטנה משהו .
ד. לנסות לשחרר את גבי ובמקמו בלם ואת כריסטי שיהיה קשר אחורי .
07-Dec-2014, 11:16
הודעה: #36
(07-Dec-2014 10:58)טל.מ כתב:  אם מזרחי לא רוצה להשאר אי אפשר להכריח אותו. אני רק טוען שהשבר שזה יגרום אולי גדול מהתועלת. אתם טוענים ששחקנים לא סופרים אותו ואת הולצמן ? לא יודע. אני כן יודע שבמצב שבו אנחנו נמצאים שעוד יורע בינואר אנחנו חייבים מישהו סופר מנוסה ולא מישהו לא אימן מעולם בליגת העל.

טל זה אתה?עד שיוסי "אהוב ליבך" רוצה לעזוב אתה מתנגד כי אין מחליף ראוי,כולם התחילו מתישהו כולל עטר שהצליח ,אולי נזכה לראות קצת כדורגל ואני עוד הייתי מחסידיו...
07-Dec-2014, 11:32
הודעה: #37
רשמים מהמשחק
דויד זה אני בהחלט. אני חושב שמזרחי בנה פה סגל גרוע גרם לבזבוזים ובמצב נורמלי הייתי מת שילך. דויד - זה לא מצב נורמלי. מה שנשאר למישהו שלא משלמים לו ועתידו בערפל זה לשחק עבור מישהו או משהו. המשהו - מכבי נתניה - רוב השחקנים שכירי חרב וזרים . נתניה מעניינת להם את התחת. נשאר המישהו. למזרחי יש מעמד בכדורגל שלנו ולדעתי שחקנים מכבדים אותו.
מי יבוא במקומו ? בני לם ? ומה השחקנים יגידו וואלה ההוא מהכדורגל חופים ומהנוער צורח עלי למה מי הוא ..? המערכת צריכה כרגע יציבות ולא כל יומיים זעזוע חדש.

מרקו רויס - לא מילה גסה !
07-Dec-2014, 11:38
הודעה: #38
(07-Dec-2014 2:20)Hagiqq כתב:  רונן גבאי...בני לם...ועוד הרבה. במה מזרחי עדיף ?
ניסיון.
במצב הנוכחי יותר חשוב מהכל לדעתי.
07-Dec-2014, 11:44
הודעה: #39
(07-Dec-2014 8:15)אייל ס כתב:  טל,עזוב בוגרים נוער וכו',יש מספיק דוגמאות מהכדורגל הישראלי של מאמנים שעלו מהנוער לבוגרים וצלחו,יש גם דוגמאות הפוכות.

לגבי מזרחי,שיפרוש מקרוב..במוקדם או במאוחר ה"הכביסה המלוכלכת" תצא ע"י אפרים בישיבתו כאפרים או ע"י פשכצקי או כל עיתונאי אחר ואז זה יהיה הרבה פחות מכובד,אז נבין עד כמה התקופה המקצועית הזו היתה מהתקופות החשוכות בכדורגל הישראלי בכלל ובנתניה בפרט.
אייל זה הזמן לכביסה המלוכלכת כול חודש שנחסוך כלכלית זה נטו לחיזוק
07-Dec-2014, 12:01
הודעה: #40
(07-Dec-2014 11:44)mordii2 כתב:  
(07-Dec-2014 8:15)אייל ס כתב:  טל,עזוב בוגרים נוער וכו',יש מספיק דוגמאות מהכדורגל הישראלי של מאמנים שעלו מהנוער לבוגרים וצלחו,יש גם דוגמאות הפוכות.

אייל זה הזמן לכביסה המלוכלכת כול חודש שנחסוך כלכלית זה נטו לחיזוק

אפילו אפילו לאפרים אני חוסך ולא משתמש נגדו "בנשק יום הדין".
בטח ובטח נגד יוסי מזרחי,שההכרות ביננו התחילה בשנת 86,זה שהתנהלותו פגעה באהובתי זה סיפור אחר שגורם לי לצאת(בדרכי),נגד ההתנהלות,אך כביסה מלוכלכת(והיא מאוד מאוד מלוכלכת),זה לא החלק שלי.
אגב,השנה לא יהיה חיסכון כספי בסעיף מאמן..היפרדות מימנו,תחסוך בשנים הקרובות.
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 3 אורחים